đukanović odlaže imenovanje ambasadora u srbiji

Zato sto je i Kosovo zemlja od koje mogu da se izvuku velike koristi, kao i Srbija. Sjecas se one stare da nema vjecitih prijatelja i neprijatelja, vjeciti su interesi. A u politici ne postoje nikakve emocije, postoje samo interesi, posebno u spoljnoj politici.

Ako ste i vi banana republika, onda ste i vi niko i nista (zakljucak izvucen tvojom logikom), a ja nijednu drzavu ne smatram za bananu. E o tome se radi, sto hocete da nas blatite onamo gdje ste vi u istoj ili goroj situaciji. To se odnosi prvenstveno na tvoju zadnju recenicu, jer ste istu pricali prije no sto se Crna Gora odvojila, pa poslije ispade suprotno. Pa kad ste tako Kosovo branili, kako biste tek branili nas?

Odoh na trcanje, pa cemo, ako hoces, diskusiju nastaviti drugom prilikom.

Pozz.
kakve koristi? :eek: zar ne znas da su trgovina ljudskim organima i sverc drogom (i cigaretama :zper: ) ilegalne aktivnosti :neutral:

i pobogu,to sto ti nijednu drzavu ne smatras za bananu,ne znaci da one to zaista i nisu - i odmah ti mogu reci da u tu kategoriju spadaju i crna gora i srbija.kosovo je crna rupa,jos nije dostiglo rang tj razvnoj u kojem bi moglo biti nazvano bananom :) ajde sad,malo realnosti nije na odmet.

kakve koristi? :eek: zar ne znas da su trgovina ljudskim organima i sverc drogom (i cigaretama :zper: ) ilegalne aktivnosti :neutral:

i pobogu,to sto ti nijednu drzavu ne smatras za bananu,ne znaci da one to zaista i nisu - i odmah ti mogu reci da u tu kategoriju spadaju i crna gora i srbija.kosovo je crna rupa,jos nije dostiglo rang tj razvnoj u kojem bi moglo biti nazvano bananom :) ajde sad,malo realnosti nije na odmet.

Naravno, sa Kosovom cemo samo saradjivati kad su u pitanju ilegalne aktivnosti, a izvoz i o uvoz industrijskih proizvoda, velika kolicina nafte koja se nalazi na Kosovu, to niko ne spominje :roll:

No je bitno da se Srbija proseze do Ogulina i Virovitice, a kako ce narod u takvoj Srbiji da zivi, o tome niko ne razmislja.

Kosovo jeste trenutno crna rupa, ali za koju godinu nece biti.

Naravno, sa Kosovom cemo samo saradjivati kad su u pitanju ilegalne aktivnosti, a izvoz i o uvoz industrijskih proizvoda, velika kolicina nafte koja se nalazi na Kosovu, to niko ne spominje :roll:

No je bitno da se Srbija proseze do Ogulina i Virovitice, a kako ce narod u takvoj Srbiji da zivi, o tome niko ne razmislja.

ja to NIKAD ali nikad nisam rekla niti verujem u te budalastine.nemoj da skreces pricu sa problema,jer si naiso na pogresnu osobu i nemoj da mi podmeces te velikosrpske nacionalisticke price jer ih ja prva nikad nisam pricala :per:

koji industrijski proizvodi?koja nafta?pricaj mi o toj saradnji koju imate u planu :)

Koliko se ja sjecam, Djukanovic je trazio od vlasti u Srbiji da podnesu garanciju da ce prihvatiti bilo kog ambasadora. Ne znam da li je ta garancija podnesena.

U svakom slucaju, nece dozvoliti da vlasti u Srbiji tjeraju ambasadora Crne Gore kad im dune.

sta lupas bre. ameri se predomisljaju i milo ceka naredjenje iz vasington.
taj crnogorski ambasador obavezno treba da je ciin covek. e u to je stvar.

A zašto vaša hrabra vlada nije najurila ambasadore SAD, Francuske, Velike Britanije...
A sad kukaju što nema ambasadora, i oće 3 konzulata u Crnoj Gori. E oće, malo śutra
vrati se na ono sta sam nazad pisala - al posto vidim da te i toliko mrzi evo pojasnjenja - jer ste vi jedno veliko niko i nista,i ponavljam banana republika koja je umislila da ima neki znacaj...i treba vam jasno staviti do znanja da nije tako :) banana drzavo.niste ni za porediti sa diplomatskim odnosom sa UK,francuskom ili kojom god slicnom drzavom.

i jos cekam pojasnjenje od tvog cenjenog sunarodnika,u kojim industrijskim i ostalim poslovima nameravate da saradjujete sa kosovom?koju industriju vi imate?a koju oni?

ko sto rekoh sverc cigara (primarna crnogorska delatnost),droge i organa se ne racuna.

ja to NIKAD ali nikad nisam rekla niti verujem u te budalastine.nemoj da skreces pricu sa problema,jer si naiso na pogresnu osobu i nemoj da mi podmeces te velikosrpske nacionalisticke price jer ih ja prva nikad nisam pricala :per:

koji industrijski proizvodi?koja nafta?pricaj mi o toj saradnji koju imate u planu :)

Polako, oni pocinju od nule isto kao i mi kad smo obnovili samostalnost, dok ste vi naslijedili sve one silne fabrike, vojsku, sve sto je izgradjeno u Titovo vrijeme, i sad svi pljujete Tita, a vise je vama valjao u ondosu na druge ex-yu republike. I danas ste u mnogo gorem polozaju u odnosu na druge ex-yu republike. Ko je tu kriv?

Isto ste tako pricali i za Sloveniju, da ce crci od gladi itd. pa sto bi od toga? Nista.

Eto koliko je vjerodostojna takva prica.

Naravno da tebe ne poistovjecujem sa velikosrpskim nacionalistima, znas zasto? Zato sto oni barem javno priznaju da im je krivo sto nije stvorena Velika Srbija.

A ljudi poput tebe se koriste foliranjem. Citao sam tvoje stavove o Kosovu i Crnoj Gori. I poslije njih ti mene pitas zasto je Crna Gora priznala Kosovo, sto samo dokazuje istinitost tvojih ranijih tvrdnji, jer da ti stvarno tako mislis, ti sa mnom ne bi ni ulazila u diskusiju.

Premijera Crnogoraca uz "srpsku marseljezu"! Ponedeljak, 20. jul 2009. 14:21

Iako im rival nije bila reprezentacija Srbije, najbolji crnogorski vateprolisti su uoči svog premijernog meča na svetskom šampionatu u Rimu, protiv Kine, u stavu mirno odslušali svečanu pesmu koja slavi dvor cara Dušana, Dečane i grob Miloša Obilića!

Greškom organizatora, naime, umesto aktuelne crnogorske svečane pesme "Majska zora" puštena je himna nekadašnje Knjaževine i Kraljevine Crne Gore "Onamo, namo".

Stara crnogorska himna, za koju je tekst napisao knjaz Nikola Petrović, bila je dugo poznata i pod nazivom "srpska marseljeza", između ostalog i zbog toga što se završava stihovima "Onamo pokoj dobiću duši, kad Srbin više ne bude rob".

Crnogorski reprezentativci su se tokom intoniranja svečane pesme nekadašnje Knjaževine Crne Gore uglavnom smejuljili, da bi po njenom završetku predstavnicima organizatora skrenuli pažnju da u etar nije išla zvanična himna njihove države.

Zanimljiva zabuna organizatora nije poremetila pobedničku atmosferu u taboru aktuelnog evrospkog prvaka koji je meč sa selekcijom Kine dobio rezultatom 14:4.

Kakvi su Italijani carevi...:D

Premijera Crnogoraca uz "srpsku marseljezu"! Ponedeljak, 20. jul 2009. 14:21

Iako im rival nije bila reprezentacija Srbije, najbolji crnogorski vateprolisti su uoči svog premijernog meča na svetskom šampionatu u Rimu, protiv Kine, u stavu mirno odslušali svečanu pesmu koja slavi dvor cara Dušana, Dečane i grob Miloša Obilića!

Greškom organizatora, naime, umesto aktuelne crnogorske svečane pesme "Majska zora" puštena je himna nekadašnje Knjaževine i Kraljevine Crne Gore "Onamo, namo".

Stara crnogorska himna, za koju je tekst napisao knjaz Nikola Petrović, bila je dugo poznata i pod nazivom "srpska marseljeza", između ostalog i zbog toga što se završava stihovima "Onamo pokoj dobiću duši, kad Srbin više ne bude rob".

Crnogorski reprezentativci su se tokom intoniranja svečane pesme nekadašnje Knjaževine Crne Gore uglavnom smejuljili, da bi po njenom završetku predstavnicima organizatora skrenuli pažnju da u etar nije išla zvanična himna njihove države.

Zanimljiva zabuna organizatora nije poremetila pobedničku atmosferu u taboru aktuelnog evrospkog prvaka koji je meč sa selekcijom Kine dobio rezultatom 14:4.

Kakvi su Italijani carevi...:D

Jeste, umjesto himne Crne Gore, su pustili su neku nepoznatu kompilaciju. Sta ces, pogrijesili Italijani, koji su inace poznati kao losi organizatori :)

Bitno je da smo pobijedili, a za himnu nista strasno.

No cudi me sto ti nijesi to ranije objavio :lol:

:hahaha::mrgreen::hahaha:
Koje industrijske proizvode cete vi tamo da izvozite i da kontra uvozite? I kakva nafta. Valjda Kosovo ima lignit koje se sve manje koristi kao gorivo, zato sto je najveci zagadjivac vazduha.
Mislim zalosno je smesno sto bas taj ekonomski aspekt potezes (naravno o ekonomiji nemas pojma, jer ni bi ni lupao ove gluposti) kad znas sa kime imate najvecu spoljnotrgovinsku razmenu. :hahaha::mrgreen::hahaha:
Ostatak posta nije za komentarisanje, ono u tvom stilu, jalov argument jalovog nacionaliste.

Back