Dlakavi muskarci

DjokoK

Aktivan član
Poruka
1.308
Muskarci, odrzavate li, skracujete, sisate svoje dlake po telu? Muzevno je da musko bude dlakavo. I zene naravno, mogu dati stav sta im se svidja.

Isgo2vv.jpg

f5gOfUK.jpg

Jc30rRc.jpg

Nezgodna stvar kod depiliranja je konstatni svrab, iritacija kože, itekako moguće ozbiljne infekcije.Postoji razlog zašto je ljudsko biće rođeno da ima malje a ne depilirano.
Opsesiju kožom ko dečija guza treba prepustiti ljudima niskog samopouzdanja i robovima trenutnih modnih hirova, što mu dođe na isto.

Poslednja izmena:
Isto.
Nekoliko su me puta pitale devojke da li se depiliram. Noge i ruke su mi dosta maljave pa kada skinem majicu bas je velik kontrast.

Moja žena, npr. voli što nemam dlake na grudima. Ćale je imao dlake po celom telu. Sinovi, videćemo. Ako su na ženine, verovatno će imati, ako su na mene, možda budu imali, a možda ne. Muška linija kod moje mame je skoro pa potpuno ćosava, te sam valjda na njih povukao.

Баш сам пре неки дан скинуо длачурине на грудима, овако се слабо депилирам, лети углавном, најчешће подшишам шумарак међу ногама и под пазухом.

pod pazusima mora se. ***** to sto si po kriterijumu cobana pravi muskarac ako sve ribe beze od tebe jer smrdis ko jarac ;lol

Ja sve odradim trimerom,uglavnom na grudima trimujem na dvojku,a ispod pazuha i sa .... skidam sve koliko može,opet nikada nije to izgled depiliranog ili obrijanog.

Mnogo je bolji osećaj i definitivno se čovek manje oseća kad su skraćene ili obrijane dlake ispod pazuha i sa jajca

mislim da mi je svejedno
ne verujem da je to zenama bitno

- - - - - - - - - -

cak onaj koji se nesto mnogo depilira taj je neshto sumnjiv : ))

- - - - - - - - - -

mora da ima karakter

- - - - - - - - - -

mada ja ionako nema sta da biram, ali ajde kad se pita

Back