Đoković odglavljen sa aerodroma

ako radite pcr test radite više outa sve dok ne dobijete i pozitivan i negativan.
test je tako nepouzdan da treba samo imati dovoljno para.
kad dođete na granicu pokažete delegatu onaj koj vam omogućuje da prođete,

ispričavam se na oftopičarenju.z:D

Ja se uzdala u to i posle prva dva negativna puknem i lovu za treći privatno kad i on negativan :ljuta:

A ne daju bolovanje onako nego samo za glupu koronu i izduvah ga. :zroll:

Јел' треба да будемо први у неком спорту, па да би добили правичан и праведан однос?
Ако проширим твоју тврдњу, између много другог, испада да је Србија заслужено бомбардована, јер је мала и неважна.

Новак је на својим леђима поднео овај однос, и победио. Победио је и за сваког слободољубивог човека.
Али, требамо се и ми потрудити да извојевамо наше сопствене битке у овом погледу.
Он нам је дао пример, исто као и Исус и Ганди и Асанж и Сноуден.
Али, шта ће даље бити - зависи од сваког од нас.

Да би зло победило, треба сви добри људи да ћуте и да се клоне борбе с њим.
Новак није ћутао, нити се клонио борбе са злом.

Шта би ти урадио/ла? (Ово је питање и за мене. :deda:)
evo ja sam predlozila da svi pisemo mejlove
australijskom ministarstvuz:shock:

Јел' треба да будемо први у неком спорту, па да би добили правичан и праведан однос?
Ако проширим твоју тврдњу, између много другог, испада да је Србија заслужено бомбардована, јер је мала и неважна.

Новак је на својим леђима поднео овај однос, и победио. Победио је и за сваког слободољубивог човека.
Али, требамо се и ми потрудити да извојевамо наше сопствене битке у овом погледу.
Он нам је дао пример, исто као и Исус и Ганди и Асанж и Сноуден.
Али, шта ће даље бити - зависи од сваког од нас.

Да би зло победило, треба сви добри људи да ћуте и да се клоне борбе с њим.
Новак није ћутао, нити се клонио борбе са злом.

Шта би ти урадио/ла? (Ово је питање и за мене. :deda:)
najbolji deo sudjenja je bio kad je onaj advokat rekao
da ne postoji nijedna stavka ili odredba u zakonu
da je vakcina obavezna za ulazak u australiju

lov u mutnom velikih farma kompanija i onih koji ovim upravljaju
uvek ce se vaditi na to da nisu oni nista uslovljavali

a i nole nije glup
namerno je zamenio one fine dve dame
sa ekipom advokatskih mafijasa koji znaju posao :lol:

kao sto sam vec napisala na jednoj temi, meni u celoj ovoj prici smeta tretman koji ima Djokovic
jer on kao sto si napisao nije izbeglica vec prvi reket sveta i planetarno poznata licnost
i da su australijske vlasti u pravu ovakav tretman da ga hapse, sprovode , smestaju u izbeglicki hotel i slicno nije u redu
a da li je trebao da se vakcinise ili ne je druga prica ..po meni je trebao ako je to bio uslov da ucestvuje na AO
i verovatno ce biti uslov i za druge turnire koji dolaze
Онда, промени свој потпис. (Ako nemas izlaz, izadji na ulaz)

djokovic.jpg

Imigraciona pravnica: Tretiraju ga kao da je razbojnik​

Imigraciona pravnica iz Brizbejna Vera Radisavljević je rekla da sada ministar ima pravo da Đokoviću ukine vizu.

"Oni to uvek imaju pravo, ne samo prema Novaku nego prema bilo kome. Postoji procedura, ali je oni isu pratili. Ako vam neko poništi vizu, dok ste u Australiji imate pravo da se žalite. Ovde se krši zakon i zloputrebljavaju se položaji zbog političkih odluka", kaže Radisavljević.

Kako je rekla, jedini osnov po kome mogu dalje da mu legalno ponište vizu je ako ne podržava vakcinaciju.

"Ali on to ne radi, on samo ne želi da prikaže da li je valcinisan ili ne", rekla je.

Kako objašnjava, ako vam ponište vizu, dobijate zabranu od tri do deset godina.

"Po ovim osnovima on bi dobio na tri godine. Zabrana može lako da se skine, ako je u interesu Australije, može da se ukine i da mu se odobri viza. Jedino što je probelm vidite šta rade, njega će da uhapse, ali za mnoge druge ako hoće da im ponište vize oni im pošalju upozorenje. Dok se za Novaka primenjuju posebne mere. Tretiraju ga kao da je kriminalac", zaključila je Radisavljević.

Nisam. Samo sam pisao šta precizno piše u uslovima za ulazak u Australiju. I da budem iskren sumnjao sam da će sud presuditi u Novakovu korist. Ali presudio je. Odlično, nadam se da ćemo gledati tenis sada i da je tačka na ovo stavljena :)

А поруке под твојим ником је писао неко други ? :mrgreen:

obraz je koleginice il kolega, jedna neverovatna pojava :lol:
Невезано за тему, морам само да напоменем да нисам колегиниЦА :) иако ми је ник именица у женском роду.
Извињавам се што изазивам забуну, али глупо би било да ми је ник Музички кутијан :D

ako nam neko ovde lepo sastavi na engleskom, ja prosledjujem
gledam one srbe osvetlali obraz
kakav crni black lives matter
ono su bre patriote

jedan aus. novinar meto sajkacu i peva sa njima
pita ga voditelj pa sto pevate njihove pesme
a on kaze pa kad se osecam kao srpski nacionalista :lol:

Cini se da oni zele da Novaku pukne film i da im se nahebe keve i po tom osnovu ga isutiraju iz Australije .Inace sam protiv drzave je uvek izgubljena bitka .bez obzira na onaj privid o realnosti suda . Sud ume da presudi u vasu korist ako ste njihov drzavljanin ali za strance tesko. Da Novak nije ultra popularan pitanje je kako bi se sve zavrsilo.
Nadam se da Novak bar dok je tamo nece da daje nikakve izjave protiv Australije ,do sad su ga advokati dobro savetovali.

gledam one srbe osvetlali obraz
kakav crni black lives matter
ono su bre patriote

jedan aus. novinar meto sajkacu i peva sa njima
pita ga voditelj pa sto pevate njihove pesme
a on kaze pa kad se osecam kao srpski nacionalista :lol:
hebes demonstracije bez kolceta,
veceras cu ovde da se vrtim ko lujka
na jednom mestu

Cini se da oni zele da Novaku pukne film i da im se nahebe keve i po tom osnovu ga isutiraju iz Australije .Inace sam protiv drzave je uvek izgubljena bitka .bez obzira na onaj privid o realnosti suda . Sud ume da presudi u vasu korist ako ste njihov drzavljanin ali za strance tesko. Da Novak nije ultra popularan pitanje je kako bi se sve zavrsilo.
Nadam se da Novak bar dok je tamo nece da daje nikakve izjave protiv Australije ,do sad su ga advokati dobro savetovali.
nije nole marlon :hahaha:

Dakle Djokovic je dao pismenu izjavu pod zakletvom, da je 16.12.2021 znao za pozitivan rezultat Covid testa, ne samo da se testirao

Ја мало несигуран у своје познавање енглеског језика :) убацим наведену реченицу у Гугл транслејт и он ми то преводи овако:

16. децембра 2021. тестиран сам и дијагностикован ми је САРС-ЦоВ-2 (ЦОВИД),

Значи нигде не пише да је он 16-ог децембра ЗНАО?

Back