rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su ovakve teme mnogo intimnije od onih gde se ogoljeva seksualni chin .. i prosto ne mogu da se toliko otvorim.
Vesela, zar sex nije intiman, kao i fantazije?
Vesela, zar sex nije intiman, kao i fantazije? :-)
a taj talog u srcu uf to što trpam pod dno već godinama. . .
to ni sebi ne govorim rado...
kad bi moglo da se stigne do onog sto je godinama talozeno na dnu srca... od cega bi taj talog bio sastavljen?
Glupo pitanje, ali verovatno bi TO bilo sastavljeno od raznih masnoca
Znaš, vesela - to u vezi knjige su i meni rekli u jednom trenutku
a znam ih još sa istim predlogom
tako da je to kod mene izgubilo smisao
i ja isto pisem,ali nikad nikome nisam dala da procita niti cu...Znash kako ja radim .. pishem .. imam more zapisanih crtica iz zivota, svojih razmishljanja, dilema .. i par osoba je prochitalo sve to i rekli su mi da dam na shtampanje i da ce to biti najchitanija knjiga kad se pojavi u javnosti
zasurazmišljam međutim, koliko bi ove siskusije bile kvalitetnije i toplije kada bi ljudi pričali više o tome, a manje o svojim rupama i izlučevinama..
i ja isto pisem,ali nikad nikome nisam dala da procita niti cu...
i to nije nikakav dnevnik nego vise mesto gde sam pretocila svu tugu i bes koji su mi se skupljali...papir me nekad toliko izleci....jer smatram da nije fer da svoju negativnu energiu usmerim ka drugim ljudima...
al kad bi se to otvorilo nastalo bi nesto ko nakon otvaranja pandorine kutije...
i ja isto pisem,ali nikad nikome nisam dala da procita niti cu...
i to nije nikakav dnevnik nego vise mesto gde sam pretocila svu tugu i bes koji su mi se skupljali...papir me nekad toliko izleci....jer smatram da nije fer da svoju negativnu energiu usmerim ka drugim ljudima...
al kad bi se to otvorilo nastalo bi nesto ko nakon otvaranja pandorine kutije...
bas sam nedavno uzela tu svesku i pocela da citam...i nisam mogla ni sama da poverujem koje su crne misli izlazile iz mene za vreme jednog veoma teskog perioda u mom zivotu...bukvalno mi je doslo da ponovo placem...al sam bar pomocu te sveske nasla nacin da kanalisem sve to...
jedino strah ne mogu...strah od buducnosti,strah od toga da ce mi neko naneti zlo i bol,onda strah koji je gomilan a nisam htela da ga pokazem jer sam se tako osecala hrabrije...i onda kad legnem i ne mogu da spavam obavezno mi to dodje u misli...
ko je uopste rekao da moji tekstovi valjaju ili nesto slicno :?
zasto moras bas sve da banalizujes?
sad mi zao sto sam bilo sta rekla.
znaš, letos ja krenem svoje pisanje da čitam. . .
o zaplačem se kao malo dete. . .
ali nisam žalila Julijanu koja čita već onu koja je pisala...