King 7
Iskusan
- Poruka
- 5.443
U pravu si. Necemo ti skretati sa teme.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
King 7:Komunishti su samo jedno uradili kako treba: napravili su naslednike gore od njih samih.
MIslio sam na ideoloske naslednike. Oni koji se izdaju tako kako kazes ne mogu zadugo tako - brzo im se pokaze pravo lice.Бл:Право велиш, пре смо се на нишан гледали са непријатељом, а данас се издају за НАциналисте и Браћу, а пале кокошке (пагани)
I one koji nisu u stanju da zive u Hristu po casti, istini i postenju, koji se ne kaju nizasta. I protiv prepodobstine i praznog klanjanja. Ima tu mnogo cega brate ali dovoljno imam svojih grehova da bih smeo nesto vise reci. Mozda tu ipak ima boljih ljudi od mene.Бл:ПА:
1. Екуменисте
2. Богослове демократе!!!!!!!
3. Зилоте
4. Равногорце који сваке преступне уђу у Цркву итд...
King 7:I one koji nisu u stanju da zive u Hristu po casti, istini i postenju, koji se ne kaju nizasta. I protiv prepodobstine i praznog klanjanja. Ima tu mnogo cega brate ali dovoljno imam svojih grehova da bih smeo nesto vise reci. Mozda tu ipak ima boljih ljudi od mene.
Ispadas iz kombinacije. Pogleda choveq yezyq koyim pishesh... onda karaqteryshtychnu tunjavost... Posledica nagle promene sredine, velik grad, neku godinu studija... elokvencija, emancipacija... nemo' da zayebavash...AntunTun:recimo ja...ma mislim vidi ti chovek lokaciju i sve mu jasno...
King 7:I one koji nisu u stanju da zive u Hristu po casti, istini i postenju, koji se ne kaju nizasta. I protiv prepodobstine i praznog klanjanja. Ima tu mnogo cega brate ali dovoljno imam svojih grehova da bih smeo nesto vise reci. Mozda tu ipak ima boljih ljudi od mene.
Ali zato imamo tastaturu...Бл:имам очи а не видим
имам уши а не чујем
имам уста а не ћутим![]()
divlja u srcu:Zato ce da gore u paklu. :-)
Blackaquarius:ZNAK (ZIG) ZVERI. Prema ucenju Katolicke crkve koji je precutno prihvacen i od drugih hriscanskih crkava broj 666 je znak zveri - sotone. Nas najpoznatiji numerolog Spasoje Vlajic u vise svojih knjiga okriva zakonomernosti koje upucuju da se numeroloski moze kod zlih ljudi, zlocina, bezboznickog cinjenja, crnomagijskih dokumenata i sl. naci ovaj broj.
Pa ti ne znash Spasoja "Svetlosna Formula" Vlajica??? :shock:-Eva-:Jel to nesto iz Treceg oketa?![]()
Po mišljenju stručnjaka, otkrića Spasoja Vlajića, mogla bi da imaju epohalan značaj u razvoju nove tehnologije zasnovane na korišćenju energije misli ispoljene i preko zračenja moždanih ćelija. Njegova formula za osvarenje želja i misaono-sinhroni motor ( vedtor ) u samim su temeljima nove fizike i tehnologije svesti.
Бл:Знак звери, може бити све од бар-кода на новим Л.К до чипова које су почели уграђивати под кожу у УСА , У.К и неким Јужноамеричким државама.
А 666 то је неки модернистички фазон