dno...

nemoj da ti bude žao. . .
meni nekad bude krivo kad me citiraju i napišu nešto bezveze neki ljudi iako sam pisala drugima sa kojima sam osetila bliskost i želju da se otvorim...

ipak u trenu zaboraviš da to čitaju i ostali...

nemoj da ti bude žao...

sad meni žao tebe :-(
nema potrebe da ti bude zao mene :)
ja sam vise to rekla iz revolta nego sto mi je stvarno zao :)

rekoh sto puta nemam potrebu da se krijem i iza onoga sto kazem stojim...pa i iza mojih glupih pisanija i politickih i ostalih stavova...
ako neko procita i shvati ono sto sam htela da kazem takvo kakvo jeste,meni ce biti drago.za ostale nije bitno...

i iako smo mi ovde samo slova na ekranu,iza svakog nicka stoji kompletna osoba...a za one koje najradije citam i koji su mi najdrazi mogu da procenim kad se zezaju a kad su iskreni u onome sto misle.i da ih tada ne podjebavam i ne sikaniram...eto toliko :)

(duboko) Promasene prilke,
(dublje) Nametnuti kompromisi i kukavicluk
(duboko u tri lepe...) Bol nanet drugome...
Jbt... pa gde sam ja uopste... mislio sam da u dusi ima vise... svega...

kad bi moglo da se stigne do onog sto je godinama talozeno na dnu srca... od cega bi taj talog bio sastavljen?

A sto se ne bi moglo.

Godinama sam zakljucavao dno da ne izadje na povrsinu... jedno vreme cak sam i bacio kljuc. Onda me strefi macola i polomi i poklopac i katanac i... sve to dam jednoj malenoj... iako sam nakon svega skrsio srce na sitne parcice, nikad mi nije bilo zao sto sam dao sve sta sam cuvao godinama.
I opet cu, cim naidje neka poverenja vredna i razumna devojcica.
Jer sta mi vredi svo blago ovog sveta ako nemam nekog koga volim da podelim to.

I secham se bioskopa pored Gruga-parka sa izlogom punim crno-belih fotografija devojchice sa kikicama i osechaja da bi i ja trebala da budem u tom svetu,da tu pripadam...to sam razumela...i na francuskom i na nemachkom...
Ispala sam Bogu sluchajno iz tashne na ovaj svet a trebala sam da budem crtani lik...greshka kad vam kazzem...
Eto vam dno mog srca pa vi vidite shta s tim...nishta zar ne?
Eto, nije strashno otvoriti se...nashe srce uglavnom samo nama neshto znachi...

Back