do you believe in love after love?

• Začetnik teme Začetnik teme peach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Breskva, daj ti njemu mp3 predlog;
Simple Plan- Shut Up

..You always take time to criticize me
It seems like everyday
I make mistakes
I just can't get it right
It's like I'm the one
You love to hate
But not today...

Sorry, Pero, nisam mogao da izdržim.
Ajd sad nastavite, tako ste zabavni.

DisMisaL:
Breskva, daj ti njemu mp3 predlog;
Simple Plan- Shut Up

..You always take time to criticize me
It seems like everyday
I make mistakes
I just can't get it right
It's like I'm the one
You love to hate
But not today...

Sorry, Pero, nisam mogao da izdržim.
Ajd sad nastavite, tako ste zabavni.
Ma tvoj Mp3 predlog je super, ali objasni ti to jednoj hipohondricnoj, profesionalnoj jezicari. Ta ce pre umreti nego necija tudja da bude zadnja. A cak i ako je pustis da ne odgovoris....evo nje za dan dva opet sa novim uvredama i provokacijama...to je jace od nje...ma to im je bolje od sexa...bolesno znam...ali tako je.

hipohondricna? whatever... :roll:
znas,ti si mi se prvi ubacio u temu da me psihoanaliziras i karikiras i sad jos TRAZIS DA CUTIM?! :shock:
sorry,al' probaj ti da se suzdrzis,ja svoj jezik vise volim da koristim u druge svrhe a ne na glupave rasprave sa tobom,sitna duso! :wink:

peach:
hipohondricna? whatever... :roll:
znas,ti si mi se prvi ubacio u temu da me psihoanaliziras i karikiras i sad jos TRAZIS DA CUTIM?! :shock:
sorry,al' probaj ti da se suzdrzis,ja svoj jezik vise volim da koristim u druge svrhe a ne na glupave rasprave sa tobom,sitna duso! :wink:
Ko je koga prvi poceo da vredja i ko je koristio proste seljacke uvrede, prelistaj.Ne ne trazim da cutis, vec da zacepis vise i da ne budes takva seljancura kao danas sto si bila.

Mislimm da sam videla cica macu :D

tweety.jpg

Muskarac koji stvarno voli nece se braniti ideje o braku pa iako ta rec nama zvuci zastrasujuce.Ipak, kad znas da je prava osoba,kad znas i siguran si da hoces citav zivot da provedes sa njom, jedan potpis na papiru ne menja nista ako je to njena zelja. Nisam bas siguran da je on medju muskarcima koji su te zaista voleli.

peach:
mackica ns:
E, sad mene tvoja priča podseća na moju :wink: Ta njegova pitanja, kao - što sad ne izlaziš :? i sl... Mislim, nisam čula njegov ton, ali skoro da sam sigurna da nije zvučalo baš tako da bi on jedva čekao da tebe vidi sa drugim. Iskreno, stvarno ne znam celu vašu priču, ali ako sam dobro negde pohvatala - ti si njega ostavila, pa predpostavljam da je to samo moglo da bude polu-ironično; u fazonu - to si htela, pa što ti sad tako nije dobro?
da,ja sam njega ostavila,odnosno,ja sam se usudila prva da povedem razgovor na temu "nesto mora da se menja u nasoj vezi,godine prolaze i meni ovo nije dovoljno,zelim da zivimo zajedno,da se za 4-5 godina i vencamo...nista pod hitno i odmah,samo zelim da imamo neki zajednicki plan za buducnost".mislila sam da ce se on zapitati ako mu je vec stalo do mene,mada znam:on ima uzasnu fobiju od braka,ne voli decu,ne podnosi imanje obaveze prema nekome,promenio je hiljadu poslova jer mu ni jedan ne odgovara i nigde da se skrasi...sve u svemu,cudan je...simpaticno cudan za nekoga sa strane,ali je tesko opstati pored takvog coveka.ja sam od onih "zmaj" zena u smislu:ne smeta mi da nas ja izdrzavam,moji su me i stambeno obezbedili,nikada ne bih muskarca gusila terajuci ga da ostaje u kuci samnom 24h,sve sam u stanju da odradim sama,tako da bi on mirno mogao da coolira u celoj sitaciji-nikad nisam niti bi mu zvocala...i zna on to jako dobro,ali,kao,on ne zamislja svoj zivot tako da mene maltretira i da mi "visi na grbaci" jer cu ga ja tako kad-tad zamrzeti,a opet,s druge strane,nije sposoban da se suoci sa odgovornoscu.uglavnom,zakljucak je pri razlazu bio da se volimo ali da to nije dovoljno jer zelimo potpuno razlicite stvari.tako da-nisu bile ironicne one insinuacije da treba da upoznam nekog novog...sad,cela stvar kako izgleda-bolje da se ne mirimo,zar ne? :roll:

Možeš misliti,ON IMA UŽASNU FOBIJU OD BRAKA,a ti nemaš.
I nikad ništa nemaš,i nikad ništa ti nije teško i sve uvek možeš i znaš da rešiš sve probleme(kojih ima po prilično).
Ma daj,takvi muškarci,pa još sa toliko godina su obični metilji i nemoj molim te žališ za takvima nikada.
Zašto uvek sposobne i pametne žene nailaze na takve likove?
p.s. bez uvrede radi ovoga što sam napisala.

Back