- Poruka
- 187.875
EVO SVEDOCENJE CRNO NA BELO O APARTEJDU NAD SRBIMA U CRNOJ GORI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha on vam kao fizicki jak srbin zapao za oko pa ste ga uzeli da ga brutalno mucite za primer drugim srbima da razmisle sta ce da im se desi
vi ste hteli da ga LIKVIDIRATE BANDO MONTENGRINSKA SAMO ZATO STO JE SRBIN I JER JE NEGODOVAO JAVNO ZBOG PRIZNANJA NEZAVISNOSTI KOSOVA OD STRANE CRNE GORE![]()

Ma sta je bre tebi vise?
Sta te briga za Crnogorce? Jel' te hrane, sta si se toliko razgoropadio?

s vakim stvarima se ne sprda,oca ti ocinskog...

Није олош, човјек је мучки пребијен и то само зато што је био на протесту...Za olosa kakvog si postavio na klipu nije me briga.
A ti da si pravi Srbin, ne bi postavljao teme koje unose razdor.
Није олош, човјек је мучки пребијен и то само зато што је био на протесту...
Ej, luzeru, izgleda su ti promeili naslov...![]()
i sta onda ?
smisao ovog naslova i onog proslog je identican.
aj sad tutanj.

SANDZAK NE POSTOJI UMRO JE UBILI GA MI SRBI 1912 GODINE IZMEDJU OSTALIH I MOJ PRADEDA KOMADANT ZANDARMERIJSKE STANICE TADA JURISAO JE HRABRO NA TURKE I POTUKAO IH DO NOGU PO BRDIMA OKO PAZARA
sandzak ti je umro 1912 i NIKADA nece vaskrsnuti
vreme ti je da prihvatis realnost
nije to zavera nego pazljivo smisljen projekat da se istrebe i iskorene srbi na balkanu
taj projekat sprovodi amerika sa vatikanom vec 20 godina
a pre njih ga je sprovodila nemacka i vatikan

samo ti igraj igrice i tamo pravi dzamahirije kakve god hoces.
a u srbiji sandzaka vise nikad nece biti. niti jednog.

Pavelic prije svega nije bio Hrvat, vec Srbin. E sad sto se zalagao ono za sta se zalagao, to je vec drugo.

Pavelic prije svega nije bio Hrvat, vec Srbin. E sad sto se zalagao ono za sta se zalagao, to je vec drugo.
Pa ni tito nije bio bas hrvat , nego poljski jevrein . Al zalagao se zas isto ono za sta i Pavelic . Yako da je TGito nama Srbima u svakom slucaju bio Hrvat .
Tako je. Srbi su bili najveći ustaše.![]()
znaci,antisha(pavelic) je bio srbin dok je tile bio poljak,jevrejskog porekla.mashala,nikad dosadno s vama...
Aaaa... to je tebe srbomrzačko. Pa, evo mene još jednoga pošto imam slično mišljenje i o SPC i o srbskome jeziku i 1918. Jedino, što ja ipak nijesam srbomrzac, imam za to neoborive dokaze. Problem je samo što kad vi neko reče istinu u oči vi ga odmah obtužite za mržnju. Arogancija i samoljublje bez granica. "Umjerenost" DPSa nema veze s njegovom politikom, DPS je naprosto gospodar Crne Gore i u tome je sva njegova moć... više mu i ne treba.Нисам говорио о ДПС, већ о СДП. СДП је србомрзачка странка, то се види према ставу о СПЦ, српском језику и запошљавању Срба. Такође и по бесмисленој тврдњи да су Срби 1918-те окупирали Црну Гору.
Но, тај СДП има 8-10 % подршке у бирачком тијелу. Умјеренији ДПС је много јачи од њих.
Razlika između veljesrba i anticrnogoraca je samo u tome što su ovi drugi zapravo oni prvi koji su se odrekli pretenzija prema Hrvatskoj i Bosni, ali Crnu Goru i dalje svojataju i pokušavaju se miješat i u njezine unutrašnje stvari i sabotirat rastući ugled Crne Gore u svijet. Na čelo anticrnogoraca je srbski predśednik Tadić, a sliijede ga svi srbski političari liše onijeh iz LDPa i LSVa i najveći dio srbske inteligencije predvođen starcima iz SANU.Ко су вељесрби и ко су антицрногорци ? Ко конкретно ??!!