Jeo isto sto i sad , nikakvu posebnu dijetu , samo visoku proteinima zbog treninga , ali ne i preterano visoku , gledam da bude preko 100g dnevno.
Moj prestanak bolova je bio 100% od vezbi , ne od dijete , jer kako sam povecao tezinu kod vezbi bol je nestala za 7 dana jakog treninga.
verujem, ne sumnjam, znaci proteini, gradivni elementi, i mlad organizam, svaka cast, izborio si se, moracemo da sparingujemo kada se vidimo

, a mene samo zanima sta je problem, jer mislim da je ista bolest kod svoh, da se nervi upale iz nekog razloga, neke infekcije, kao npr, citokinska oluja za vreme kovida, i onda neki zavrse sa ms, neki sa isijasom,a neki sa reumom, kao ja... dok se neki izvuku, ili ih nista ne boli jer vezbaju, ali ko ce da vezba, meni treba FAJT, ili bazen, kao putin sto ide na plivanje, pa vruca i hladna voda, nauzmenicno, djakuzi je majka na bazenu
ti si dobro uradio, a za nas sa reumom, artritisom, misle ljudi da smo lenji, i ono jeste, hvatamo krivine, mrzi nas da vezbamo, samo kukamo, i sve 4 u vis, i mislimo da smo bolje prosli od vas koji imate problem sa kicmom, ili ovih sa ms, ali ja mislim da je sve to ista BOLEST, samo se lokalizuje razlicito