botr
Iskusan
- Poruka
- 6.163
Za koga god da glasas, isto ti se vata, isti q! Sto kaze onaj deda, sto nije 41, pa sve uza zid majku im ......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seljacke fore i fazoni! Gas ima vecu energetsku vrednost!Na dizelu ores njivu,na plin se grejes,na benzin vozis.
pricam o 1,9 dizel od 60ks U PUNTU.ima i neki od 80 jel da ?neznam ih sve
imas i 1,2 16v benzinca od 80ks u koji isto moze gas.
zato i kazem da je racunica otprilike kao sto sam naveo.obrni okreni otprilike je tako.
evo sa kojim gorivom koliko prosecno trose , ovo je na velikom uzorku ,tako da je to ono o cemu picamo.
: http://www.spritmonitor.de/en/overview/16-Fiat/137-Punto.html?powerunit=2
to sa strujom je OK ,ali kad dodju baterije na zamenu ,eto veselja za novcanik![]()
ja sam mislio na ZAMENU , kad dotraju baterije posle u najboljem slucaju nekoliko hiljada punjenja,otprilike posle nekih 50 000 km, sto bas i nije neka velika cifra.
Najbezbolniji ce biti prelazak na jeftino i ekolosko gorivo vodoonik.
da,, CNG - metan je najekonomicnije . ali mane su sto koliko ja znam niko ne ugradjuje ovde ili ako i ugradjuje preskupo je,tako da voze samo ovi sto su uvezli sa takvim pogonom. boce su dosta vece i teze . a pumpe mogu na prste jedne ruke da se nabroje u Srbiji.
Najbolje gorivo je Plutonijum, ali ove belosvetske qurve kriju tehnologiju, mamu im...