Pa to je suludo, ko jos vadi kompletne diskuse i tako ostavi da prsljen udara u prsljen?!?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je suludo, ko jos vadi kompletne diskuse i tako ostavi da prsljen udara u prsljen?!?!
Ima logike ili nema tako je kako je.On je napravio najbolje sto je mogao i vjerujem da je smatrao da je to najbolje rijesenje za moje stanje jer ovi svi prije njega nisu se usudili .Prije operacije bol je bila drugacija ,ali velikoga intenziteta.Ova bol je neizdrziva...Najveci je problem.sto sad imam tri razlicita misljenja.Jedan bi sada fiksirao samo jedan dio..drugi ne bi ni pipnuo nista jer bi bilo kobno..treci bi sve fiksirao ali u ishod nije siguran..Nema to nikakve logike da ti bude ok dve nedelje i onda pakao, kakve to veze ima sa tim sto su zivci dugo iritirani, ne bi bilo promene, a kazes da je bilo bolje posle operacije. U sustini sam skontao da lekari kod nas blage veze nemaju i da ih treba izbegavati u sirokom luku. Mene trojica odmah hteli na operacioni sto, a ja evo posle godinu dana u zivotnoj formi, 5 treninga nedeljno i sve bolje i bolje.
- - - - - - - - - -
A kod mene petostruka diskus hernija, doduse nisu svi za operaciju ali su svi popucali ????
Diskus se sastoji iz 2 dela. Unutrasnjeg jedra i fibroznog prstena. Mozda je uklonio unutrasnje jedro, pa je samim tim mislio na citav disk. Meni neko da kaze da mi skida sva 3 diska , to nikad ne bi prihvatio da mi rade...
http://www.navidiku.rs/firme/subcatimg/s1154/velike/lecenje-diskus-hernije9321.jpg
Ovo slojevito je fibrozni prsten i on mora ostati. Ne vidim sta bi drzalo prljenove na odstojanju osim njega...
@Mala Sanjalica ja bih sigurno uvazio misljenje Savica i Minica, oni su su sigurno medju najboljim hirurzima u Srbiji. Mislim da se Savic vise bavi kicmom tako da to spada vise u spinalnu hirurgiju. Za Savica nisam cuo ni jedan negativan komentar i to ti mogu reci iz prve ruke. Ne ulazim u sam odnos sa pacijentima, jer su tu iskustva razlicita.
Sad je suvisno govoriti, sta je bilo bilo je. Da sam na tvom mestu trazio bih pomoc u inostranstvu.
Fiksacija je zadnje resenje, to kad ti jednom urade nema nazad.
Nazalost istina je ..sve bas tako kako sam napisala.Nista nije ugrađeno ,samo praznine na snimci na ta tri nivoa.Borba se nastavlja ...U petak sam isla na spaljivanje zivaca jer je dr smatrao da mozda ti zivci od tih zglobova kicme prave problem.Probni blok sam.primila i bol je trebala nestati za cetri sata.Bolovi su i dalje bili tu tako da nisam.ni isla na kompletno spaljivanje.Taj dr kaze da kad bi gledao snimku magnetske ,a da ne zna cija je mislio bi da je bakica od 70god.Ja imam samo 38god..Kazu i da je stenoza prisutna pa i to pritisce zivce.Bar da je sve ovo sala ja bi tada bila nasmijana...zdrava..ovako mi ostaje da se borim i molim za pomoc koju mi izgleda danasnja medicina ne moze pruziti.Ja bih voleo videti snimak MR posle vadjenja tri cela diska, komplet jezgro I prsten. Video sam svakakve kicme tokom mog istrazivanja ali nikada ni jednu sa izvadjenim diskom, ili fuzija ili implant ili neki deo diskusa.
Takodje, prica da ce se to popuniti....
Iskreno, da nisi dugogodisni clan i moderator mislio bi da si neko ko je dosao da se zajebava i prica gluposti, meni tako zvuci "izvadio sve, popunice se to samo vremenom".