Лулница
Iskusan
- Poruka
- 5.305
Чланице руске панк групе су осуђене на 2 године затвора.
Није ми јасно како некоме може то пасти на памет.

Није ми јасно како некоме може то пасти на памет.

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da je kojim slucajem umesto Punk nastupa bio nastup nekog operskog pevaca onda bi to bilo sasvim Ok?
Mislim bas je cool kada se crkva mesa u skolu i namece religiju svima a nije Ok kada neko svoj vid prezentuje crkvi...
Nije to bio đavolji performans, već politički i to uperen protiv aktuelnih vlasti u Rusiji. Da nisu popljuvale Putina, ne bi ni u stanici prespavale najverovatnije.
p.s.
ima tema na politici već:
http://forum.krstarica.com/showthre...-logor-na-tri-godine-zbog-protesta-Pusi-rajot
Знам да је био упућен Путину, али нису требало то да ураде у Цркви - зато сам га и назвала Ђавољи перформанс.
Нисам до сада чула да је Црквени хор наступао у неком панк клубу.![]()
Onda gde?Kako da ostave sto veci utisak?Nije da mogu da dodju na Crveni Trg i da raspale iz sve snage?
Tu je isto pitanje kako su uspele da uguraju zvucnike i svu ostalu skalameriju u crkvu, a da se niko nije tome suprostavio.
Затвори онда ову тему, ако мораш...![]()
Al si cula da je nastupao u skoli, eto meni je to sramota...
Ja sam ovde korisnik kao i ti, nemam baš nikakve nadležnostiČak i da hoću, nemam administratorska prava na ovom forumu.
Срамота ти је да Црвени хор наступа у школи?
Ок, то је твој став.
Ок
Видим, по одговорима других, да сам ја изгледа ван света, све је ненормално постало нормално.![]()
Represivan sistem, za govor protiv vladajuce kaste sledi gulag. Nego gde su sada ovi grlati hriscani sto prastaju svaki greh i slicno? Gde su sada da se zauzmu protiv ove drakonske kazne?
Опрашта се ономе ко се покаје. Колико ја знам...![]()
Normalnost je relativna stvar...![]()
A ono - ljubavi neprijatelja svog, okreni drugi obraz i slično ništa, a?