DISKRIMINACIJA SRBA U CRNOJ GORI!!!

aha on vam kao fizicki jak srbin zapao za oko pa ste ga uzeli da ga brutalno mucite za primer drugim srbima da razmisle sta ce da im se desi

vi ste hteli da ga LIKVIDIRATE BANDO MONTENGRINSKA SAMO ZATO STO JE SRBIN I JER JE NEGODOVAO JAVNO ZBOG PRIZNANJA NEZAVISNOSTI KOSOVA OD STRANE CRNE GORE :evil:

Meni licno smetaju buzdovani, Srbi mi uopste ne smetaju, a on nije oduvijek bio Srbin, radio je kod Zarka Rakcevica, prvog lidera SDP-a kao bodigard, tad ti je on bio Crnogorac, vidji :lol:

A i ti policajci sto su ga pretukli su takodje tikvani, pretukli ga da bi se on sad koprcao, a jedino gore od toga sto su mogli da naprave jeste da ga ubiju, ali realno on je batine i trazio.

Mogli su ga jednostavno zatvoriti i da mu se sudi za napad na sluzbeno lice.

Ma sta je bre tebi vise?

Sta te briga za Crnogorce? Jel' te hrane, sta si se toliko razgoropadio?

oni nisu crnogorci oni su nasi srbi .

i sta tebe briga sto mene briga ?

briga me zato sto me boli patnja mog srpskog naroda u crnoj gori genocid i fasizam koji nad njima sprovodi aktuelni rezim

ti da si prava srpkinja , i tebe bi bolelo da bilo gde u svetu nekoga prebijaju maltretiraju i terorisu SAMO ZATO STO JE SRBIN :evil:

ovog jadnog Sasu Pejanovica su montenegrini uveli u betonsku celiju koja je bila bukvalno prekrivena mokracom i izmetom i onda su ga tu tukli zatim ga u sve to bacili da ga ponize

zamisli kakvo je to ponizenje i teror da te prvo namazu govnima i mokracom a zatim prebiju na mrtvo ime!

da bi nekome to uradio moras ga PATOLOSKI MRZETI kao sto montenegrini PATOLOSKI MRZE SRBE

nadjite mi KAD I GDE SU SRBI TAKO NESTO URADILI NEKOM MONTENEGRINU!

covek je preziveo te batine i teror PUKIM CUDOM

ni njemu samom nije jasno kako

sam je rekao da za 10 godina svoje bokserske karijere nije primio ni 10% batina koliko je primio za tih 48 sati u betonjerci u SUP Podgorica!

A SVE TO SAMO ZATO STO JE SRBIN!

Нисам говорио о ДПС, већ о СДП. СДП је србомрзачка странка, то се види према ставу о СПЦ, српском језику и запошљавању Срба. Такође и по бесмисленој тврдњи да су Срби 1918-те окупирали Црну Гору.
Но, тај СДП има 8-10 % подршке у бирачком тијелу. Умјеренији ДПС је много јачи од њих.
Aaaa... to je tebe srbomrzačko. Pa, evo mene još jednoga pošto imam slično mišljenje i o SPC i o srbskome jeziku i 1918. Jedino, što ja ipak nijesam srbomrzac, imam za to neoborive dokaze. Problem je samo što kad vi neko reče istinu u oči vi ga odmah obtužite za mržnju. Arogancija i samoljublje bez granica. "Umjerenost" DPSa nema veze s njegovom politikom, DPS je naprosto gospodar Crne Gore i u tome je sva njegova moć... više mu i ne treba.

Poslednja izmena:
Ко су вељесрби и ко су антицрногорци ? Ко конкретно ??!!
Razlika između veljesrba i anticrnogoraca je samo u tome što su ovi drugi zapravo oni prvi koji su se odrekli pretenzija prema Hrvatskoj i Bosni, ali Crnu Goru i dalje svojataju i pokušavaju se miješat i u njezine unutrašnje stvari i sabotirat rastući ugled Crne Gore u svijet. Na čelo anticrnogoraca je srbski predśednik Tadić, a sliijede ga svi srbski političari liše onijeh iz LDPa i LSVa i najveći dio srbske inteligencije predvođen starcima iz SANU.

A zasto se bunite kad novopazarci masu turskim zastavama na sred novog pazara msm osnovno ljudsko pravo je da se izjasne kako se nacionalno osecaju jel? Tihi ma ti si bre debil dokle vise ove otrcane teme o laznoj braci crnogorcima siptarima ustasama, zar je moguce da jos uvek price na tu temu nekog ispunjavaju....daj iskuliraj zbog jednog mila ne treba se ograditi od svih nas sto zive u crnoj gori evo ja sam srbin pa zivim normalno drzava je takva kakva je nije svima idealno, nije ni u Srbiji sve lepo i sareno.....daj iskuliraj dosta je bilo tih srnja....

Back