maybell
Poznat
- Poruka
- 9.867
Nisam videla ili cula da je neki mali decak ikad trazio da nosi suknje, cak naprotiv..nece roze boju isl.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не разумем, да ли можеш да саставиш целовиту реченицу са смислом, ко форсира то да су ,,они са слике једини", на шта се тачно то ,,једини" односи и на који начин је ико у стању да нешто икоме форсира сликом?
Какво инсистирање и на чему, ко инсистира?
Из чега се то закључује да овде мајка намеће ишта детету? Пропуштам ли неки податак везан за слику или за породицу са слике, неке изјаве или вести?
Где ја то не прихватам нечији став? Поставио сам питања јер су објаве које су ми упућене нејасне, шта је ту неприхватање ставова? Сада је одједном питати нешто исто што и неприхватање ставова?Ti zaista ne mozes da prihvatis tudji drugacji stav nego treba da ti se nacrta ?
Ај прочитај још једном шта сам питао али с разумевањем и полако, па ми онда реци чиме ја то икога гњавим и објасни какве везе има да ли је женско или мушко.Naravno da me niko nije pitao nista ali da smo na ulici i da ovako gnjavis zensko sta mislis da li bih se pravio blesav i
gledao sa strane svoja posla... tacno ... bilo bi kad ne razumes jezik razumeces jezik ulice iz blokova...
И опет се мешају бабе и жабе. Сукња као одевни предмет и претварање једног пола у други.
Доле филм је мени лично сјајан. Једна индивидуална прича, једна судбина. Топла, људска прича без икакве агресија, наметања...
А сасвим друго је инсистирање које неколико година уназад вређа интелигенцију а поклоници златног телета жмуре и праве се да је цар у најфинијим материјалима па онај ко се усуди да каже да је цар го, а го је, испада луд, безобзиран, изврнут руглу.
У односу на филм који сам доле ставила и који изазива емпатију, разумевање... имамо гомилу смећа које нас силује, дословно. А ако сам нападнута наравно да ћу да се браним. Доста ми је тансвестита, хомосексуалаца, још боље ако су друге расе јел, који су дивни, топли, мили... наспрам породичних људи, обично белаца у средњим годинама који су неки примитивци.
Па дођосмо до писаца, сликара, уметника... који се забрањују док се једна залудна баба која буљи у магарца диже у небеса. Као и признаваних, цењених, награђиваних научника који су се дрзнули да кажу своје мишљење а не да декламују написано и одједном оспорени наспрам оних који ће напрасно да буду елита и њихова реч амин јер играју како им се свира.
Све је злоупотребљено до крајњих граница, а појам толеранције посебно. Па од силног разумевања за разне изостаје за већину док се не приклоне мањини- Дошли дивљи и отерали питоме.

Дечко, ај ти мало у кафану, попиј које за живце да се мало смириш, могао би и који бенџос или шта се већ на улици и у блоковима гута, и скини ми се, може? Иди на своју улицу и међу блокове па пуштај муда клошарима и уличарима који су те васпитавали, немој мени да се куражиш, глумиш неку силу, претиш и умишљаш да икоме можеш да наређујеш. И то све нигде другде него на интернету.nemoj da se pravis da ne razumes sta sam ti napisao...
ne dosadjuj zeni !
Zna li se ko je levo plućno krilo porodiceИ жена се цени и уважава, заиста доживљава као врат породице.

Дечко, ај ти мало у кафану, попиј које за живце да се мало смириш, могао би и који бенџос или шта се већ на улици и у блоковима гута, и скини ми се, може? Иди на своју улицу и међу блокове па пуштај муда клошарима и уличарима који су те васпитавали, немој мени да се куражиш, глумиш неку силу, претиш и умишљаш да икоме можеш да наређујеш. И то све нигде другде него на интернету.![]()
Roze boja i crvena boja su nekad bile boje muške dece (zbog toga što podsećaju na krv, junačka boja, i sl. Otud je i britanska vojnička uniforma bila skarletno crvena, crveni mundiri - ko je čitao stripove zna - a i danas je nose oni njihovi stražari - jer izgledaju opasno)Nisam videla ili cula da je neki mali decak ikad trazio da nosi suknje, cak naprotiv..nece roze boju isl.
Није до власти, до људи је. Менталитет не кроји власт, него народ. У Америци није власт одговорна за декаденцију, већ народ. То што власти реагују на проблеме неадекватно, а медији их сензационализују, само је делић укупне одговорности која највећим делом припада народу.Mislim da su ljudi putem propagande uvereni kako nas neko juri ne bi li nam unistio porodicu.
Sve je to celofan nase vlasti koja skriva sustinu. A sustina je da stiti sebe, svoju vlast i svoju klasu.
Lakse je okriviti americku fotografiju za probleme naseg drustva nego kazati posteno koje probleme mi imamo.
Е, ово је прави пример наметнутог тренда, попут оног са дијамантским вереничким прстењем. И оба је народ оберучке прихватио и перпетуирао.Roze boja i crvena boja su nekad bile boje muške dece (zbog toga što podsećaju na krv, junačka boja, i sl. Otud je i britanska vojnička uniforma bila skarletno crvena, crveni mundiri - ko je čitao stripove zna - a i danas je nose oni njihovi stražari - jer izgledaju opasno)
U Versaju je soba za dečake bila pink-crvena, a za devojčice bebi-plava (mirna boja, manje agresivna od crvene).
Tek je početkom dvadesetih godina u USA krenula ta moda da devojčice nose roze a dečaci plavo.
Tako da je sve to sa bojama samo stvar vremena i mode.
Deca ne znaju istoriju boja, niti stripove, ali znaju tacno da odrede svoj pol.. to su ukapirali!Roze boja i crvena boja su nekad bile boje muške dece (zbog toga što podsećaju na krv, junačka boja, i sl. Otud je i britanska vojnička uniforma bila skarletno crvena, crveni mundiri - ko je čitao stripove zna - a i danas je nose oni njihovi stražari - jer izgledaju opasno)
U Versaju je soba za dečake bila pink-crvena, a za devojčice bebi-plava (mirna boja, manje agresivna od crvene).
Tek je početkom dvadesetih godina u USA krenula ta moda da devojčice nose roze a dečaci plavo.
Tako da je sve to sa bojama samo stvar vremena i mode.
hvala na komplimentu za "decko"Дечко, ај ти мало у кафану, попиј које за живце да се мало смириш, могао би и који бенџос или шта се већ на улици и у блоковима гута, и скини ми се, може? Иди на своју улицу и међу блокове па пуштај муда клошарима и уличарима који су те васпитавали, немој мени да се куражиш, глумиш неку силу, претиш и умишљаш да икоме можеш да наређујеш. И то све нигде другде него на интернету.![]()
Pol nije problem, to shvate kad počnu da razlikuju mušku i žensku anatomiju, dok su još mali... rod je problem, to mnogi ne shvate odmah.Deca ne znaju istoriju boja, niti stripove, ali znaju tacno da odrede svoj pol.. to su ukapirali!
Нема на чему, јер није реч о комплименту, мада не чуди што не региструјеш.hvala na komplimentu za "decko"![]()
Хвала на дозволи, била ми је неопходна.budi i dalje podguzna buva i smaraj kao i do sada
To je isto...Pol nije problem, to shvate kad počnu da razlikuju mušku i žensku anatomiju, dok su još mali... rod je problem, to mnogi ne shvate odmah.
Стигли смо до једног дела проблема.To je isto...
samo jos ovo... dosta sam ratovao sa raznorazim. Nema svrhe ti si takav kakav si, meni se ne dopadas tj makar ovaj stav o decaku u haljini.Нема на чему, јер није реч о комплименту, мада не чуди што не региструјеш.
Хвала на дозволи, била ми је неопходна.

To je nebitno... Dete je uvek svesno sta je i sta treba da radi (da je decak decak, a devojcica devojcica), osim ako ga ne vaspitavaju drugacije, npr neka LGBT porodica... a gender studies je jedno obicno smece..Стигли смо до једног дела проблема.
Питање за милион динара: ко је крив за овакво незнање - власт или људи/народ?
Не тиче ме се, заиста, али ако већ кажеш да је доста, не значи ли то да би требало да, не знам, прекинеш? Јер оно, кад нам је нечега доста, логично је завршити с тим, бар док се и ако се поново јави потреба или жеља за тим.samo jos ovo... dosta sam ratovao sa raznorazim.
Не одустај, живот је леп. Свако нађе себи сврху.Nema svrhe
Јесам. Сви смо. Врло добро запажаш.ti si takav kakav si,
То је твоје у сваком смислу неотуђиво право.meni se ne dopadas tj makar ovaj stav o decaku u haljini.
Не познајем те, не могу такав суд да доносим, ово је твоје мишљење и ако мало размислиш, видећеш да је прилично фалично. Није ми се допао твој начин обраћања мени и одговорио сам у складу с тим што си ми упутио, али то не значи да ми се не допадаш. Једноставно је био у питању однос акције и реакције.Ni ja se tebi ne dopadam.
Нисмо ни дискутовали ни о чему, твоје прво обраћање мени је било на нивоу уличарског простаклука, претње и ,,ширења".I nema sta vise da diskutujemo.
Не треба ми пуно времена, није да смишљам не знам ни ја какве одговоре, само одговарам.Ne bih da ti trosim vreme da smisljas sta da mi kazes![]()
... ovakvu analizu mog posta do sada nisam video i za to cestitam.
Више него што си ти себи дао слободе да ми претиш и наређујеш јер си умислио нешто на основу моје објаве на коју си одговорио?samo mi nisi ponudio i kauc da odmorim i pricam o svom detinjstvu.
previse si dao sebi slobode da mi radis psiholoski profil
Ништа не анализирам. Да не форсираш тај беспотребни сарказам уместо само мало учтивости и озбиљности, видео би и сам.... ovakvu analizu mog posta do sada nisam video i za to cestitam.
Не знам о којим запажењима говориш, али знам да израз ,,не пије воду" не значи ништа, и да сасвим сигурно мислиш на ,,не држи воду", али си довољно умишљен и занесен емоцијама да не увиђаш сопствене грешке, и при запажању и при просуђивању и при обраћању. И сад ћеш наравно ово да схватиш као паметовање уместо као добронамерно обраћање.tvoja zapazanja iz istog ne piju vodu sto se mene tice.
Хвала, такође.Uzivaj u vikendu![]()
Није до власти, до људи је. Менталитет не кроји власт, него народ. У Америци није власт одговорна за декаденцију, већ народ. То што власти реагују на проблеме неадекватно, а медији их сензационализују, само је делић укупне одговорности која највећим делом припада народу.
Е, ово је прави пример наметнутог тренда, попут оног са дијамантским вереничким прстењем. И оба је народ оберучке прихватио и перпетуирао.
Више него што си ти себи дао слободе да ми претиш и наређујеш јер си умислио нешто на основу моје објаве на коју си одговорио?
Ништа не анализирам. Да не форсираш тај беспотребни сарказам уместо само мало учтивости и озбиљности, видео би и сам.
Не знам о којим запажењима говориш, али знам да израз ,,не пије воду" не значи ништа, и да сасвим сигурно мислиш на ,,не држи воду", али си довољно умишљен и занесен емоцијама да не увиђаш сопствене грешке, и при запажању и при просуђивању и при обраћању. И сад ћеш наравно ово да схватиш као паметовање уместо као добронамерно обраћање.
Хвала, такође.

А, да ти лепо баталиш усиљено глуматање и отворено ми кажеш ,,смета ми тај и тај став код тебе", шта мислиш? Ово пишем не да бих те навео да ми кажеш, него да бих те навео да прочиташ опет моју објаву која те је подбола да ми пушташ муда и схватиш да никакав став нисам ни изнео. Можеш ли то? Ниси ретард, очигледно, бар ја то закључујем из свега што пишеш. А, знам и шта ти смета - то што си из мојих питања закључио да сам ја става да треба децу терати да сама одлучују јесу ли бате или секе - јесам ли у праву? Да сам либерал, демократа, бајденовац, елџибитиста, штагод.da li mozes jos nesto da mi kazes
Bik - jarac , mesto rodjenja : porodiliste
vreme : 07:13
Nacionalnost : krompir ...
kada procitas sve svoje prosipanje bisera pred svinju (mene) zaista cu se prijatno iznenaditi
ako i ovaj post izanaliziras tako "strucno"![]()
А, да ти лепо баталиш усиљено глуматање и отворено ми кажеш ,,смета ми тај и тај став код тебе", шта мислиш? Ово пишем не да бих те навео да ми кажеш, него да бих те навео да прочиташ опет моју објаву која те је подбола да ми пушташ муда и схватиш да никакав став нисам ни изнео. Можеш ли то? Ниси ретард, очигледно, бар ја то закључујем из свега што пишеш. А, знам и шта ти смета - то што си из мојих питања закључио да сам ја става да треба децу терати да сама одлучују јесу ли бате или секе - јесам ли у праву? Да сам либерал, демократа, бајденовац, елџибитиста, штагод.