Čoveče,jel si ti svestan šta si napisao?!

Valjda bi bilo normalno da tuži državu za taj nesrećni slučaj koji mu je ubio dete.
Mnogi zive zivot u idealizacijama , pa ne primete sta rade drugima, to ukljucuje i sta rade svojoj deci...jer ona su njihova, apsolutna imovina...
Srbija bas i nije dobro mesto da se mlatara sa paznjom i dobrim odnosom roditelji deca, samo da znas..
Jeste idealizacija je takva da svaki Srbin je idealan roditelj, i u glavi mu je da mu je stalo do dece, ali nije...na bar dva nacina nije.
Nekad i na tri,.
Prvi nacin je nece da se pomuce oko dece...hoce oko svoje casti , ebala ih cast, ugled pred ljudima da li je mocan ili nije, ali nece oko dece.
Drugi nacin je ovaj kad se i narocito pre i tokom desavanja opasnih stvari...Meni dolaze deca koja su ugrozena, a ne svojim roditeljima, i tu je dokaz zavrsen.
Od mene ne ocekuju , ali se nadaju da ce dobiti dobro usmerenje ili neku blagu zastitu...ali i to je bolje nego ono sto ce dobiti od svojih roditelja.,..zasto , to je pitanje za tebe, nije za mene.
I treci , a ima i cetvrti , nego gde da stavljam i to na tanjir, Srbi ne mogu da podnesu jednu neugodnu cinjenicu , a kamili 2, 3, 4...
Treci je , postoji puno roditleja koji bas mrze svoju decu...dva razloga, prvi jer su njihovi roditelji mrzeli njih pa samo kopiraju ono sto misle da je normalno ali nije..
A drugi je, mrze zbog necega, sukoba, razlika u pristupu , zbog partnera, zbog apsolutizma koji zele da uglave u svoju idealizaciju svega i odnosa...
Cetvrto necu , da je ovo ozbiljan forum bih , ali je ovo forum idealizacija, pozeraj, snobizam gordost, puritanizam, moze da se pise samo ono sto godi ljudima da cuju....zato ste dosli , to bi da citate...Takva je politika foruma...klikci i tako plati uslugu cenzure ...