DjokoK
Aktivan član
- Poruka
- 1.308
Muskarci, odrzavate li, skracujete, sisate svoje dlake po telu? Muzevno je da musko bude dlakavo. I zene naravno, mogu dati stav sta im se svidja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne depiliram se jer nemam potrebe. Na grudima i leđima nemam dlake, a noge nemam nameru da depiliram.
Isto.
Nekoliko su me puta pitale devojke da li se depiliram. Noge i ruke su mi dosta maljave pa kada skinem majicu bas je velik kontrast.
Баш сам пре неки дан скинуо длачурине на грудима, овако се слабо депилирам, лети углавном, најчешће подшишам шумарак међу ногама и под пазухом.
Сем у екстремним случајевима јасно да је депилација заштитни знак хомоса.
Ne znas ti Poznavaoce kakve su devojcice od 20+ godina danas!
Samo sto ne traze i da ruke i noge depiliras!![]()
Mogu one da traže što god hoće ali će dobiti samo ono što im ja dam .Imam prilično dlakave podlaktice ali mi ne pada na pamet da ih depiliram .Ne znas ti Poznavaoce kakve su devojcice od 20+ godina danas!
Muskarci, odrzavate li, skracujete, sisate svoje dlake po telu? Muzevno je da musko bude dlakavo. I zene naravno, mogu dati stav sta im se svidja.
Jedino da ne bazdi na nekim mestima, lakse se odrzava kada se skrati, ovako da depiliram grudi, ruke, noge, jok.
Ustvari miris tj smrad nema veze sa dlakavošću i da li je kratko ili duže...
Ne znas ti Poznavaoce kakve su devojcice od 20+ godina danas!
Ovo jeste istina.Mnogo je bolji osećaj i definitivno se čovek manje oseća kad su skraćene ili obrijane dlake ispod pazuha i sa jajca