Djilas odbio hrvatske tramvaje

Koji krševi.Zreli su za muzej.

Pa vidiš da su poredani od najstarijeg prema najnovijem modelu, kako bi se pokazala smjena generacija.

Nego, pogledaj malo ovaj auto-otpad na ulici iza crvendaća. :eek: :hahaha:

tramvaj-v.jpg

Pa vidiš da su poredani od najstarijeg prema najnovijem modelu, kako bi se pokazala smjena generacija.

Nego, pogledaj malo ovaj auto-otpad na ulici iza crvendaća. :eek: :hahaha:

tramvaj-v.jpg

da,da i opet ste vi "napredniji" zaboravio si reci da svi voze. sto se mene tice to je ok ali ti imas problem

zagreb23.7.2009 sve go audi,bnw i mercedes na tojoti....pardon pa sami koreanci od 10 god. a 1/4 cro duga je dug gradjana za auta

nije to poenta mog posta, naravno da imaju svoju vrijednost, nego je tvoj sunarodnik manipulisao kao i obicno. i ti po svojim odgovorima spadas su zaista,zaista rijetku kategoriju hvata da sad otvoreno sumnajm u to porijeklo :mrgreen:

Ne razumijem sto time zelis reci da Hrvati koji po tvojim mjerilima ne spadaju u manipulatore i provokatore u stvari porijeklom nisu Hrvati? Nadam se zbog tebe da ne mislis tako jer takvo razmisljanje uopce nije odlika dobre osobe.

Kako ono beze mali Perica zamislja politiku :think:

Kada je iz SFRJ moglo da ispadne ono sto je ispalo u svakim drugim uslovima sanse su barem 5 x vece za tako nesto.

Ako sam dobro razumjela SFRJ je bila kocnica i sprjecavala medjunacionalne sukobe u bilo kom obliku i vjerojatno mislis iskljucivo na hrvatsku stranu kod koje je nestankom SFRJ doslo do eksplozije nacionalizma.

Istina je medjutim da ni jedan narod nije bio postedjen toga, svi su imali svoje "elite" i svoje "cvijece" drustva. Ja nisam odrasla u Jugoslaviji ali poznato mi je da su poslije raspada Jugoslavije na celo naroda dosli oni koji su prije u Jugoslaviji bili u zatvorima i to zbog pokusaja da urade ono sto su uradili 1991 godine i kasnije.

Na ja, bar veci dio njih.

Ide mi taj dilas na zivce, njegova medijska pojava mi ide na zivce, posebno otkako se slikao sa golubom, bas kad su me napala dva pandura sto setam psa.
Prvo sam pomislila, kako je odvratno to slikanje sa golubom i zar to vec nije bilo u Njujorku,pa onda to ime za goluba -Guta,i sve te kratkonogo-gegajuce tetkice sto ce sad da ga vole.Sad je jasno da je i ono ime za vrapcica, Ciga ili Srba,njegovo nadahnuce.
Sad se reklamira na nacionalistickim strastima,hrvatski tramvaji,ha!

A vi susjedi,sigurno pijete za istim stolom, majku vam

Tramvaje treba totalno ukunuti..samo stvaraju guzvu.A..i sine smetaju na ulicama i,uopste,potpuno izbaciti.

y202853305964117.jpg

Na ovoj slici iz centra Zagreba se vidi kakve su tracnice, uopce ne smetaju a sto se tice tramvaja oni su itekako korisni u javnom prometu zbog potrosnje goriva, parkinga, ekologije itd, da njih nema guzva u gradu bi porasla visestruko jer bi svi bili prinudjeni koristiti automobil.

Ma to je samo dokaz da Srba još uvijek ima u Hrvatskoj. Nostalgičnih, rekao bih. :lol:

Kao što znamo, prodaja Zastave u Hrvatskoj na nivou je statističke greške, sa tendencijom trajnog uklanjanja tog smeća sa tržišta i puteva.

A hrvatski kupci su pazarili ukupno preko 88 tisuća novih automobila u prošloj 2008 godini. :D

a u ovoj ce jedno 40.000 :mrgreen: sudeci prema statistikama. ocigledno je da vas recesija nije pogodila a ovaj pad ce povecati prosjecnu starost za 6 mjeseci:lol: kazem ti da ovo cim si se ti poceo hvaliti oko tramvaja pa sad auta uopste nije bitno. pametnije je sutiti. ko normalan i racionalan moze kupiti auto na kredit a da nema sta jesti i krov nad glavom? ko? pa jel ti mislis da su strane banke podjelile kredite na lijepe oci. garancija je vasa obala koja se sve vise i vise topi. mozda bi i mi srbi u nenormalnom broju od 100000 ili 200000 auto kredita visili na totalnom rubu kao vi sad ali nismo imali jadran kao polog

y202853305964117.jpg

Na ovoj slici iz centra Zagreba se vidi kakve su tracnice, uopce ne smetaju a sto se tice tramvaja oni su itekako korisni u javnom prometu zbog potrosnje goriva, parkinga, ekologije itd, da njih nema guzva u gradu bi porasla visestruko jer bi svi bili prinudjeni koristiti automobil.

Postoje trolejbusi za koje ne trebaju sine,a i mnogo su bolji ekoloski..;) i kad se pokvare ne nastaje ogromna guzva,vec se lakse uklanjaju.

a u ovoj ce jedno 40.000 :mrgreen: sudeci prema statistikama. ocigledno je da vas recesija nije pogodila a ovaj pad ce povecati prosjecnu starost za 6 mjeseci:lol: kazem ti da ovo cim si se ti poceo hvaliti oko tramvaja pa sad auta uopste nije bitno. pametnije je sutiti. ko normalan i racionalan moze kupiti auto na kredit a da nema sta jesti i krov nad glavom? ko? pa jel ti mislis da su strane banke podjelile kredite na lijepe oci. garancija je vasa obala koja se sve vise i vise topi. mozda bi i mi srbi u nenormalnom broju od 100000 ili 200000 auto kredita visili na totalnom rubu kao vi sad ali nismo imali jadran kao polog

Ove godine je recesija svugdje, pa i u Hrvatskoj.

Opet te boli Jadran, vidim da drobiš obalu, banke i još štošta u istu rečenicu. :lol:

Oš kupit litar mora, da ti se nađe pri ruci kad te spopadnu takvi momenti? :lol:

HDZ sigurno nije dobra stranka, ni za susjede ni za nas kako se u zadnje vrijeme pokazalo, ali nacionalne stranke sa elementima fasizma nisu samo u Hrvatskoj bile popularne jel tako? Koliko glasaca uziva SRS? Prema tome u tom pogledu nema razlike.

Nema ti to veze. Na ovim prostorima u svakom narodu vlada manje-više konsenzus po pitanju komšija. To što neko ne glasa za radikale, nego za Tadića je posledica toga što smatra Šešelja ludakom ili Todorovića lopovom, a ne toga što nema ništa protiv Hrvata. Naprotiv, nije uopšte teško naći nekog Tadićevog glasača koji ne podnosi Hrvate. A i oko SRS se ionako okupljaju uglavnom tranzicioni gubitnici, ne obavezno nacionalisti. Čak imaš veliki broj jugonostalgičara koji glasaju za njih.

Isto ti je u Hrvatskoj. To što samo pet odsto ljudi glasa za pravaše nema nikakve veze, jer ionako velika većina glasača HDZ-a, pa i ostalih stranaka, smatra odličnim ishodom rata to što je Hrvatska očišćena od Srba. Tu su ti razlike u nijansama, i više se tiču mišljenja o samim političarima, nego o okolnim narodima.

Ove godine je recesija svugdje, pa i u Hrvatskoj.

Opet te boli Jadran, vidim da drobiš obalu, banke i još štošta u istu rečenicu. :lol:

Oš kupit litar mora, da ti se nađe pri ruci kad te spopadnu takvi momenti? :lol:

ja imam kucu na pagu koju izdajem na crno sve ove godine i cro me moze povuci za q.:mrgreen: komsije su bile prvo drcne a sad su manji od makovog zrna, puze kako im i dolikuje, samo da dovedes pravog potrosaca sto srbi i jesu.

ove sam godine radio i u predsezoni sjajno. na crno, naravno:mrgreen: inace, starci,babe i djedovi samo od 9-6 mjeseca.sezona samo za lovu. a komsije ne prijavljuju goste jer je realno i kod njih preko 60-70% na crno. beliv mi:mrgreen:

Znam, ali ja bih samo tebe prijavio, ne bi njih. :mrgreen:

Nego kako to tako, praviš biznis među zlim ustašama i uživaš a ovamo neka patriotska velikosrpska spika, ovo-ono?

Ti si obični izdajnik srpstva! :rtfm:

Back