DNEVNIK

Extra!!!
Moji ortaci su još u osnovnoj, jednoj malo slobodnijoj devojci ukrali dnevnik iz ranca... mislim da su bili 7 možda 8 razred. Pošto je ova tu pisala svašta... ona je plakala... dok su njih dvojica tokom svih časova sedeli iza nje i cepali se od smeha čitajući. I tako par dana, dok nisu sve pročitali :D

Najveca glupost je pisati svoje tajne u dnevnik,jer ko zna koliko puta su vasi roditelji taj dnevnik procitali!!
Ja nisam nikada pisao niti nameravam da pisem dnevnik sve svoje tajne drzim u sebi za neke ne zna niko osim mene niti cu te tajne reci nikome dok sam ziv !!

Da, ali neke stvari, jako bitne, neka osecanja koja ne mozes da sakrijes, neka osecanja koja ce se zaboraviti.. e pa vidis tu glavnu ulogu igra dnevnik!!!
A roditelji?
Pfffff, kao prvo, da ti stoji na radnom stolu, da znaju da ga pises, da znaju kako izgleda procitali bi ga ;)

pisala sam kao klinka i to mi je simpatichno sada kad chitam,pisala sam i neke pesmice fazon "pesma o pashteti" hahahahaha shta sam znala bila sam mala:D a sad neshto i ne pishem chesto samo kad se bash istripujem jednom u 5 meseci..

Back