Jeste. Kao i moral. To nisu konstantne vrednosti i različite su u zavisnosti od vremena i mesta u kom se nalazimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ок
Видим, по одговорима других, да сам ја изгледа ван света, све је ненормално постало нормално.![]()
Опрашта се ономе ко се покаје. Колико ја знам...![]()
Негативан си...
ali sta je sa slobodom izrazavanja misljenja?
Чланице руске панк групе су осуђене на 2 године затвора.
Није ми јасно како некоме може то пасти на памет.![]()
Objektivan sam.
Bolje pročitaj Bibliju još jednom, pa se potrudi da poštuješ ono što tamo piše.
Хвала на савету!
I drugi put.
Ma stoji činjenica da je to bio bezobrazluk, uđeš u crkvu pa se iživljavaš.

Жалосно...
Не треба ниједно свето место да се скрнави.
Ни Црква, ни Џамија, ни Будистички храм,...![]()
Sve je to deco ok, i taj bunt protiv Putina i crkve, ali mogli su i bez ulaska u crkvu, lepo i ispred crkve, poruka bi bila ista.
Heh, kad bi sve bilo tako fino divno i krasno. Na žalost, izuzevši budiste, svi ostali obično uživaju za zatiru i uništavaju tuđe spomenike, a hrišćani su u tome oduvek prednjačili, šta više i među sobom. No da ne idemo toliko daleko, nije ovde počinjeno nikakvo skrnavljenje, već su gospođe ubole vlasti u oko, pa im je ista vlast presložila kosti sa po dve godine konc logora. Nikad se Rusi neće naučiti. Onolika zemlja, koja se iz petnih žila trudi da izgleda moderno, i dalje ima radne logore. Ej, logore.![]()

)Nije to bio đavolji performans, već politički i to uperen protiv aktuelnih vlasti u Rusiji. Da nisu popljuvale Putina, ne bi ni u stanici prespavale najverovatnije.

Samo su im dali na publicitetu, tolika kazna nije normalna iako su preterale.
Nije bitno koliko ih osudi svetovni sud, ako se ne pokaju i ne shvate sta su uradile, njima preti vecni pakao jer su izvitoperene, ali mislim da nisu znale sta rade.

Da ne smeju da zucnu protiv Putina?Има смисла то што су добиле толику казну!![]()
То би професори Кривичног права лепо објаснили, ja jош нисам компетентна јер нисам дипломиралa...
У сваком случају то јесте кривично дело и таква пресуда треба да буде и упозорење, опомена другима!
Da ne smeju da zucnu protiv Putina?
Ama kapiram al tolika robija za to, ko da su ubile nekog.