old-mne
Poznat
- Poruka
- 7.562
Meni se cini da je ovaj lik pod nikom "tixi" ozbiljno popustio sa zicvcima ...![]()
Sandzak je nerazvijeni dio Srbije a on ima tu nesrecu da zivi tu, sto ce jadan, nije on kriv.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se cini da je ovaj lik pod nikom "tixi" ozbiljno popustio sa zicvcima ...![]()

Kako sad to Tihi a na sva rukovodeca mjesta u Srbiji su Crnogorci.![]()
Tisina!
![]()
prema rezultatima poslednjeg popisa iz 2003 u crnoj gori zivi 34% Srba
prema rezultatima o nacionalnoj strukturi zaposlenih u drzavnoj upravi tj ministarstvima crne gore procenat zaposlenih Srba je SAMO PET POSTO
e sad uporedi 5% i 35%
jos se zna da smo mi srbi uvek bili pametniji od tih kvazimontenegrina obrazovaniji i kulturniji
bez namere da bilo koga uvredim, po meni samo neko ko je neobrazovan moze da se izjasnjava kao crnogorac nacijom , tj neko ko ne poznaje i ne zna istoriju sopstvenog naroda i ovih prostora.
i takvi se i izjasnjavaju. a ko zna da cita knjige i ko ih cita o zna ko su i sta su bili njegovi preci.
Није брате него људи не капирају да у владајућој структури има елемената који по основу запослења придобијају и задржавају људе уз своју странку.Meni se cini da je ovaj lik pod nikom "tixi" ozbiljno popustio sa zicvcima ...![]()
Mora je nekako opravdat svoju prevrtljivost.drugar mi se kune , pricao mu taj inspektor sto radi u SUP Podgorica da je on privatno SRBIN a morao je da se izjasni kao Crnogorac DA BI GA VRATILI NA POSAO
2003 godine se izjasnio kao Srbin na popisu i oni mu dali OTKAZ tj SUSPENDOVALI GA sve dok posle 6 godina bez posla nije pristao da se izjasni kao CRNOGORAC
onda su ga 2009 vratili na posao

Od 712 zaposlenih u ministarstvima 37 Srba- U Ministarstvu kulture ima 40 zaposlenih, od čega su 33 Crnogorci, četvoro Srbi, a troje zaposlenih se nije izjasnilo. U Ministarstvu odbrane radi 201 lice: 171 Crnogorac, devet Srba, pet Bošnjaka, po jedan Albanac, Hrvat i Makedonac, dva Jugoslovena, a nije se izjasnilo troje lica. U Vojsci Crne Gore radi 2.169 lica. Od tog broja Crnogoraca je 1.357, Srba 638, Muslimana devet, četiri Albanca, 22 Hrvata, 10 Makedonaca, dva Slovenca, tri Mađara, jedan Vlah, 57 Jugoslovena, četiri Slovaka, jedan Rusin, a jedan zaposleni se nije izjasnio - navodi se u izvještaju.
U Ministarstvu prosvjete i nauke zaposleno je 69 lica - 54 Crnogorca, šest Srba, dva Bošnjaka, po jedan Hrvat, Musliman i Bosanac, a četiri radnika se nijesu izjasnila.
- U Ministarstvu zdravlja radi 207 ljudi. Od toga je 185 Crnogoraca, 12 Srba, pet Muslimana, dva Albanca, a tri radnika se nijesu izjasnila. U Ministarstvu turizma radi 96 zaposlenih - 86 Crnogoraca, šest Srba, dva Albanca i dva Muslimana. U Ministarstvu za manjinska prava, koje broji osam zaposlenih, rade tri Bošnjaka i pet Albanaca, a u resoru za poljoprivredu radi 91 lice, od čega 10 Muslimana i dva Albanca - stoji u izvještaju.
Na osnovu ovih podataka, Crnovršanin proporučuje državnim i javnim službama da vode računa o zastupljenosti manjina u svojim nadležnostima.
drugar mi se kune , pricao mu taj inspektor sto radi u SUP Podgorica da je on privatno SRBIN a morao je da se izjasni kao Crnogorac DA BI GA VRATILI NA POSAO
2003 godine se izjasnio kao Srbin na popisu i oni mu dali OTKAZ tj SUSPENDOVALI GA sve dok posle 6 godina bez posla nije pristao da se izjasni kao CRNOGORAC
onda su ga 2009 vratili na posao
AKO OVO NIJE FASIZAM DISKRIMINACIJA TEROR I NASILNA ASIMILACIJA I APARTHEJD JA NE ZNAM STA JESTE
uostalom ono sto ja navodim dokazuje i ZVANICNA STATISTIKA o nacionalnoj pripadnosti zaposlenih u ministarstvima vlade crne gore!
Није брате него људи не капирају да у владајућој структури има елемената који по основу запослења придобијају и задржавају људе уз своју странку.
А будући да ниједан иоле нормалан Србин неће у СДП, јасно је зашто Срби тешко налазе запослење.
Да, тачно је да Срба процентуално много мање има у државним инсттитуцијама, предузећима и сл. него што их има у укупном броју...али они нису дискриминисани по националној, већ по политичкој и страначкој основи.
to su srbi iz crne gore koje ste vi oterali iz crne gore pa smo im mi dali hleb u srbiji. jer su oni nas narod i nasa braca.
kazi mi jednog vidjenog politicara direktora tajkuna ili funkcionera u srbiji poreklom iz crne gore a da se izjasnjava kao crnogorac nacijom. ja takvog ne znam.

to su srbi iz crne gore koje ste vi oterali iz crne gore pa smo im mi dali hleb u srbiji. jer su oni nas narod i nasa braca.
kazi mi jednog vidjenog politicara direktora tajkuna ili funkcionera u srbiji poreklom iz crne gore a da se izjasnjava kao crnogorac nacijom. ja takvog ne znam.

Drugar te laze. Mislim zivim u Podgorici pa znam, meni mogu prodavati muda za bubrege kad je pitanju Srbija, ali za CG ne. U policiji ima dosta Srba, poznajem dosta policajaca. Neki Srbi rade u policiju u Tuzi cak.
Sudja (sad mnim bivši) Vrhovnoga suda Srbije Slobodan Vučetić. Onda ovi državni borac protivu korupcije Čedomir Ćupićto su srbi iz crne gore koje ste vi oterali iz crne gore pa smo im mi dali hleb u srbiji. jer su oni nas narod i nasa braca.
kako to da je broj srba zaposlenih u ministarstvima crne gore ispod 5%?
Ne smije, isto kao i ovaj tvoj inspektor iz Podgorice. Reciprocitet.![]()
Видећеш да ће проценат бити отприлике исти и то због оних лудака из СДП, који су своје црногорство градили на кидању веза са Србима и Србијом.Dobro, salu na stranu, to je bilo jos 2003 god. a znas li koliko je otad proslo? Oni su se odvojili 2006 u leto, tako da je ovaj procenat jos manji sad od 35% mislim.
Tadic je tvoj brat?![]()
Зато што неће да се учлане у владајуће странке. Јеси ли икада у животу чуо за Србина који је члан СДП ?kako to da je broj srba zaposlenih u ministarstvima crne gore ispod 5%?
aj jednu rečenicu napiši ko ja na vranjanskom pa na srpskom standardnom jeziku da vidimo razlike![]()
![]()

Зато што неће да се учлане у владајуће странке. Јеси ли икада у животу чуо за Србина који је члан СДП ?
lazes ti i tebi slicni
evo crno n belo statistike koja demantuje tvoje BEDNE DUKLJANSKE LAZI
http://www.srpskadijaspora.info/vest.asp?id=12189
od 712 zaposlenih u ministarstvim samo 37 Srbi! A broj Srba u CG 35% !
u srbiji mi nikoga ne terorisemo i ne maltretiramo na osnovu verske ili nacionalne pripadnosti
zamisli da se u srbiji uvede ko kod vas da mora da se izjasnis kao srbin ako hoces drzavni posao!
pa kukali bi i lelekali na sva zvona o srpskom fasizmu i sovinizmu!
LICEMERI MONTENEGRINSKI LAZLJIVI
pa kakve veze ima to sto nije clan stranke ?
nego imam ja jedno pitanje za tebe
vidim i cenim da si ti iz crne gore rodom a zivis u srbiji ? jeli tako?
a pitanje je - zasto su tvoji otisli iz crne gore u srbiju ? jeste li i vi bili diskriminisani i zrtve dukljanskog terora antisrpskog rezima mila djukanovica ?

tadic za sebe kaze da je srbin. ja licno mislim da laze al tako on sam licno tvrdi.