JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
E BAS ME ZANIMA DA LI NEKO IMA PETLJU DA KAZE SVOJE IME I PREZIME. DA CUJEM.................
JA SAM JOVANA RISTIC A TI?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ja sam Bojan Krstic Poneki put se potpisujem kao marsovac ali uglavnom zaboravim.JOVANA77:HRABRO, NEMA STA.
A ono kad capim zensku za dupe i pobegnem..Jesam li onda hrabar?JOVANA77:NE, NISI NI SAD HRABAR
da se meni javi neki problem te vrste napisao bih na parce papira licemer i zalepio im na ledjaGazdarica:S obzirom da sam primijetila da vise mojih radnih kolega cita forume na krstarici, ne mogu ime da kazem... Bez veze bi mi bilo da svi oni znaju sta ja volim u seksu i sta radim, a to sve mogu da procitaju na "Lj i S"...
ma sasvim je ok zato imamo mogucnost prijavljivanja.Ali me interesuje ako zaista dvoje ljudi zeli da se upozna.Kako to uciniti a ne otkrivati licne podatke drugim ljudima.d1:da se meni javi neki problem te vrste napisao bih na parce papira licemer i zalepio im na ledjaGazdarica:S obzirom da sam primijetila da vise mojih radnih kolega cita forume na krstarici, ne mogu ime da kazem... Bez veze bi mi bilo da svi oni znaju sta ja volim u seksu i sta radim, a to sve mogu da procitaju na "Lj i S"...![]()
Anonymous:ma sasvim je ok zato imamo mogucnost prijavljivanja.Ali me interesuje ako zaista dvoje ljudi zeli da se upozna.Kako to uciniti a ne otkrivati licne podatke drugim ljudima.d1:da se meni javi neki problem te vrste napisao bih na parce papira licemer i zalepio im na ledjaGazdarica:S obzirom da sam primijetila da vise mojih radnih kolega cita forume na krstarici, ne mogu ime da kazem... Bez veze bi mi bilo da svi oni znaju sta ja volim u seksu i sta radim, a to sve mogu da procitaju na "Lj i S"...![]()
JOVANA77:E BAS ME ZANIMA DA LI NEKO IMA PETLJU DA KAZE SVOJE IME I PREZIME. DA CUJEM.................
Kapris:JOVANA77:E BAS ME ZANIMA DA LI NEKO IMA PETLJU DA KAZE SVOJE IME I PREZIME. DA CUJEM.................
Draga Jovana, lepo je sto ti "imas petlju" tamo negde iz Osterreicha...
Btw, jesi li primetila da samo ti kucas velika slova?
Inace, vrlo si simpaticna, pozdrav.