Ђинђић добија споменик у Београду

Да ли треба овај споменик у Београду

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
O čemu ti to!? Kao da ne znaš...ovo nema veze sa Đinđićem.

- - - - - - - - - -

Milošević je izgubio državu, Đinđić nije.
ako je Milošević izgubio državu, Đinđić i nije imao šta da izgubi...sem glave...što se i desilo. ne valja ti teza. Milošević je državu sačuvao da bi je Điki & Co prodali za tepsiju ribe...

Milošević je bio Državnik a Điki kokošar...glupo je porediti neuporedivo :kafa:
У последња два века стално нас прати онај исти Нушићев стих: "славе бабе, презиру јунаке".

Какав, црни Слоба државник? Какву је Србију затекао, а какву оставио?

Па да, стално та наопака перцепција, исто као што је Пашић државник.

(Но, Пашић је, барем, за разлику од Слобе, био толико лукав и вешт да као јегуља прође кроз четири краља, и умре у свом кревету у дубокој старости, а не прерано, и убијен у некој далекој, кафкијанској тамници.)

Ђинђић је успео највећи шљам да извуче на површину.
Они Милошевићеви су бар били озбиљно и формално образовани људи, далеко од добрих, али су бар имали неки интегритет.
Кад погледам ко чини тај дс, па и ко га је чинио док је био жив....убије ме срамота јер су то типуси који су у свету иступали у име Србије.
Тај Ђинђић није био у стању ни да организује хапшења оних који су ојадили државу и народ у претходном периоду. То је био јасан знак не да је бољи, већ да је још гори од претходника.
Какав црни споменик?
За шта?

Они Милошевићеви су бар били озбиљно и формално образовани људи, далеко од добрих, али су бар имали неки интегритет.

Кад погледам ко чини тај дс, па и ко га је чинио док је био жив....убије ме срамота јер су то типуси који су у свету иступали у име Србије.
Тај Ђинђић није био у стању ни да организује хапшења оних који су ојадили државу и народ у претходном периоду. То је био јасан знак не да је бољи, већ да је још гори од претходника.
Какав црни споменик?
За шта?
:ok:...

Какав црни споменик?
За шта?

Koji Miloševićevi ljudi i integritet!? Mira? Stanišić? Rade Marković?Karić, Beko, Mišković...svi su nastali u njegovo vreme.

- - - - - - - - - -

Ma, naravno
Jedino logicno objasnjenje je...da su vanzemaljci preuzeli centralu dsa po njegovom ubistvu?

Nisu Vanzemaljci, ali jesu neki koji pojma nisu imali.

Не знам по ком основу би човек који је побегао из земље када је њој и њеним грађанима било најтеже,па још тражио да се интензивира терористичка агресија над њом,како би се на крилима НАТО авиона докопао власти,требало да добије споменик ?

Не знам по ком основу би човек који је побегао из земље када је њој и њеним грађанима било најтеже,па још тражио да се интензивира терористичка агресија над њом,како би се на крилима НАТО авиона докопао власти,требало да добије споменик ?

On nije pobegao zbog bombi, već zbog Miloševićevih pretnji.

što bi Milošević pretio čoveku koji mu nije nikakva pretnja...Điki je sve vreme bio politički autsajder koji nije imao nikavu podršku u narodu. toga je bio svestan i zbog toga je podmetnuo kukavičije jaje u vidu Koštunice

Па Ђинђић је сам изјавио да је свестан да га народ у Србији мрзи. О чему даље да причамо?

Poljaci nedavno digli spomenik Kačinskome i njegovoj ženi:

7090b69c-b6ed-4f79-ae35-5eced696f812.file

Koji Miloševićevi ljudi i integritet!? Mira? Stanišić? Rade Marković?Karić, Beko, Mišković...svi su nastali u njegovo vreme.

.

Министри у време Милошевића су били озбиљни људи.
Присети се Владислава Јовановића.
Или, рецимо, покојне Борке Вучић која је водила добар део банкарског сектора.
Што се тиче Мишковића, Бека и Карића, да они су направљени у Милошевићево време али су били строго контролисани. Нико од њих није могао из касе да узме више него што је зарадио.
А експанзију им е управо омогућио долазак ДОС-а на власт.
Па сам Ђинђић је омогућио једном Чеди недовршеном студенту неког левог факултета да буде данас један од најбогатијих Срба.

Пристрасна си, ложиш се на лик, уместо на дело, то је клиначки, заправо тотално Српски.
Ја нисам на овој теми да бих бранила Милошевића, а нападала Ђинђића. Ни један ни други нису ваљали.
Али поређење сам морала да направим јер је и тај Милошевић, какав год да је его манијак био, Ђинђићу у манијачењу није ни до колена.

Једино по чему ћу памтити Зорана Ђинђића је море пластичних фраза и израза. У томе је, заиста, био ненадмашан.
Али свега осталог, што чини једног доброг државника, му је много фалило.

što bi Milošević pretio čoveku koji mu nije nikakva pretnja...Điki je sve vreme bio politički autsajder koji nije imao nikavu podršku u narodu. toga je bio svestan i zbog toga je podmetnuo kukavičije jaje u vidu Koštunice

Па на наводном врхунцу, пред убиство, није имао ни 15% подршке народа.
Жао ми га је као човека али као политичар је био једна велика нула.
Прагматизма му није фалило, али ширине јесте самим тим му се прагматизам сводио на веома узак круг деловања- не даље од интереса странке и личног интереса.

Па на наводном врхунцу, пред убиство, није имао ни 15% подршке народа.
Жао ми га је као човека али као политичар је био једна велика нула.
Прагматизма му није фалило, али ширине јесте самим тим му се прагматизам сводио на веома узак круг деловања- не даље од интереса странке и личног интереса.

EPP je napravio od jednog mediokriteta tzv genija...Djindjićje bio prosek proseka...kao i njegova ekipa...

Министри у време Милошевића су били озбиљни људи.

Ко може бити озбиљнији од Радомана Божовића, Николе Шаиновића, Мирка Марјановића, Радмила Богдановића, Милана Бека, Богољуба Карића и осталих истакнутих министара Милошевићевог режима?

Људи од речи. Персоне.

Back