sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Svi znamo da muskarac moze dugo da torba, pogotovo ako ima kesha. Nego vise me zanima do koje godine muskarac moze da napravi dete iako nema para?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi znamo da muskarac moze dugo da torba, pogotovo ako ima kesha. Nego vise me zanima do koje godine muskarac moze da napravi dete iako nema para?
Samo peglaj, moze i sa 60 ako imas snage i volje za detetom.
dok ne umre, msm ako nema para a ako ima i posle
Vecina evropskog zakonodavstva propisuje da razlika izmedju usvojitelja i usvojenika ne bi smeo da ude veci od 42-45 godina (kako u kojoj drzavi) jer se uzima da npr. kada roditelj ima 70 godina dete zavrsava faks (25 godina) a negde su nasli prosecan zivotni vek svojih gradjana. Mislim da je to dobar parametar i za roditelja i da ne trebaju da prave decu s 50 god. ako je jasno da najveorvatnije nece moci da isprate dete do samostalnosi.
...nema više toga kod nas a i kod njih....
..jest da je simke stara garda...
Ebes pare,vidis da ce i onako kraj sveta,pravi dete slobodno.