Ђинђић добија споменик у Београду

Да ли треба овај споменик у Београду

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Naravno da treba da dobije spomenik.

Voleli smo ga. Neki doduse prekasno.

9B95272F-25F9-4231-AF73-3AFF86093A82_w974_n_s.jpg

Naravno da treba da dobije spomenik.

Voleli smo ga. Neki doduse prekasno.

9B95272F-25F9-4231-AF73-3AFF86093A82_w974_n_s.jpg

Милошевићу је више људи дошло на сахрану. Слоба је у српском народу имао подршку какву Ђинђић и њему слични никада нису имали нити ће имати.

Meni nikada ne bi palo na pamet da grob/spomenik Slobodana Miloševića na bilo koji način oskrnavim, prvo nije hrišćanski, drugo nije moralno i treće kukavički je .... a tog čoveka smatram direktno odgovornim za najveći sunovrat Srbije i srpskog naroda uopšte!
...Da.. A neki smatraju da se sa N.Bgd-a pišu nepojmive gluposti, zatucane i površne.. :(

slušaj...nemoj da pričaš...nisu dali da telo bude izloženo nigde...frka je bila oko sahrane...dvorište kuće je bilo jedino mesto gde su dali....toga se sećam jako dobro....ako si čitao ja sam tu noć provela ovde na forumu i jako dobro znam šta se dešavalo...a to da li je trebalo da se povuče ili ne pitanje je...ko zna kakve su tu ucene i pretnje postojale....a kada smo kod povlačenja zar je DS hteo da se povuče???u nekim opštinama ni puška nije vredela...prema tome,pile moje....oni nas zamajavaju preko 20 godina....nema bitne razlike između njih...čak sam ubeđena da je Sloba najmanje maznuo od svih njih... /mislio je da će vladati 50 godina pa verovatno nije žurio /narod se zavadio zbog njihhhoni svi bogati a narod sve siromašnjiji....hoću da živim u državi u kojoj neću znati ko mi je premijer...da živim kao čovek i da radim kao čovek...

Ne merim ja ko je koliko maznuo i otkud ti do da ja tvrdim da ovi iz DS-a nisu maznuli jos vise (izgleda da si "pročitala" i ono što nisam napisao) ... ja samo kažem da nas je pre svega politički i kao narod i kao Državu upropastio ... što se toga tiče ovi posle njega su samo mogli da aminuju njegov projekat "svi Srbi u jednoj državi" ... samo što kad je to prvi put rekao zaboravio je da kaže da kad kaže jedna Država misli na užu Srbiju :lol: ... a o detaljima sahrane ne bih ... nikome se ne može zabraniti da bude sahranjen na gradskom groblju!

Ko nije dao da se bilo gde sahrani :eek: ... sahranjen je u dvorištu kuće, što je suprotno svim mogućim propisima. Drugo on nije ubijen na dužnosti i treće ja da sam na njegovom mestu bio i da je sve već unapred bilo smišljeno, povukao bih se sa funkcije, a ne grčevito se držao za fotelju boreći se za nju do poslednjeg Srbina!

LOOPETANJE PART TWO! ;)

ТЕРОР И ПРЕТЊЕ погребним предузећима и Управи београдских гробља, упутио је РАСПАДНУТИ НЕНАД БОГДАНОВИЋ.

Ипак и у пркос свему, на дан сахране СРБИЈА је рекла шта мисли и о Милошевићу и распаднутом Богдановићу!

0,,1937809_4,00.jpg

http://www.dw.de/njemačka-štampa-o-sahrani-slobodana-miloševića/a-2504822

LOOPETANJE PART TWO! ;)

ТЕРОР И ПРЕТЊЕ погребним предузећима и Управи београдских гробља, упутио је РАСПАДНУТИ НЕНАД БОГДАНОВИЋ.

Ипак и у пркос свему, на дан сахране СРБИЈА је рекла шта мисли и о Милошевићу и распаднутом Богдановићу!

0,,1937809_4,00.jpg

http://www.dw.de/njema%C4%8Dka-%C5%A1tampa-o-sahrani-slobodana-milo%C5%A1evi%C4%87a/a-2504822

Prvo smanji doživljaj sa tim loopetanjem, drugo to što tvrdiš bi mogao i potkrepiti nečim, a na časnu titovu ti svakako niko verovati neće!

Jok, ja to samo Vama, istaknutom Ljoticevcu, da lakse pojasnim. :D

Један велики истакнути љотићевац је био и тај Ђинђић коме се дивиш. Што доказује слика коју си сад поставила.

Интересатно је да је и Ђинђић, попут Љотића, био много везан за Немачку.

Има нека тајна веза, зар не? :D

Back