Dize mi se na rodjaku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Imam jednu rodjaku,nisam nesto narocito blizak sa njom (mislim nemamo puno zajednickih tema),
ali zato kada god je vidim i zagrlim kada nam se telo dotakne dozivim erekciju :( jako se osramotim i uvek se
sagnem da "vezem pertlu",sta cu ako jednom primeti ??

Imam jednu rodjaku,nisam nesto narocito blizak sa njom (mislim nemamo puno zajednickih tema),
ali zato kada god je vidim i zagrlim kada nam se telo dotakne dozivim erekciju :( jako se osramotim i uvek se
sagnem da "vezem pertlu",sta cu ako jednom primeti ??
Samo napred :D

keep-calm-and-do-what-thou-wilt-1.png

Svako seksanje u rodbini ti je kao autogol. Plus ispadaš frik, a ako ti i pođe za rukom, ispadaš manijak.

Jedino ako si nazadni zapadnjak, pa da ti puste rodicu na priplod, ako ste treće koleno. Kod nas se ljudi nisu venčavali do petog kolena - da se ne uprlja krv.

Poslednja izmena:
Erekcija je vocka cudnovata, mada mislim da nije fora da grlis rodjaku dok imas zeca u dzepu, glupo tebi a jos gluplje njoj.
E sad, zec ima svoju volju, dize se na sta mu je cef, ti tu bas i ne mozes mnogo, ali dokle ti god nemas zelju da spavas sa njom, nemas problem.
Nekom se digne kada ga devojka zagrli, uhvati za ruku, jednostavno spontano, a ne verujem da je kod tebe seksualna zelja da spavas sa rodjakom, vec eto, spontana erekcija.

Mozda smanjis malo to grljenje, nadjes devojku i resena stvar.

Ja mislim da je to sto mislis da je seks sa rodjakama nesto nenormalno nenormalno od tebe. On jeste nenormalan ako te rodjaka privlaci i iz razloga sto je rodjaka, ali ako te privlaci kao licnost i svidja ti se njeno tijelo a to sto ti je rodjaka ne igra nikakvu ulogu to je normalno. Flertovao sam sa nekim rodjakama, mada mi se nisu dovoljno svidjele za seks.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back