đukanović odlaže imenovanje ambasadora u srbiji

Ja sam istoriju ucio u skoli, a ne na internetu i na politickim mitinzima. Svi ti internet sajtovi, posebno njegos.org su puni falsifikata

Ta pjesma nikad nije bila himna Crne Gore. I pazi jos ovo pjesma o jednom gradu koji nikad nije bio crnogorski da bude himna Crne Gore. Kako da ne :lol:

A i sumnjam da ta zabuna Italijana nije slucajna. Moguce da se radi o nekoj namjestaljci, ko zna :think:

No vrijeme ce reci svoje.

Poslednja izmena:
A na kom jeziku je ovo sto sam boldovao?
pa na izmisljenom jeziku ko sto je cwnogowski :) sto bwe jel ti se ne swidja :)
Polako, oni pocinju od nule isto kao i mi kad smo obnovili samostalnost, dok ste vi naslijedili sve one silne fabrike, vojsku, sve sto je izgradjeno u Titovo vrijeme, i sad svi pljujete Tita, a vise je vama valjao u ondosu na druge ex-yu republike. I danas ste u mnogo gorem polozaju u odnosu na druge ex-yu republike. Ko je tu kriv?

Isto ste tako pricali i za Sloveniju, da ce crci od gladi itd. pa sto bi od toga? Nista.

Eto koliko je vjerodostojna takva prica.

Naravno da tebe ne poistovjecujem sa velikosrpskim nacionalistima, znas zasto? Zato sto oni barem javno priznaju da im je krivo sto nije stvorena Velika Srbija.

A ljudi poput tebe se koriste foliranjem. Citao sam tvoje stavove o Kosovu i Crnoj Gori. I poslije njih ti mene pitas zasto je Crna Gora priznala Kosovo, sto samo dokazuje istinitost tvojih ranijih tvrdnji, jer da ti stvarno tako mislis, ti sa mnom ne bi ni ulazila u diskusiju.
znas koja je razlika izmedju vas i slovenaca?
oni su vredni i radni,dok vas covek ne moze ni motkom naterati.
oni ne ocekuju da zarade novac tako sto ce postaviti suncobran da plazu i izdavati ga za besne pare i ne ocekuju da ce za minimum rada dobiti maksimum novca.i na kraju krajeva,koliko sma ja primetila, i licna higijena im je daleko redovnija i bolja :neutral:

tako da nemoj biti smesan i stavljati crnu goru u isti red sa slovenijom :)

ostatak tvoje fantazije nemam nameru ni da komentarisem jer si se u svoj izrecenoj gluposti previse pogubio :)

i ko sto rekoh,boli me lakat za kosovo,moji stavovi su vise nego poznati,zato me i zovu raznim imenima ovde :zper: fenomen ste mi vi crnogorci - i ne pojasnjavas mi ga,samo se jos vise potvrdjuje ono u sta verujem,a posebno ovim tvojim poslednjim krajnje smesnim pasusom :)

pa na izmisljenom jeziku ko sto je cwnogowski :) sto bwe jel ti se ne swidja :)

znas koja je razlika izmedju vas i slovenaca?
oni su vredni i radni,dok vas covek ne moze ni motkom naterati.
oni ne ocekuju da zarade novac tako sto ce postaviti suncobran da plazu i izdavati ga za besne pare i ne ocekuju da ce za minimum rada dobiti maksimum novca.i na kraju krajeva,koliko sma ja primetila, i licna higijena im je daleko redovnija i bolja :neutral:

tako da nemoj biti smesan i stavljati crnu goru u isti red sa slovenijom :)

ostatak tvoje fantazije nemam nameru ni da komentarisem jer si se u svoj izrecenoj gluposti previse pogubio :)

i ko sto rekoh,boli me lakat za kosovo,moji stavovi su vise nego poznati,zato me i zovu raznim imenima ovde :zper: fenomen ste mi vi crnogorci - i ne pojasnjavas mi ga,samo se jos vise potvrdjuje ono u sta verujem,a posebno ovim tvojim poslednjim krajnje smesnim pasusom :)

a i ti si pukla, polemises sa necklessom

:hahaha::mrgreen::hahaha:
Koje industrijske proizvode cete vi tamo da izvozite i da kontra uvozite? I kakva nafta. Valjda Kosovo ima lignit koje se sve manje koristi kao gorivo, zato sto je najveci zagadjivac vazduha.
Mislim zalosno je smesno sto bas taj ekonomski aspekt potezes (naravno o ekonomiji nemas pojma, jer ni bi ni lupao ove gluposti) kad znas sa kime imate najvecu spoljnotrgovinsku razmenu. :hahaha::mrgreen::hahaha:
Ostatak posta nije za komentarisanje, ono u tvom stilu, jalov argument jalovog nacionaliste.

Pa da, od 12 000 postova, koliko sam napisao ovdje, imaju postovi koji su bili idealan povod za zajebanciju, ali znas sto?

Desavalo se da se upravo takvi postovi na kraju ispostave tacnim. A tu tacnost ce samo vrijeme pokazati ;)

Poslednja izmena:
vrati se na ono sta sam nazad pisala - al posto vidim da te i toliko mrzi evo pojasnjenja - jer ste vi jedno veliko niko i nista,i ponavljam banana republika koja je umislila da ima neki znacaj...i treba vam jasno staviti do znanja da nije tako :) banana drzavo.niste ni za porediti sa diplomatskim odnosom sa UK,francuskom ili kojom god slicnom drzavom.

i jos cekam pojasnjenje od tvog cenjenog sunarodnika,u kojim industrijskim i ostalim poslovima nameravate da saradjujete sa kosovom?koju industriju vi imate?a koju oni?

ko sto rekoh sverc cigara (primarna crnogorska delatnost),droge i organa se ne racuna.
E pa u tome je stvar. Isto to ja govorim, samo što se ne bih složio da je Crna Gora "banana država". Za mene ne postoje "banana" i "lubenica" države. Država je država.
Slažem se da Crna Gora nema neki značaj. Upravo to sam i naglašavao nacionalistima sa ovog foruma, da odluka Crne Gore da prizna Kosovo nije ništa promijenila, niti može da promijeni. Isto bi tako bilo i da Crna Gora nije priznala. Ali ne, vama je najlakše okriviti Crnu Goru za svaki vaš poraz ili loš potez.
Diplomatski odnosi sa UK, Francuskom ili kojom god sličnom državom? Ne, ja mislim da nije to to, nego su vaši lideri političke kukavice i ne smiju da im se suprotstave.
U onim poslovima za koje imamo uslove da ih razvijamo, u njima ćemo sarađivati.
Šverca cigara i droge ima i u tvojoj Srbiji.
i kakva ti je ovo rec :neutral: koliko ja znam komunikacija u postovima je svedena na srpski jezik :( pwewedi mi bwe :(
E, kakvi ste vi Srbi, niđe ne mogu naći nijednog poliglotu :mrgreen:

Premijera Crnogoraca uz "srpsku marseljezu"! Ponedeljak, 20. jul 2009. 14:21

Iako im rival nije bila reprezentacija Srbije, najbolji crnogorski vateprolisti su uoči svog premijernog meča na svetskom šampionatu u Rimu, protiv Kine, u stavu mirno odslušali svečanu pesmu koja slavi dvor cara Dušana, Dečane i grob Miloša Obilića!

Greškom organizatora, naime, umesto aktuelne crnogorske svečane pesme "Majska zora" puštena je himna nekadašnje Knjaževine i Kraljevine Crne Gore "Onamo, namo".

Stara crnogorska himna, za koju je tekst napisao knjaz Nikola Petrović, bila je dugo poznata i pod nazivom "srpska marseljeza", između ostalog i zbog toga što se završava stihovima "Onamo pokoj dobiću duši, kad Srbin više ne bude rob".

Crnogorski reprezentativci su se tokom intoniranja svečane pesme nekadašnje Knjaževine Crne Gore uglavnom smejuljili, da bi po njenom završetku predstavnicima organizatora skrenuli pažnju da u etar nije išla zvanična himna njihove države.

Zanimljiva zabuna organizatora nije poremetila pobedničku atmosferu u taboru aktuelnog evrospkog prvaka koji je meč sa selekcijom Kine dobio rezultatom 14:4.

Kakvi su Italijani carevi...:D

Sramota! Velika sramota! Očekuje se izvinjenje od organizatora :thumbdown:

Sa Milogorom (ta definicija valjda nije zabranjena) - NISTA!
Sa beskicmenjacima ne treba razgovarati.

Srbin iz Kolasina.

P.S. Rec "*********" je do pre dve-tri nedelje bila uobicajena i nije se smatrala za vredjanje a onda su ljudi koji je koriste naprasno poceli da budu banovani i brisani.
Sta se to desilo u medjuvremenu?
kako je rec koja je bila prihvatljiva odjednom postala zabranjena?
cini mi se da su i nasi vrli moderatori postali osobe bez morala i kicme i da su iz nekih samo njima znanih razloga poceli da se ponasaju kao najgore poturice.
BRUKA.
da li bilo koji moderator moze da skupi mud. i da javno kaze sta se dogodilo pa je rec ********* postala uvredljiva?
Ajde moderatori, pokazite da i dalje imate svoje JA i da imate mud. da odgovorite na jedno jednostavno pitanje bez brisanja i kaznjavanja!!!

Poslednja izmena:

Back