DOBAR DAN. JA SAM.....................

JOVANA77:
cpku:
Patak Dacha... mozhe te me zvati Djordje :D , i maziti mi i paziti mi perca...

A tebe, cenjena postavljachice ovog topica molim da odgovorish na pitanje: zashto ti mislish da je bilo koje ime bitno :?: ...to su ti i onako dali dok josh nisu imali pojma ko si ti u stvari... tako da je ono danas potpuno nebito. Ja ne pitam ortaka kako se devojka zove (ako mi kaze suzana, to mi nista ne znaci), vec ga pitam koliko ima godina, sta radi, sta slusa, gde izlazi...

pa sve je to ok.imas ti pravo nema sta.

ali ipak meni u licnoj karti,dozvoli,pasosu pise jovana ristic a ne sta slusam i ostalo

Da, ali te papirice pokazujes samo unutrasnjim organima, i samo njih zanima da to gledaju... civile ne. Sto si ti toliko opsednuta imenima :?: Slusaj malo Bjesove: "Mozes me zvati kako god hoces, jer ja nisam ime..."
Da ne sumnjas mozda da su te ukrali iz porodilista :idea: :?: :!: :shock: 8)

cpku:
JOVANA77:
cpku:
Patak Dacha... mozhe te me zvati Djordje :D , i maziti mi i paziti mi perca...

A tebe, cenjena postavljachice ovog topica molim da odgovorish na pitanje: zashto ti mislish da je bilo koje ime bitno :?: ...to su ti i onako dali dok josh nisu imali pojma ko si ti u stvari... tako da je ono danas potpuno nebito. Ja ne pitam ortaka kako se devojka zove (ako mi kaze suzana, to mi nista ne znaci), vec ga pitam koliko ima godina, sta radi, sta slusa, gde izlazi...

pa sve je to ok.imas ti pravo nema sta.

ali ipak meni u licnoj karti,dozvoli,pasosu pise jovana ristic a ne sta slusam i ostalo

Da, ali te papirice pokazujes samo unutrasnjim organima, i samo njih zanima da to gledaju... civile ne. Sto si ti toliko opsednuta imenima :?: Slusaj malo Bjesove: "Mozes me zvati kako god hoces, jer ja nisam ime..."
Da ne sumnjas mozda da su te ukrali iz porodilista :idea: :?: :!: :shock: 8)

seceru ja sam samo htela da znam ko ce smeti da kaze svoje ime.

nista licno..........
nema ljutis..........

Kada vidim neciji nick, zainteresujem se da procitam, bez obzira o kojoj temo se radi (ima nekoliko izuzetaka, kad im vidim nick, ja preskocim, ali to je stvarno retkost). Neko napise nesto duhovito, pametno, nasmeje me, da koristan savet ili se jednostavno sali na nacin koji mi odgovara. To je ono sto me privlaci...Ako sad neko kaze da se zove Dejan, Dragan, Svetlana...sta god, to moze da znaci nesto samo ljudima koji ih vec poznaju.

Back