Пронашли сте длаку у некој храни коју вам је неко други спремио? Како реагујете, да ли се згрозите или настављате са јелом као да ништа није било након што одстраните длаку? Да ли хистеришете да вас и други могу чути?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je tvoja dlaka?Histerišem, prestanem jesti i tada i narednih pet dana. Znači fuj.
Nema šanse da se to meni desi, pokupim i svežem kosu kad kuham.Ako je tvoja dlaka?
Nisi primetila inače velika je verovatnoća da se to desilo umesto da nije.Nema šanse da se to meni desi, pokupim i svežem kosu kad kuham.
Ne. Meni ne!Nisi primetila inače velika je verovatnoća da se to desilo umesto da nije.
Dobro hajde da ti verujem. Ne kažem da lažem ali mislim da jednostavno nisi primetila.Ne. Meni ne!
Razumem ko se grozi ali ja nemam problem sa tim. Da nađem više dlak u tanjiru i ja bih prestao sa jedem. Ali jedna ko nijedna.Snažan i momentalan nagon za povraćanjem
Slično kao ti, samo što je ne sklonim.Само склоним длаку ван тањира и пазим да ме неко не види, јер знам да се неки људи грозе тога, и настављам као да је нисам ни нашао.
Što ukusna ova smeđa dlaka.Slično kao ti, samo što je ne sklonim.
Ustanem od stola bez histerije.Što ukusna ova smeđa dlaka.![]()
aaaa ne, a ako ti padne dok jedeš , a nisi videlaNema šanse da se to meni desi, pokupim i svežem kosu kad kuham.
Srećna Nova godina, ideš na ignor!Slično kao ti, samo što je ne sklonim.
Al zato u toku jedne godine pojedes sto dlaka sto ostataka koze jedno 200x viseHisterišem, prestanem jesti i tada i narednih pet dana. Znači fuj.
Tek sam ručala, što ti je ovo trebalo??Al zato u toku jedne godine pojedes sto dlaka sto ostataka koze jedno 200x vise