bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.056
Jes' pa da mi ga Bebica skratiGazdarica:Kratka sam za nekih 400 km...![]()
Jedino kad bi mi bundeva posudio ono svoje crijevo, mozda bih mogla da stignem tamo...![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes' pa da mi ga Bebica skratiGazdarica:Kratka sam za nekih 400 km...![]()
Jedino kad bi mi bundeva posudio ono svoje crijevo, mozda bih mogla da stignem tamo...![]()
![]()
E buki, nema vise bebice...bundeva:Jes' pa da mi ga Bebica skratiGazdarica:Kratka sam za nekih 400 km...![]()
![]()
![]()
Gazdarica:E buki, nema vise bebice...bundeva:Jes' pa da mi ga Bebica skratiGazdarica:Kratka sam za nekih 400 km...![]()
![]()
![]()
Nisam vise s onim koga sam zvala bebica...MARSOVAC:Gazdarica:E buki, nema vise bebice...bundeva:Jes' pa da mi ga Bebica skratiGazdarica:Kratka sam za nekih 400 km...![]()
![]()
![]()
A sta je sa Bebicom. :shock:
Gazdarica:Nisam vise s onim koga sam zvala bebica...MARSOVAC:Gazdarica:E buki, nema vise bebice...bundeva:Jes' pa da mi ga Bebica skratiGazdarica:Kratka sam za nekih 400 km...![]()
![]()
![]()
A sta je sa Bebicom. :shock:
Prema tome, nema vise bebice...
Cao Dragana... Ja bih ti rado odgovorila sta ima u Jugi, ali posto ne zivim tamo...Zorica4:Zdravo svima!Ja sam Dragana Hofmann Joksimovic.Sta ima u Jugi?
SMEM LI DA PITAM ODAKLE SI TI? NI JA NISAM IZ JUGE, ALI BI VOLELA DA SAM! :wink:Gazdarica:Cao Dragana... Ja bih ti rado odgovorila sta ima u Jugi, ali posto ne zivim tamo...Zorica4:Zdravo svima!Ja sam Dragana Hofmann Joksimovic.Sta ima u Jugi?
Goste, nema potrebe da se izvinjavas... Tako je, kako je...
A ti udataZorica4:Zdravo svima!Ja sam Dragana Hofmann Joksimovic.Sta ima u Jugi?
JA SAM IZ BRCKOG, RS ILI BIH(nazalost)Gazdarica:Ja sam iz Banjaluke... Dakle, iz RS, odnosno BiH...
Eh, ex jugoslovenka...![]()
Uh,Kapris,secam se.Malo si me iznenadila pitanjem,ni sam nisam siguran.Nekad osecam ovako,nekad onako.A tamo i stoji"nekad" ako se ne varam.Ali i da nije tako,nije presudno pitanje 28. jer bi me bacilo na sledece i opet bih bio aktivni ucesnik.Bundeva aktivan kako god okrenes,neverovatno ali istinitoKapris:Buki, ostade mi duzan jedno pravdanje...
Ma i treba da si bre aktivan.sto sta ti fali.bundeva:Uh,Kapris,secam se.Malo si me iznenadila pitanjem,ni sam nisam siguran.Nekad osecam ovako,nekad onako.A tamo i stoji"nekad" ako se ne varam.Ali i da nije tako,nije presudno pitanje 28. jer bi me bacilo na sledece i opet bih bio aktivni ucesnik.Bundeva aktivan kako god okrenes,neverovatno ali istinitoKapris:Buki, ostade mi duzan jedno pravdanje...:wink:
Ili iz distrikta... Odnosno iz kondom(inijum)a...GODDNESS:JA SAM IZ BRCKOG, RS ILI BIH(nazalost)Gazdarica:Ja sam iz Banjaluke... Dakle, iz RS, odnosno BiH...
Eh, ex jugoslovenka...![]()
![]()
Eh, sad pjevam onu - Jugoslovenkaaa...d1:jugoslovenka...aha,tudutudutudutudu...![]()
![]()
![]()
Mabre necu ni ja da budem najgori od sve dece pa da stalno nesto pitam. :wink:Gazdarica:Eh, sad pjevam onu - Jugoslovenkaaa...d1:jugoslovenka...aha,tudutudutudutudu...![]()
![]()
![]()
![]()
Marsovac, pitaj ako ti nesto nije jasno...![]()
Drugi put sada ne odo malo da odmorim.Gazdarica:Kako god hoces, Marsovce... Ponudjen, k'o pocascen... :wink: