Đilasov placenik Ristic je gurnuo zenu na ulici gde prolaze kola

Gusan

Aktivan član
Poruka
1.836

"ĐILASOV PLAĆENIK RISTIĆ JE GURNUO ŽENU NA ULICU GDE PROLAZE KOLA" Stigla jasna osuda: Maltretiranje je nedopustivo!​

Milan Lovas
VESTI
11.03.2024
21:38
54
Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograd najoštrije je osudio "nasilničko ponašanje lažnog studenta Nikole Ristića koji je verbalno i fizički nasrnuo na aktiviste Opštinskog odbora SNS Čukarica"
https://www.alo.rs/data/images/2023-12-19/854401_2_f.webp

Celo saopštenje GO SNS Beograd prenosimo vam u nastavku:
Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograd, najoštrije osuđuje nasilničko ponašanje lažnog studenta Nikole Ristića, koji je verbalno i fizički nasrnuo na aktiviste Opštinskog odbora SNS Čukarica, koju su obilazili naše članove u kampanji „od vrata do vrata“ na Banovom brdu.

Pored toga što je Ristić uputio niz uvreda, on je gurnuo našu aktivistkinju na ulicu gde prolaze kola i ugrozio joj bezbednost, dok je sve vreme pored sebe držao psa, koji je bio bez zaštitne korpe.
Đilasov plaćenik Ristić, jedan je od ključnih saradnika nemačkog „Dojče velea“, poznat je građanima i kao jedan od vođa mnogih protesta - kao predstavnik studenata, ali ono po čemu će sigurno ostati upamćen, jeste učešće u nizu incidenata koji su se dogodili ispred zgrade RIK-a.
Ovo je još jedan u nizu napada na naše aktiviste koji učestvuju u političkim kampanjama i aktivnostima koje sprovodi Srpska napredna stranka.
Pozivamo nadležne institucije da reaguju u skladu sa zakonom, jer su u Srbiji koju vodi Aleksandar Vučić, žene, deca i stari svetinja, i svaki verbalni ili fizički napad, kao i maltretiranje je nedopustivo.
Mi ćemo i u narednom periodu nastaviti da radimo jače i više, isključivo u interesu naših sugrađana, jer su nam upravo oni na prvom mestu i nećemo dozvoliti da se bilo ko u Srbiji oseća nebezbedno.

Uplašili se nismo, nikada nećemo i ovakvima ćemo se uvek suprotstavljati, navodi se u saopštenju.

https://www.alo.rs/vesti/politika/8...je-gurnuo-zenu-na-ulicu-gde-prolaze-kola/vest

------------------------------------------------------------------------------

"Srbija protiv nasilja".Realan naziv nasilje protiv Srbije.
 
толико о удружењу против насиља ...све док је то насиље усмерено на друге , онда је у реду .Ђилас је заиста проблематичан , није више за политику , психозан је ..вређа , псује , удара , ломи ..катастрофа
Baš takvi su za politiku. Normalne niko i ne primećuje, zato kažu da nema dobre opozicije. Nema, jer je stado naviklo na čobane koji galame, biju, lome. Za takve vole da glasaju.
 
толико о удружењу против насиља ...све док је то насиље усмерено на друге , онда је у реду .Ђилас је заиста проблематичан , није више за политику , психозан је ..вређа , псује , удара , ломи ..катастрофа
ma šta rekoste posle punog tanjira pasulja...?:cool::lol:
 

Back
Top