DNEVNIK

stvarno. naucno je dokazano. ja sam magnet za debile i pishodelicne manijake. mozda ce me moji roditelji kada umerem odneti naucnicima koij ce u meni utvrditi gen koji magnetise gene kretena. ozbiljno
ja na geosu pisem dnevnik, meni srdjan salje neke kao... poljupce?
JA: "sta e bilo? ha?" (kao i uvek, pogubljena u prostoru i vremenu)
SRDJAN: i dalje salje poljupce
JA: "Sta me ljubis, sta bi?" (tipicno)
SRDJAN: " sto si taako slatka???"

MOLIM? MOLIM??!!!
boze debila. koji debil. malo zesci.
a sad mi sovilj (koji je ocigledno skontao da zvacem zvaku, tj. fixiram se) kaze "prijatno".
JA: "hvala"
SOVILJ: " Kaze se takodje!" (i pokaze mi da i on ima drogu)
posle 3 minute
SOVILJ: " biljana, biljana, biljana, biljana!"
JA: " molim, molim, molim?"
SOVILJ: " imas zvaku"
JA: "nemam."
SOVILJ: " ni ja." (i o5 mi pokaze drogu i namigne mi)

jel se on to meni upucava. a boze me sacuvaj, sto su momci debilna vrsta. majke mi.

:lol:

Poslednja izmena:
ja sam ranije pisala i cesto ga citam, ali sad nemam vremena za to. inace ja imam druga koji pise dnevnik od 7. godine pa sve do danas. ubedjen je da ce to neko nekad objaviti i da ce biti jako veliki hit:hahaha: kao dnevnik adriana mola:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

NE ne mislim ni slucajno na onaj skolski,samo me interesuje koliko vas pise dnevnik i da li se slazete sa mnom da je bas zanimljivo citati i smejati se nekim sopstvenim postupcima? :wink:

hehehehe....sada kada citam dnevnik koji sam pocela da pisem na pocetku 8. razreda(znaci prsle godine-sad sam zavrsila 8.) placem ko kisa.....jer mi nije ni malo svejedno kada ctam sve ono.....mozda sam dnevnik pogresno shvatila ali najvise pisem o jednom decku koji me ubija tako da.....ono lepo obicno zaboravim da upisem

nisam nikad pisao dnevnik i zasto bih?
ali sad kad razmislim to i nije tako losa ideja...pocnes da pises i onda nakon nekoliko godina ako se rastanes sa drugovima i drugaricama, ako svi zaboravite jedni druge, slucajno nadjes stari dnevnik i uzmes da citas i onda se setis svih lepih dogadjaja koje ste proziveli zajedno i svih avantura i nevaljalih stvari i svega ostalog sto te napisali u dnevniku......to stvarno i nije tako losa ideja....
:(:neutral:;)

imam puno starih dnevnika koje citam samo da se podsetim kako je krenulo moje zaljubljivanje sa doticnim.jedno vreme pisem svaki dan a posle ga ne uzmem po 2 meseca,zavisi !!!al extra je posle kad citas,,,,samo immam strah veliki..

I ja se plasim...
Ali evo, sad pisem na engleskom diary, pa niko ne moze da provali...
A inace, drzim ga i na stolu i bilo gde...
Xe xe xe xD

29ncm13.gif

Pa ne pišeš ga na mandarinskom kineskom :)

Pa sta ja znam j*t...
Um, Nadrealista, ukrao si mi smajli....
Xa xa xa ja sam taj prvi postavila xD
Ox and, ne znam ja dobro engleski, ali ono sto zelim da napisem znam :mrgreen:

ja pisem dnevnik samo zato sto u dnevnicima (uglavnom svim) stranice mirisu na nesto lepo :D i sve te sarene olovke....juuuuj....ne moram ga ni citati dovoljno da pomirisim xD
a secanja i tako to, msm, pamtim...pa pobogu ne patim od alchajmera

Back