Đuro Raca, otac tragično preminule Goranke: Pad nadstrešnice u Novom Sadu izazvan terorističkim činom

Просто је.

Одсекли су анкере.

Нису скидали материјал са надстрешнице већ још мало додали

Све да би потрошли мање .. увећали профит.

Сајле се извукле

Просто да простије бити неможе

Немар. Нестручност .. Грамзивост

Па Весић је ТРИ пута окретао коцке само да би три пута узели паре ...

Да не причамо о томе како су 'вечне ' коцке пропале после 5 година

Да, ја сам мислио да се то зове мито и корупција, али ето, изгледа је тероризам...

Крадизам...

I posle neko pita zašto opozicija ne ide od kuće do kuće da razgovara sa "običnim narodom" i da ga edukuje te preobraća.... to su izgubljene duše u ogromnoj većini slučajeva i tu pomoći nema.

MK ultra programirani...

Neki u odajama Mi6-a poput AVtihrista...jer ti visi tj kolonijalni upravnici se programiraju posebnim metodama...pa zato Brnaba baguje...jer to bagovanje je ustvari trag MK Ultra programinga...

A ova sirotinja pa i ovaj nearetni otac...putem Informera i Pinka...tj sektaskih glasila...

MK Ultra programiranje je vrlo opasno...jer jedini izlaz iz istoog jeste rascep licnosti...
Tragove tog procesa mozemo videti kod AVtihrista i Brnabe npr...

A ovi ostali...nizi esaloni SNSekte...tu ne znas šta je gore...da ostanu zombirani tj programirani ili da se deprogramiraju...jer ovo drugo ih vodi u šizofreniju rascepa ličnosti...

...

...

Čoveče,jel si ti svestan šta si napisao?! :eek: Valjda bi bilo normalno da tuži državu za taj nesrećni slučaj koji mu je ubio dete.
Mnogi zive zivot u idealizacijama , pa ne primete sta rade drugima, to ukljucuje i sta rade svojoj deci...jer ona su njihova, apsolutna imovina...

Srbija bas i nije dobro mesto da se mlatara sa paznjom i dobrim odnosom roditelji deca, samo da znas..
Jeste idealizacija je takva da svaki Srbin je idealan roditelj, i u glavi mu je da mu je stalo do dece, ali nije...na bar dva nacina nije.
Nekad i na tri,.
Prvi nacin je nece da se pomuce oko dece...hoce oko svoje casti , ebala ih cast, ugled pred ljudima da li je mocan ili nije, ali nece oko dece.
Drugi nacin je ovaj kad se i narocito pre i tokom desavanja opasnih stvari...Meni dolaze deca koja su ugrozena, a ne svojim roditeljima, i tu je dokaz zavrsen.
Od mene ne ocekuju , ali se nadaju da ce dobiti dobro usmerenje ili neku blagu zastitu...ali i to je bolje nego ono sto ce dobiti od svojih roditelja.,..zasto , to je pitanje za tebe, nije za mene.

I treci , a ima i cetvrti , nego gde da stavljam i to na tanjir, Srbi ne mogu da podnesu jednu neugodnu cinjenicu , a kamili 2, 3, 4...
Treci je , postoji puno roditleja koji bas mrze svoju decu...dva razloga, prvi jer su njihovi roditelji mrzeli njih pa samo kopiraju ono sto misle da je normalno ali nije..
A drugi je, mrze zbog necega, sukoba, razlika u pristupu , zbog partnera, zbog apsolutizma koji zele da uglave u svoju idealizaciju svega i odnosa...

Cetvrto necu , da je ovo ozbiljan forum bih , ali je ovo forum idealizacija, pozeraj, snobizam gordost, puritanizam, moze da se pise samo ono sto godi ljudima da cuju....zato ste dosli , to bi da citate...Takva je politika foruma...klikci i tako plati uslugu cenzure ...

Да, ја сам мислио да се то зове мито и корупција, али ето, изгледа је тероризам...

Крадизам...
To bi se u starim vremenima zvalo perorizam...dok se pisalo perima...ili ono sto olovka trpi , ne moze niko...
Salim se malo , sve je relativno gore dole, dupe obraz...bez 10x zuma ne znas sta je na slici...

Pa dobro, normalno što tako priča.

Prvo, stariji je čovek, a stariji ljudi su generalno skloniji raznim alternativnim teorijama.

Drugo, lakše je sebe ubediti da se tragedija desila eksternim faktorom (da je neko oborio nadstrešnicu) nego da je sudbina takva da se desilo baš tako, u tom trenutku i to njegovoj ćerci.

Ne treba ga osuđivati, pumpači treba malo da olade u ovoj situaciji.

Izjava tog čoveka je neobična, ali porodicama stradalih niko ne sme ništa da zameri. On se pojavio na jučerašnjem mitingu, majka jednog poginulog mladića sa prezimenom Hrga je podržala blokadere, dok je više porodica nastradalih javno apelovalo da se njihova tragedija ne koristi u političke svrhe. Ostale porodice stradalih se nisu javno oglašavale. Kakav god stav da zauzmu, to njihovo pravo i niko nema moralno pravo da ih prostački vređa i uznemirava kao što se već dešavalo. Porodicu Firić, odnosno majku dve stradale devojčice koja je apelovala da se tragedija ne zloupotrebljava u političke svrhe su divljački vređali razjareni simpatizeri blokaderske revolucije i to sa nekih twiter naloga koji se često citiraju na ovom forumu. Žalosno.

Izjava tog čoveka je neobična, ali porodicama stradalih niko ne sme ništa da zameri. On se pojavio na jučerašnjem mitingu, majka jednog poginulog mladića sa prezimenom Hrga je podržala blokadere, dok je više porodica nastradalih javno apelovalo da se njihova tragedija ne koristi u političke svrhe. Ostale porodice stradalih se nisu javno oglašavale. Kakav god stav da zauzmu, to njihovo pravo i niko nema moralno pravo da ih prostački vređa i uznemirava kao što se već dešavalo. Porodicu Firić, odnosno majku dve stradale devojčice koja je apelovala da se tragedija ne zloupotrebljava u političke svrhe su divljački vređali razjareni simpatizeri blokaderske revolucije. Žalosno.
Eto drugog idealizma, porodici , roditeljima nastradalih se ne sme nista zameriti...
Prvi je svaka majka voli svoje dete.

Socijalne sluzbe znaju za istinitost ove druge apsolutne zakonitosti , tako da ne treba da tu dodajem da je smesno..
Ali ima varijanta koja nije smesna....Ebote ja sam rodila dete...ja vredim...Na pinku je bila ona varijanta ja sam rodila 5, meni treba neko ko mnogo vredi, jer ja sam rodila pet...

Retki su roditelji koji zasluzuju postedu, bas retki...

ĐUROVE MUDRE REČI NARODU SRBIJE ČITAJU SE IZNOVA I IZNOVA: Otac Goranke koja je stradala u padu nadstrešnice kroz suze poslao ovu poruku u amanet narodu Srbije

Dodao je da nije slučajno 1. novembar odabran kao datum rušenja nadstrašnice

To je dan koji katolici i ceo zapadni svet slave kao dan mrtvih ili dan svih svetih. A drugo, znalo se da ta brza pruga Novi Sad - Subotica tih dana trebala da se pusti u saobraćaj. Namerno se želelo izazvati haos i to je bio samo povod da se stvori svih ovih pet i više meseci ovakva situacija u zemlji".

1000009036.jpg

To samo znači da je EU imala tajni plan da napravi ovaj teror, ali je naša vlast predupredila i dala ipak Kinezima da oni rade. Međutim, moguće da su Kinezi u tajnoj vezi sa EU i da su ipak rešili da sprovedu taj užasan plan. Sad, ne znam šta da radimo. Svi se ukrotili protiv predsednika. /mada su mu prijatelji, ali očigledno lažni/

To samo znači da je EU imala tajni plan da napravi ovaj teror, ali je naša vlast predupredila i dala ipak Kinezima da oni rade. Međutim, moguće da su Kinezi u tajnoj vezi sa EU i da su ipak rešili da sprovedu taj užasan plan. Sad, ne znam šta da radimo. Svi se ukrotili protiv predsednika. /mada su mu prijatelji, ali očigledno lažni/
Gluposti.pises

Пише да би ви ћацији разумели, и видимо да јој је успело.

Niksd cula nisi za sabotazu diverziju ssbotazu.
Cudno a nisi caci haha
Јеси ли икад чула за памет, или то прошло кроз тебе ко кобаје и пљеске са СНС вашара? Хаха

Back