Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Đuro Raca, otac tragično preminule Goranke: Pad nadstrešnice u Novom Sadu izazvan terorističkim činom
Није власт терористичка, нити је било ко желео да се деси та несрећа, али за власт јесте проблем што је нестручни СНС кадар крив за ову несрећу и можда још неки страни извођачи, који су наравно заштићени.
covece te kotve su bile osigurane sa vrha, ukotvljeno-ankerisano je sve bilo, pa ne znam koliko malouman neko moze da bude da ih potkrese? posle su se kablovi samo izvukli, a nisu popucali
covece te kotve su bile osigurane sa vrha, ukotvljeno-ankerisano je sve bilo, pa ne znam koliko malouman neko moze da bude da ih potkrese? posle su se kablovi samo izvukli, a nisu popucali
Све је то тачно, само замисли глупан и тупан ти је просек СНСа. Направили су проблем који нису хтели да се деси.
Али сада је њима проблем што се о томе прича и што народ жели да неко одговара за то. Режим би волео да је ово време СФРЈ, да се каже само то је службена тајна и да се правимо као да се ништа није десило.
Da je jos malo potrajalo, .....vec sad manje od 1% zna da podesi svoj remote na TV...
Evo npr , iako kazu da mnogo komplikujem kad nesto napisem na forumu , ja ne pomisljam uopste da pisem o 90% tema i znanja , nego samo ono o kobasicama, neke banalne stvari i to komplikujem da me ne bi pomesali kad kazem lucidno i ludo...
Do tog nivoa smo dosli..
ĐURO RACA, OTAC TRAGIČNO PREMINULE GORANKE: Pad nadstrešnice u Novom Sadu izazvan terorističkim činom
Novosti online 12. 04. 2025. u 20:35
ĐURO Raca, otac tragično preminule Goranke Raca koja je stradala u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, rekao je danas da se 1. decembra protekle godine obratio tužiocu Višeg suda u Novom Sadu i obrazložio mu da je pad nadstrešnice izazvan terorističkim činom spoljnog i unutrašnjeg faktora.
Главни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду Ненад Стефановић данас је са сарадницима примио Ђура Рацу, оца трагично преминуле Горанке Раца која је страдала у паду надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду 1. новембра 2024. године, и обавио разговор са њим. Раца је, како наводе у тужилаштву, поднео на записник кривичну пријаву против НН лица због кривичног дела тероризам, јер сматра "да је пад надстрешнице био терористички чин".
„Уз кривичну пријаву, Раца је тужилашву доставио и одређене податке којима поткрепљује своје тврдње, након чега је Више јавно тужилаштву у Београду формирало предмет. ВЈТ у Београду ће предмет доставити на надлежност и даље поступање Јавном тужилаштву за организовани криминал, као надлежном за кривично гоњење пријављеног кривичног дела Тероризам, имајући у виду одредбе Закона о организацији и надлежности државних органа у сузбијању организованог криминала, тероризма и корупције“, наведено је у тужилаштву.