Divx na DVD?

Kad dodaš film koji ćeš da konvertuješ, klikneš na ono... Titleset... pa u njegovom podmeniju desni klik na Titl... i ubaciš ga! To je cela filozofija! A što se tiče Watermarka ima rešenja i za to... registruj program! ;)

Deki, titl nije problem.Problem je sto svaki film koji hoce da gleda mora prvo da konveruje.Uglavnom duze nego sto sam film traje.
Ako je problem sto nema daljinski,imam ja programcic sa kojim se moze telefonom preko bluetooth-a upravljati racunarom u potpunosti.Imas na ekranu mobilnog i desktop.

sto bre tako, popaje?
Pa kako sto? Jel pomenuta tv kartica,graficka....Zasto nisi rekla nesto?

Poslednja izmena:
Ma to preko mobilnog je super, samo je pitanje koji telefon ona ima i da li bi uopšte mogla da se snađe sa tim programčetom. A ako njoj ne predstavlja problem i da malo sačeka na konvertovanje, onda je i to Ok. Na njoj je da odluči.

Ok je to sto kazes.Slazem se s tobom.Ja sam to gledao,ovako iz mog nekog ugla.Nema sanse da bi pre gledanja bilo kog filma imao zivaca da cekam da se konvertuje,a i ne bi da bez potrebe zamaram racunar....to na kraju nece biti samo jedan film....bice to mozda desetine filmova.Plus jos i da se to nareze...
U ovom drugom slucaju bi bio kabal koji je nije uopste skup i nekih pola sata da poveze i da skonta kako to sve radi.
Razlika u vremenu je ocigledna,kao i trosak koji bi imala....a najbitnije ne bi mucila komp bez veze ;)

Ma kako hoce...

Back