gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Koji krševi.Zreli su za muzej.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidiš da su poredani od najstarijeg prema najnovijem modelu, kako bi se pokazala smjena generacija.
Nego, pogledaj malo ovaj auto-otpad na ulici iza crvendaća.![]()
![]()
![]()
Pa ja sam vaše tramvaje pohvalio.Kad nešto može da bude muzejski eksponat,jednog dana će imati veliku materijalnu vrednost uz dobro održavanje.Pa vidiš da su poredani od najstarijeg prema najnovijem modelu, kako bi se pokazala smjena generacija.
Nego, pogledaj malo ovaj auto-otpad na ulici iza crvendaća.![]()
![]()
![]()
a 1/4 cro duga je dug gradjana za auta
nije to poenta mog posta, naravno da imaju svoju vrijednost, nego je tvoj sunarodnik manipulisao kao i obicno. i ti po svojim odgovorima spadas su zaista,zaista rijetku kategoriju hvata da sad otvoreno sumnajm u to porijeklo![]()
Pa ako je dug za auta, to znači da su građani uzimali nove automobile, ne?![]()
Uostalom, o čemu ti uopće pričaš? Prosječna starost voznog parka u Hrvatskoj je 10 a u Srbiji preko 16 godina.
Kako ono beze mali Perica zamislja politiku
Kada je iz SFRJ moglo da ispadne ono sto je ispalo u svakim drugim uslovima sanse su barem 5 x vece za tako nesto.
Ne razumijem sto time zelis reci da Hrvati koji po tvojim mjerilima ne spadaju u manipulatore i provokatore u stvari porijeklom nisu Hrvati? Nadam se zbog tebe da ne mislis tako jer takvo razmisljanje uopce nije odlika dobre osobe.
alo, to je pravo mlad vozni park, cestitam. a prosjek su napravile kije,dacije,daevui i kjundajiJi
i opet ponavljam, to je nebitno. sem tebi
pa sta da ti kazem.....dobra si ti sokica
![]()
Ide mi taj dilas na zivce, njegova medijska pojava mi ide na zivce, posebno otkako se slikao sa golubom, bas kad su me napala dva pandura sto setam psa.
Prvo sam pomislila, kako je odvratno to slikanje sa golubom i zar to vec nije bilo u Njujorku,pa onda to ime za goluba -Guta,i sve te kratkonogo-gegajuce tetkice sto ce sad da ga vole.Sad je jasno da je i ono ime za vrapcica, Ciga ili Srba,njegovo nadahnuce.
Sad se reklamira na nacionalistickim strastima,hrvatski tramvaji,ha!
U stvari sam izvorna Zagrebcanka, porijeklom, rodjena u Münchenu.
Tramvaje treba totalno ukunuti..samo stvaraju guzvu.A..i sine smetaju na ulicama i,uopste,potpuno izbaciti.
zs, smanji dozivljaj
Ma to je samo dokaz da Srba još uvijek ima u Hrvatskoj. Nostalgičnih, rekao bih.![]()
Kao što znamo, prodaja Zastave u Hrvatskoj na nivou je statističke greške, sa tendencijom trajnog uklanjanja tog smeća sa tržišta i puteva.
A hrvatski kupci su pazarili ukupno preko 88 tisuća novih automobila u prošloj 2008 godini.![]()
![]()
Na ovoj slici iz centra Zagreba se vidi kakve su tracnice, uopce ne smetaju a sto se tice tramvaja oni su itekako korisni u javnom prometu zbog potrosnje goriva, parkinga, ekologije itd, da njih nema guzva u gradu bi porasla visestruko jer bi svi bili prinudjeni koristiti automobil.
a u ovoj ce jedno 40.000sudeci prema statistikama. ocigledno je da vas recesija nije pogodila a ovaj pad ce povecati prosjecnu starost za 6 mjeseci
kazem ti da ovo cim si se ti poceo hvaliti oko tramvaja pa sad auta uopste nije bitno. pametnije je sutiti. ko normalan i racionalan moze kupiti auto na kredit a da nema sta jesti i krov nad glavom? ko? pa jel ti mislis da su strane banke podjelile kredite na lijepe oci. garancija je vasa obala koja se sve vise i vise topi. mozda bi i mi srbi u nenormalnom broju od 100000 ili 200000 auto kredita visili na totalnom rubu kao vi sad ali nismo imali jadran kao polog
HDZ sigurno nije dobra stranka, ni za susjede ni za nas kako se u zadnje vrijeme pokazalo, ali nacionalne stranke sa elementima fasizma nisu samo u Hrvatskoj bile popularne jel tako? Koliko glasaca uziva SRS? Prema tome u tom pogledu nema razlike.
Ove godine je recesija svugdje, pa i u Hrvatskoj.
Opet te boli Jadran, vidim da drobiš obalu, banke i još štošta u istu rečenicu.![]()
Oš kupit litar mora, da ti se nađe pri ruci kad te spopadnu takvi momenti?![]()
ja imam kucu na pagu koju izdajem na crno sve ove godine i cro me moze povuci za q.komsije su bile prvo drcne a sad su mani od makovog zrna, puze kako im i dolikuje, samo da dovedes pravog potrosaca sto srbi i jesu.
Smarač, pa ti imaš imovinu u genocidnoj NDH?
Gdje ti je točno ta kuća da te prijavim za utaju poreza?
ove sam godine radio i u predsezoni sjajno. na crno, naravnoinace, starci,babe i djedovi samo od 9-6 mjeseca.sezona samo za lovu. a komsije ne prijavljuju goste jer je realno i kod njih preko 60-70% na crno. beliv mi
![]()