baraba
Domaćin
- Poruka
- 3.580
aloha moderatori....
da pitam, a gde nestade slika moje tice ispod tab-ovog posta?
da pitam, a gde nestade slika moje tice ispod tab-ovog posta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

....eh a kad ce to biti...
al bice...
Boje jesu malo sredjivane jer boje bash naprotiv,nisu jacha strana D70tke...ali buduci da RAW mozes da drndash do besvesti WB,i ceo raspon tonova i boja,ja boje uvek prilagodim onome shto hocu njima da istaknem...A za objektive-pa 80-200 bih izabrao zbog raspona i fixne blende,nezamenljive u low-light uslovima,kao i cene polovnog tog objektiva,koja je smeshna u odnosu na to shta daje... Adruga 2 3 su slichna pricha-Tokina 11-16-ultra wide objektiv shto sam pocheo jako da cenim(shirinu) kaoi blenda 2.8...alternativa je 12-24 F;4...85 i 50 su,pored toga shto su extra oshtri,dobri za low-light,portrete,isto best-buy za te novce...Kad vec oko toga prichamo,D300 biram jer posle D70 drstaichan pomak za mene po svim pitanjima donosi tek on(ili D90)-robustnije telo,veci(i bolji ekran),live view,bolji senzor,bolju dinamiku boja i tonova,bolji opseg kao ibolji kvalitet visokih ISO vrednosti,napredniji AF sistem...ma sve...AL dotle ce josh vode Dunavom proteci dok ja to ne kupim...bar godinu+ dana...minimum...nego, ghostove bi prepoznao zbog prelepih boja, a to je do D70 ili obrade? lepe si objektive izabrao, a sad reci zašto te?

...ne znam kakvi su fazani...