Dnevnici

Übermensch

Iskusan
Poruka
6.016
Nabasao sam na neki kevin dnevnik iz vremena bombardovanja..
Prelistao ga(znam ruzno je al ******.)i saznao neke zanimljive stvari,uopste covek oseti jedno celo drugo vreme i mentalno stanje osobe u takvim situacijama(u ovom slucaju bombardovanje)...

Da li pisete svoj dnevnik(ja ne)..
i da li ste nekad citali tudji...

pisao sam jedno kratko vreme, mesec i po dana otprilike, smorilo me zesce, pa sam obrisao (pisao sam na kompu)... a i ne vidim neku svrhu toga...ne gledam u proslost, ne interesuje me sta sam radio pre, niti o cemu sam razmisljao, i ne mislim da to moze necemu da mi koristi...

Pisala kao klinka nekih godinu dana i kad sam uzela da citam, odvalila sam se od smeha i bacila ga :)
Sad se desi da zapisem po koju misao, stihove i sl., sa datumom, ali gde stignem. Kad bi se sve to skupilo, mogao bi se napraviti dnevnik.
S tim sto sam skoro odlucila da prestanem i datume da pisem, nije mi vise bitno, zivim sad, ono sto sam naucila ranije na svojim ili tudjim greskama, ostaje, nije potrebno da se podsecam.

E da, tudje jesam citala kao mala, tipa nadjem sestrin dnevnik dok nije tu i listaj :lol:
U poslednje vreme nisam nailazila na tudje dnevnike, a i kad bih naisla, ne bih citala, isto kao sto, npr., ne pipam tudje mobilne telefone radi citanja sms-ova.
S tim sto trazim da se na isti nacin postuje i moja privatnost, ako neki stih zelim da podelim, uradicu to sama :)

Nikad nisam pisao,a nisam ni nailazio na tudje :lol: mozda bih i procitao
mada ,ponekad zapisem nesto ,neki dogadjaj ili slicno ,cisto da imam uspomenu na sve detalje koji se vremenom zaborave :)

Nabasao sam na neki kevin dnevnik iz vremena bombardovanja..
Prelistao ga(znam ruzno je al ******.)i saznao neke zanimljive stvari,uopste covek oseti jedno celo drugo vreme i mentalno stanje osobe u takvim situacijama(u ovom slucaju bombardovanje)...

Da li pisete svoj dnevnik(ja ne)..
i da li ste nekad citali tudji...
pisala sam ranije... i to je bilo pisanje tipa 'stvarno mislim da je Sanja idiot, pa onaj Stefan je nikad ne bi poljubio' :eek:

ja sam pisala ranije, a sada pisem nesto slicno, ali to nije za mene... nije ni bitno.
dnevnik je jako koristan kada te muci nesto sto ne mozes ni sa kim da podelis, i onda se tu lepo ispraznis. meni to takodje pomaze da shvatim neke stvari, jer kada zapisem, pa procitam posle par dana, vec gledam malo objektivnije na to. a i ima stvari koje ne razumem dok ih ne zapisem, tako da mi to piskaranje mnogo koristi. nekad je pateticno, nekad ne, ali nije to bitno, jer ga ne pises da bi drugi citali i imali misljenje.
tudje dnevnike nisam citala, mada sam imala dosta prilika, jer ne bih volela da neko cita moj, a i postoje stvari koje jednostavno ne treba da znam...

ma pisala kao pre par godina,a onda sam shvatila da me mrzi..posle kad sam procitala,kidala sam se :lol: i naravno bacila xD
sad ne pisem,mada neke bitnije datume zapisem u kalendar u telefonu, cisto za uspomenu :mrgreen:

vodila sam dnevnike negde od osnovne skole (znaci 4-ti, 5-ti razred) pa na pocetku srednje prestala
i pre 2, 3 'dine ih nasla i nakon citanja ih spalila
vise ne vodim dnevnike, smara me to, ne mogu, glupavo mi je
neke stvari koje mi se desavaju nmg ni sama da svarim,a kamoli da iz zapisujem i cuvam u pisanoj formi
uzas
e da, jednom pre par 'dina sam citala dnevnik starije sestre i osetila sam se kao idiot
od tada ne diram tudje stvari, ni dnevnike, beleske, ni telefone, nista

pisala sam jedno vreme, na kompu... tad sam se baš zaljubila... sad mi simpatično kad pročitam pa se setim :) a tudje sam čitala ako naidjem... ( ako nije dobro sakriven, znači sme da se čita xD)

pisao sam jedno kratko vreme, mesec i po dana otprilike, smorilo me zesce, pa sam obrisao (pisao sam na kompu)... a i ne vidim neku svrhu toga...ne gledam u proslost, ne interesuje me sta sam radio pre, niti o cemu sam razmisljao, i ne mislim da to moze necemu da mi koristi...

Ne pisem dnevnik...

Nasao sam sestrin, ali nisam procitao, jednostavno me ne interesuje.

Da bre, sta ce vam dnevnik kad ionako mozete samo da prelistate sta ste zvrljali ovde godinama unazad, to je i jedino sto radite.

Jesam, citao sam, predobro je i zalim sto nisam pisao.

ja sam pisala negde u osnovnoj...ali sam prestala jer mi oduzima vremena dosta...
uzmem i raspisem se...dva sata lupetam, umesto da se odmorim ta dva sata...
i dalje cuvam to....i jednom sam pokusala da procitam, ali sam odustala od ideje nakon prve stranice...
:hahaha:

nikada nisam pisao dnevnik, ali sam nasao neke stare leksikone iz osnovne.. I citajuci ih sada totalo razumem scenu u osnovnoj kakva je bila xD.. A bas je zanimljivo bilo kad sam ih iscitavao,odgovore i tome slicno.

vodila sam dnevnike negde od osnovne skole (znaci 4-ti, 5-ti razred) pa na pocetku srednje prestala
i pre 2, 3 'dine ih nasla i nakon citanja ih spalila
vise ne vodim dnevnike, smara me to, ne mogu, glupavo mi je
neke stvari koje mi se desavaju nmg ni sama da svarim,a kamoli da iz zapisujem i cuvam u pisanoj formi
uzas
e da, jednom pre par 'dina sam citala dnevnik starije sestre i osetila sam se kao idiot
od tada ne diram tudje stvari, ni dnevnike, beleske, ni telefone, nista

imas dve starije sestre :lol:
pevaj!

Znate situacije po filmovima kad je sve do kraja dobro, glavni lik samo što se ne izvuče, i onda neko nađe njegov dnevnik?
I on završi ili na robiji ili na električnoj stolici.
E zato ja ne pišem dnevnike.

Back