Truman
Elita
- Poruka
- 24.150
питах тарот шта се дешава са Блајбијем, што га нема.
Одговор Седмица мачева. Да л је негде збрисао...
Одговор Седмица мачева. Да л је негде збрисао...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlična idejaNadamo se. Upravo sam preko fb-a kontaktirao jednu poznatu ličnost da me uputi za Kinu.![]()
Da, tek sada nažalost videh ovu poruku.Trumane, tebi beše Vaga ASC?
svaki obrnuti As je loš početakpitanje: Kako će mi biti na letovanju u Albaniji?
odgovor: As mačeva obrnuto
kako ovo tumačiti? Zdravstveni problemi možda?
Ponovi bacanjeNe bih znao, ne bi trebalo da bude problem jer idem avionom.
jel si kupio kartu?postavio sam dodatno pitanje na šta se prethodno otvaranje odnosi i izašlo mi Sedmica mačeva obrnuto.
Da. Što pitaš?jel si kupio kartu?
Mislim na avionsku
Evo da kažem da mi se ništa loše nije desilo. Ko zna na šta se otvaranje odnosilo. Čudni su putevi tarotovi.pitanje: Kako će mi biti na letovanju u Albaniji?
odgovor: As mačeva obrnuto
kako ovo tumačiti? Zdravstveni problemi možda?

Teško!Pitah tarot da li ću uskoro u Kinu i dobih Hijerofant obrnuto. jedan sajt kaže: Personal beliefs, freedom, challenging the status quo
promena statusa quo...
ti si veoma često o njemu ovde pisao i silne klipove postavljao,ne ja!Čitaću njegovu knjigu ali da ne preterujemo da ga izuzetno cenim. Mislim da se pogubio i priča svašta preko neta. Jedan inženjer mi je objasnio da lupeta gluposti vezano za neke Tesline pronalaske.
Velja u knjizi za svaku kartu daje više tumačenja od najeminentnijih autora koje i navedeŠta ćeš, ovako mi lakše.Knjiga Rajder-Vajta mi je dosta siromašna i ima kontradiktorna objašnjenja. U prednjem delu daju jedna tumačenja a u zadnjem druga.
A što se tiče Velje poslednjih godinu dana sam se ograđivao od njega jer stvarno svašta lupeta koliko god da je dobričina.