Diskusija o učenju Jehovinih Svedoka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ubediti nekog sa upitnim nivoom inteligencije da je ono sto ti govoris "istina, samo istina i nista drugo do istina"...

Mi to ni ne radimo...

nego prenosimo Biblijsku pouku...

i ko zeli moze je prihvatiti ...

ako se uveri u ISTINU :heart:

treptrep2-1.gif

taj ytekst imam napisan u wordu i sacuvan na cd

a sama sam ga pisala :)

jel sad jasno?
treptrep2-1.gif

a Borka nije pitala dal sam ih sada pisala vec dal sam ih pisala :)
Очекиван одговор, да не кажем оправдање.

Једино што буни је инкомпатибилност и несагласност твог домаћег задатка из ворда и одговора које дајеш из своје главе, као да су на различитом степену разумевања материје??:think::think:.

Ови последњи обично имају десет до петнест речи, а ови први скоро потпуно испуне меморију од 10 000 речи. Ко зна можда мудро кријеш знање:heart::bye:

aj ne pisi na pamet... i ne izmisljaj....

ko to tebi dosadjuje i sutra se vraca :sad2:

JS i kad idu od vrata do vrata i to nije cesto i ne vracamio se kod onih koji ne zele...

Ako bih rekao da je jedna zena konstantnija od kvara liftova u nasoj zgradi, ti bi rekla da lazem... a veruj mi da nasi liftovi cesto cute.
Zato cu se pozvati na vorkijevu pricu o vasem bratu koji je danas dobio crevom po glavi, a sutradan preobratio otpadnika... bio covek uporan da mu spase dusu...

Очекиван одговор, да не кажем оправдање.

Једино што буни је инкомпатибилност и несагласност твог домаћег задатка из ворда и одговора које дајеш из своје главе, као да су на различитом степену разумевања материје??:think::think:.

Ови последњи обично имају десет до петнест речи, а ови први скоро потпуно испуне меморију од 10 000 речи. Ко зна можда мудро кријеш знање:heart::bye:

moj domaci zadatak kako ti kazes nije domaci nikakav, nego sam to pisala za forum...

i sama sastavila...

umem ja da pisem ne brini, nego volim da se salim... i nekad dajem krajnje kratke komentare

sto ne znaci da ne umem dugacke :cao:

imam dovoljno znanja al ga ne trosim skroz na forum :)

imam dovoljno duhovnih aktivnosti van foruma :cao:

Ako bih rekao da je jedna zena konstantnija od kvara liftova u nasoj zgradi, ti bi rekla da lazem... a veruj mi da nasi liftovi cesto cute.
Zato cu se pozvati na vorkijevu pricu o vasem bratu koji je danas dobio crevom po glavi, a sutradan preobratio otpadnika... bio covek uporan da mu spase dusu...

a ti znas tu zenu i znas da je JS ? siguran si? :think:

ja znam da nije jer se JS tako ne ponasaju :cao:

moj domaci zadatak ako ti kazes nije domaci nikakav nego sam to pisala za forum...

i sama sastavila...

umem ja da pisem ne brini, nego volim da se salim... i nekad dajem krajnje kratke komentare

sto ne znaci da ne umem dugacke :cao:

imam dovoljno znanja al ga ne trosim skroz na forum :)

imam dovoljno duhovnih aktivnosti van foruma :cao:

Stvarno ti je svaka da se Njegos postidi!... :hahaha:
Ti nam dodjes k'o ona tandrmolja sto te pljune kad udjes u prodavnicu, pa fino mirises...
Osvezavas forum svojom elokventnoscu!... :rtfm::mrgreen:

Ovih dana,po mom kraju,ordinira neka zena koja deli brosure sa naslovom: Kako spreman docekati kraj Sveta,ili tako nesto mastovito. :lol:
Uglavnom joj zalupe vrata pred nosom.

Ne mora da znači da je iz JS.

To što joj je neko zalupio vratima ne znači da je ona loša, nego ti ljudi.

Pitam ja vas: Da li je normalno da vas prof veronauke odvede u crkvensko, i da dođe tu pop i istera vaše dete i da kaže: Beži, sotono? Još i da govori vašoj deci da ga izbegavate...

Užas, treba ga smeniti!

Ne mora da znači da je iz JS.

To što joj je neko zalupio vratima ne znači da je ona loša, nego ti ljudi.
tacno tako :)

ljudi ni ne znaju ko im dolazi na vrata nego zakljucuju sami :)))

mene na primer retko ko pita ko smo ... nego normalno razgovaraju..

neko samo zatvori vrata neko prica neko ne... razne su reakcije... nebitno..

al kad neko zalupi vrata on ni ne zna ko je bio :sad2:

znaju samo oni koji su ljubazni pa popricaju :D

i licno nemam neka negativna iskustva sa ljudima :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back