Браво Данијела Несторовић

Обилић

Veoma poznat
Poruka
14.561
Тако се образлаже противљење ископавању литијума,
а не к'о луди Мута ... и она Недељичанка
што каже "ово је моја земља и нико не може да ме мрдне !"

Е па њу бих баш мрднуо и по туру деветнуо ! :rumenko:

https://nova.rs/vesti/politika/ajde...bog-poruke-necete-kopati-cuta-ustao-sa-mesta/

Poslednja izmena od moderatora:
опа..
јеси се ти то исписао из Странке?:D

Ја сам обично за СНС, јер су они обично у праву.

Међутим кад нису, гледам како да им се помогне
да уоче своје грешке.

Па зар то не ради и опозиција ?

Не, опозиција је углавном оптерећена преузимањем власти и сласти ...
Слине им цуре док размишљају о томе "како бити калиф уместо калифа" !

ма ниси више,чим неког почне да нагриза тај црв Сумње..
то се сурвава,са временом :D
У Сваком случају,чувај се твојих бољшевика тамо и Добро Нам Дошао! :heart:

ма ниси више,чим неког почне да нагриза тај црв Сумње..
то се сурвава,са временом :D
У Сваком случају,чувај се твојих бољшевика тамо и Добро Нам Дошао! :heart:

А ко сте ви и шта нудите ?

Колико километара нових путева,
које брзе пруге,
колико кеша сваком грађанину на поклон ?

Мојне само ко Жути који су уствари прикривени комунисти !

Они су све радили да нам огаде капитализам !
Пљачкашка приватизација,
у фирмама радиш плате нема ...

Код Вучића све штима !
Мени је то битно !

А теби ?

А ко сте ви и шта нудите ?

Колико километара нових путева,
које брзе пруге,
колико кеша сваком грађанину на поклон ?

Мојне само ко Жути који су уствари прикривени комунисти !

Они су све радили да нам огаде капитализам !
Пљачкашка приватизација,
у фирмама радиш плате нема ...

Код Вучића све штима !
Мени је то битно !

А теби ?
Па добро...не морају жути.
јел могу бар Еколози?:D

Да ли ти стварно мислиш да је оних првобитних 100..па 50,20, евра ТЕБИ(инима) било дато на "Поклон"?
Па све смо то вратили кроз нерезонска Поскупљења,кроз Акцизе,државне Намете..
Он ти нешто "поклони" да би ти гласао за њега,кад добије Изборе -онда ти натакари Харач.
Јел тако?

Па добро...не морају жути.
јел могу бар Еколози?:D

Нећу ни Маринику, она и њени нуде полицијску државу !
Ми старији смо се тога нагледали и доста нам је!

Да ли ти стварно мислиш да је оних првобитних 100..па 50,20, евра ТЕБИ(инима) било дато на "Поклон"?
Па све смо то вратили кроз нерезонска Поскупљења,кроз Акцизе,државне Намете..

Да, то се зове економисање.
У јесен стављаш зимницу, па зими једеш ...

Ако си домаћинско дете, а не неки "домац" разумећеш ! ;)

Он ти нешто "поклони" да би ти гласао за њега,кад добије Изборе -онда ти натакари Харач.

Јел тако?

А ја глупан па поверовао да ми је Он нешто поклонио ?
А свети Ти ме обавештаваш да је све варка ?

Е па дакле ...
Али добро, поштено си дао себи ник.

Живели ! :pivce:

Међутим кад нису, гледам како да им се помогне
да уоче своје грешке.

Па зар то не ради и опозиција ?

Не, опозиција је углавном оптерећена преузимањем власти и сласти ...
Слине им цуре док размишљају о томе "како бити калиф уместо калифа" !
pa si našo sa ćutom i mutom da pomogneš ?

oni se protiv litijumu dok je vučić na vlasti.

da su oni na vlasti prvi bi kopali!

banda!

danas je trend da svi srpski dusmani se nazivaju ili otvarajuu toboz neka EKOLOSKA DRUSTVA , pa imamo cutu mutu kao i onog brajana brkovića unuka proustaše jevrema brkovića koji je takodje ekolog jel de...

pa anu lalić proustašicu iz novog sada pa hrvaticu maju mrnuštik takodje dokazani srbomorzac i svega pravoslavnog...

sve sami ekolozi kao i toboz ''anti fašisti'' njihov muslimanski ogranak i kolege turci iz bejha nedim sejdinović i dinko gruhonjić...

pa si našo sa ćutom i mutom da pomogneš ?

oni se protiv litijumu dok je vučić na vlasti.

da su oni na vlasti prvi bi kopali!

banda!
А јел ти имаш неке Индикације,нека претходна Ћутина Искуства,његове Радње и сл..
да би Ћута исто то радио као овај велеиздајник сад?

А јел ти имаш неке Индикације,нека претходна Ћутина Искуства,његове Радње и сл..
да би Ћута исто то радио као овај велеиздајник сад?

Ćuta pozvao opoziciju da krene ka Šodrošu: Policija upravo hapsi i prebija narod​

Ovde u novom sadu je tada vodio ove proteste rame uz rame sa još jednim tobož "EKOLOGOM", unukom proustaše JEVREMA brkovića, Brajan om Brkovićem dokazanim SRBOMRSCEM i likom koji je poznat po anti srpskom delovanju, skrnavljenje srpske zastave, PETICIJA PROTIV PALJENJA BADNJAKA koje naziva lomačama, podršci proustaškinji ani lalić koja viče da Vojvodina nije srbija da se zalaze za vojvođansku naciju...
U toj bagru su i turci iz bejha Nedim sejdinović i Dinko Gruhonjić...

"ekolog" popularan naziv za srpske dusmanine i plaćenike

Djubre

Ćuta pozvao opoziciju da krene ka Šodrošu: Policija upravo hapsi i prebija narod​

Ovde u novom sadu je tada vodio ove proteste rame uz rame sa još jednim tobož "EKOLOGOM", unukom proustaše JEVREMA brkovića, Brajan om Brkovićem dokazanim SRBOMRSCEM i likom koji je poznat po anti srpskom delovanju, skrnavljenje srpske zastave, PETICIJA PROTIV PALJENJA BADNJAKA koje naziva lomačama, podršci proustaškinji ani lalić koja viče da Vojvodina nije srbija da se zalaze za vojvođansku naciju...
U toj bagru su i turci iz bejha Nedim sejdinović i Dinko Gruhonjić...

"ekolog" popularan naziv za srpske dusmanine i plaćenike

Djubre
A zašto pale badnjake?

Meni smetaju ljudi kao što si ti.
Tebi smeta badnjak.
Jer samo srbomrzac može da pita a zasto ne bi zabranili paljenje badnjaka? pa ujo ili turčine 500 god su ga ovde zabranjivali i zvono na crkvi da nam zvoni...

Održale nas gusle i badnjak krišom paleći...

Čitav novi sad ga pali na svakom maltene uglu i dvorištu i paliće ga dok je živih srba ovde, sve više i više takvima u inat

Čuj ti Nesrbima, a sto ne bi zabranili paljenje badnjaka...

Ne sviđa ti se? A onda pravac tursko satnijska čaršija...

Tebi smeta badnjak.
Jer samo srbomrzac može da pita a zasto ne bi zabranili paljenje badnjakapa ujo ili turčine 500 god du ga ovde zabranjivali i zvono na crkvi da nam zvoni...

Održale nas gusle i badnjak krišom paleći...

Čitav novi sad ga pali na svakom maltene uglu i dvorištu i paliće ga dok je živih srba ovde, sve više i više takvima u inat
Čoveče, ne smeta meni badnjak, već ne vidim ništa loše u tome da se zabrani paljenje badnjaka i besomučna seča drveća.

Paljenje badnjaka nije srpski već keltski običa,j verniče.

Badnjak je toplina HRISTOVA a ne širenje mržnje nesrbine.

Badnjak samo Nesrbima ovde smeta. Kao dokazanim ustasicama ani lalić i maji mrnustik.
Бадњак..илити Грана Храста је Свето Словенско Дрво које датира код СРБА далеко пре Доласка самог Хришћанства.
Ако је нешто СВЕТО-то не треба се пали,логично?
Уместо Бога Перуна нам наметнули Св. Илију,уместо Сварожића нам наметнули Божић где чак и велики Владета Јеротић(лака му Земља) ,прича нешто сасвим другачије,
Елем,миц по Миц нас и Црква и Наука само покушава нас приклони неким њиховим Догмама али о томе би и Романи могли се пишу

Бадњак..илити Грана Храста је Свето Словенско Дрво које датира код СРБА далеко пре Доласка самог Хришћанства.
Уместо Бога Перуна нам наметнули Св. Илију,уместо Сварожића нам наметнули Божић где чак и велики Владета Јеротић(лака му Земља) ,прича нешто сасвим другачије,
Елем,миц по Миц нас и Црква и Наука само покушава нас приклони неким њиховим Догмама али о томе би и Романи могли се пишу
Hrast ili Hrist?

u vreme paganstva smo mi srbi imali po zivotinju kao cuvara kuce. otuda datira slava. pa su nas u vreme hriscanstva malo upristojili jel pa nemas recimo svetog medjeda vec recimo svetog Joavana ili slicno...

a sto se tice ropstva 500 godina kada su nam i zvona utihnuli crkvi sve je bilo cinjen oda se zatre bilo sta hriscansko i srpsko...
tako i badnjak.

da nismo imali gusala (jer nemasmo na cemu zapisivati sve pjesme , istorijske dogadjaje , narodne umotvorine i svasta nesto...) potpuno bi smo se rasbili i zaboravili na identitet

nije cuvena ona za dzabe:

visoko ga podigni i vatri prinesi da svi vide da TURCIN NIJESI!

a sad molim bez trolanja ili spamovanaj teme odosmo nekim drugim putem...

Back