Dizanje prsta

Фазон је само у томе да су то неки идиоти који ти се јављају само из кола, а овако су обични ко ти...
У предоду, будале које се осећају јаким у колима.....страшно, а појава ми је позната....
Da moguće da je to.Foliranje.

Nisam primetio da mi neko u kolima dok vozim pokaže kažiprst! Obično jedni drugima, zbog lakše konverzacije pokažemo SREDNJAK!
Tu tada reči nisu potrebne! Sve se zna!
A da je palac! E sada da li gore ili dole? To već ima smisla!?

Poslednja izmena:
Који смисао....:roll:
Ја предлажем Руђеру да проба још једном ситуацију, осмотри, па јави како је било.Иначе, друга варијанта је батинање самог Руђера или возача, већ ми свеједно...:evil:

Ne mogu da kazem da nisam vidjao takve situacije.Pokazuju vozaci i kaziprst i srednji prst,zatim dizu celu saku,prave neke pokrete sakama,legnu na trubu bez ikakvog razloga,ali ja na to nikad nisam obracao paznju niti me uopste interesuje sta mi ko pokazuje.U saobracaju se ponasam po pravilima,u skladu sa zakonom i nemam ja sta kome da pokazujem i da na taj nacin zbunjujem ljude.A isto tako ne zelim da razbijam glavu razmisljajuci sta je neko hteo da mi kaze tim gestom.Kad se priblizim pesackom prelazu,ja stanem,pesaci prelaze ulicu … ili biva obrnuto u situacijama kada sam ja pesak,tako da svako radi svoj posao.
Jedini gest koji pokazujem drugim vozacima tokom voznje je blicanje svetlima kada uocim radarsku kontrolu - takozvana vozacka solidarost. :)

Danas sam pitao jednog taksistu...šta znači podignuti prst...u komunikaciji sa pešacima.....KO IZ TOPA MI JE ODGOVORIO..:ok:..

Podignut kažiprst znači...MIČI SE BRE....podignut srednji prst....ZNATE..;)...a sklopljeni prsti kao oko valjkastog predmeta i pomeranje šake u zglobu gore - dole....VEROVATNO POGAĐATE...:per:.

Danas sam pitao jednog taksistu...šta znači podignuti prst...u komunikaciji sa pešacima.....KO IZ TOPA MI JE ODGOVORIO..:ok:..

Podignut kažiprst znači...MIČI SE BRE....podignut srednji prst....ZNATE..;)...a sklopljeni prsti kao oko valjkastog predmeta i pomeranje šake u zglobu gore - dole....VEROVATNO POGAĐATE...:per:.

Није ваљда да си стварно питао......ја се не бих сетила, ...., занимљив си ти лик.....зато си ми друг....;)
А, још си љут?:eek:

Back