AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 37.541
Hah izvini, nisam skapirao da trolujes
Прави израз је ГНОМУЈЕ... Гном је шегрт тролу
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hah izvini, nisam skapirao da trolujes
Био исти Ђуричко уживо код Кесижа и не баш у том тону у ком ти причаш ?!
Односно преносиш став Флсаа Јавости .. знаш то од ува до сајта ..... па онда линк ..... нешто се изгуби у транскрипцији
Tek je otišao ?? Izvor informacija ?? Je li Đuričko osiguran ??
Nece da obrezuje sljive i da sadi kupus. Oce da se zaebaje po bijelom svijetu.
Прави израз је ГАДУЈЕ, јер гади, односи се и на тебе, без увреде, ништа лично.Прави израз је ГНОМУЈЕ... Гном је шегрт тролу
Глумац, па зна да одглуми опуштеност и задовољство. Али, у срцу плач, плач и ридање.
Прави израз је ГАДУЈЕ, јер гади, односи се и на тебе, без увреде, ништа лично.
Јеестеее такоеееМа каки бре .. Шт аим ада се врежамо .. Па ОЧИГЛЕДНО имаш дефекат ... залељену шаку за фацу .. раумем да је видети
праведно са тим деформитетом и тешко
.. а и куцкати
Било њих 333 000 .... Обрезивали по Италији Немачкој Аустрији .. па су дошли из Сурије нови .. па су ови из Србије добили аусвајс за назад
Мнохо је плаћао Западно Европац .. 14 на сат еееејјјјј .... ови нови ће да раде за 1.4 на сат као у Србији
Јеестеее такоеее
Zato, kad su bile stroge Kraljevine, nisi ti mogo hodat po bijelome svijetu! Sta ces, dje ces, da se zaebases? Imas ovdje i poso, i bozju hranu, i porodicu mozes napravit. Zato je to tako bilo u strogim Kraljevinama u davnim vremenima, nisi se mogo zaebavat. Moro si ozbiljno zivit.
LažnjakĐURIČKO SE JAVIO IZ AMERIKE: "Ako preživim, vraćam se u Srbiju"
Ovde je kao kod nas ’90. svi su naoružani do zuba i agresivni, kostatuje prestravljeni glumac
Popularnii srpski glumac Nikola Đuričko javio se preko "skajpa" i poručio kako je u Americi strašno.
Nikola vidno uznemiren je mucao dok je govorio a na kraju video priloga se zaplakao i zamolio sve za oproštaj.
– Ovde je strašno. Amerikanci su naoružani do zuba. Agresivni su i već danima ne izlazim iz stana. Svaki dan se čuje pucnjava sa ulice. Ovde u Americi je kao što je kod nas bilo ’90. – rekao je Đuričko.
Na kraju video klipa Đuričko se zaplakao i zapitao:
– Šta sam ja Bogu zgrešio da ovako promašim. Umesto da ostanem u Srbiji ja sam došao na ratište. Ako ovo preživim, vraćam se u Srbiju i glumiću samo srpske patriote! – rekao je Đuričko jecajući i gušeći se u suzama.
Nikola je kako je nedavno, u šali, rekao otišao "u inostranstvo na profesionalno usavršavanje".
--------------------------------
Ne isplati se toliko cimanje. Samo da bi u selu pricali kako si preko.![]()