DISKRIMINACIJA SRBA U CRNOJ GORI!!!

Meni se cini da je ovaj lik pod nikom "tixi" ozbiljno popustio sa zicvcima ... :think:

Meni se cini da ste vi tamo stali rame uz rame sa ustasama i siptarima , a protiv Srba .
Nema veze .
Samo bi mogli da oslobodite radna mesa u Srbiji u to ime . Crnogorci treba da dadju u Srbiju na studije , kad Srbija bude Srpska . Ovako , krajnje je besmisleno .
Ja znam da su Crnogorci na aStujama u Zagrebu , mnogo veci hrvati od Pavelica . I to nije nikakva novina .

Kako da terorisete kad Srbijom vladaju Crnogorci.

Tisina bre... Niko te nije nista pitao!!! Idi svercuj naftu to najbolje znas!!!

setaj bre ti montenegrinski dukljaninukse. razbio sam vas sve na ovoj temi zalepio sam vam toliko intelektualnih samarcina da ne znate gde vam je dupe a gde glava

ova statistika o samo 37 zaposlenih srba od 712 u ministarstvima vlade crne gore, je ko da sam te trefio macolom u glavu :ok:

lazes ti i tebi slicni
evo crno n belo statistike koja demantuje tvoje BEDNE DUKLJANSKE LAZI
od 712 zaposlenih u ministarstvim samo 37 Srbi! A broj Srba u CG 35% !
Eeeej, ne mantraj više!
I postavi neki ozbiljan link.
Srba u CG ima ispod 10%, a najveći dio živi po zabačenijeh sela na istok Crne Gore, đe čuva ovce, a ne bistri politiku.
S toga ih nema u ministarstvima. Svi iole pismeni Srbi ubijaju vrijeme po opozicionijem srbskijem strankama,
svikli na dobar život bez rada i obaveza, nijesu ludi radit bilo đe.

A EVO CRNO NA BELO STA MONTENEGRINI RADE SRBIMA U CRNOJ GORI

Poznati srpski sportista iz Crne Gore Aleksandar Sasa Pejanovic bivsi reprezentativac SCG u boksu , je prvo ISTERAN IZ POLICIJE ZATO STO JE SRBIN - A ZATIM I BRUTALNO PRETUCEN

E KAD OVO RADE POZNATIM SRBIMA U CRNOJ GORI ZAMISLITE STA RADE ONIM ANONIMNIM I NEPOZNATIM

Poslednja izmena:
pa kakve veze ima to sto nije clan stranke ?

nego imam ja jedno pitanje za tebe

vidim i cenim da si ti iz crne gore rodom a zivis u srbiji ? jeli tako?

a pitanje je - zasto su tvoji otisli iz crne gore u srbiju ? jeste li i vi bili diskriminisani i zrtve dukljanskog terora antisrpskog rezima mila djukanovica ?
Јесам родом из Црне Горе али сам рођен у Србији и ту живим, мада доста времена у току године проводим у ЦГ (минимум два пута годишње и минумум укупно 50 дана годишње). Моји су прије доласка Мила на власт дошли у Србију. Али имам доста рођака у ЦГ-од њих нико није дискриминисан али имам другове из ЦГ који имају проблема са запошњаавањем, иако су високо-образовани.
Неки од њих су Срби, неки Црногорци. Сви они су противници власти.

Meni se cini da ste vi tamo stali rame uz rame sa ustasama i siptarima , a protiv Srba .
Nema veze .
Samo bi mogli da oslobodite radna mesa u Srbiji u to ime . Crnogorci treba da dadju u Srbiju na studije , kad Srbija bude Srpska . Ovako , krajnje je besmisleno .
Ja znam da su Crnogorci na aStujama u Zagrebu , mnogo veci hrvati od Pavelica . I to nije nikakva novina .

Pavelic prije svega nije bio Hrvat, vec Srbin. E sad sto se zalagao ono za sta se zalagao, to je vec drugo.

Nema veze .
Вјеруј ми да није тако. Већина студената су Срби из Црне Горе, а и већи део Црногораца из ЦГ који студира у Србији је пријатељски расположен према Србији.

У ЦГ су једино дио мањина и СДП-овци антисрби.

Вјеруј ми да није тако. Већина студената су Срби из Црне Горе, а и већи део Црногораца из ЦГ који студира у Србији је пријатељски расположен према Србији.

jesi vido ti ovaj klip ?

sto ubise ovog coveka ovoliko dukljanski antisrbi?

sto prebise sasu pejanovica ovoliko i ovako krvnicki ?

pa ovo sto montenegrinski dukljani rade srbima u crnoj gori NE RADE NI SIPTARI NA KOSMETU SRBIMA VISE

A EVO CRNO NA BELO STA MONTENEGRINI RADE SRBIMA U CRNOJ GORI

Poznati srpski sportista iz Crne Gore Aleksandar Sasa Pejanovic bivsi reprezentativac SCG u boksu , je prvo ISTERAN IZ POLICIJE ZATO STO JE SRBIN - A ZATIM I BRUTALNO PRETUCEN

A dje njega nadje? :lol:

Ovoga lika poznajem, on je u PG poznat po tome sto se vrlo nasilan tip, zeljan pokazivanja svoje snage. To sto su ga pretukli u betonjerci, to je zbog licnog obracuna sa policajcima na koje se zalijetao tokom mitinga poslije koga je uhapsen, a ne zbog toga sto je Srbin. Tip je problem.

Ne dezinformiši javnost. Niko u CG nije protivu Srba, već protivu veljesrba.
Nije naš problem što je svakoja vaša vlast anticrnogorska. I vi s njom.

Probaj đe u Srbiju zaposlit se u državnu službu regularno. Svukudije se traže partijske veze. Ili familijarne. Za školu te niko ne pita.
Знам човјека који је је високообразован и хтио је да нађе мјесто у Србији, у државној служби. Није могао- на његово мјесто је дошао човјек из владајуће ДС.

A dje njega nadje? :lol:

Ovoga lika poznajem, on je u PG poznat po tome sto se vrlo nasilan tip, zeljan pokazivanja svoje snage. To sto su ga pretukli u betonjerci, to je zbog licnog obracuna sa policajcima na koje se zalijetao tokom mitinga poslije koga je uhapsen, a ne zbog toga sto je Srbin. Tip je problem.

aha on vam kao fizicki jak srbin zapao za oko pa ste ga uzeli da ga brutalno mucite za primer drugim srbima da razmisle sta ce da im se desi ako se bune protiv vasega fasistickog rezima

vi ste hteli da ga LIKVIDIRATE BANDO MONTENGRINSKA SAMO ZATO STO JE SRBIN I JER JE NEGODOVAO JAVNO ZBOG PRIZNANJA NEZAVISNOSTI KOSOVA OD STRANE CRNE GORE :evil:

I nijedan od vaskukavickih montenegrina nije imao muda da mu izadje na megdan JEDAN NA JEDAN nego ste ga uhapsili i brutalno tukli 50 na jednoga

tu se vidi vasa cast i vase postenje serem vam se na vas obraz

nemate vi ni obraz ni cast nicega . vama je gu.zica na mesto obraza. bando kukavicka. PU!

Poslednja izmena:
aha on vam kao fizicki jak srbin zapao za oko pa ste ga uzeli da ga brutalno mucite za primer drugim srbima da razmisle sta ce da im se desi

vi ste hteli da ga LIKVIDIRATE BANDO MONTENGRINSKA SAMO ZATO STO JE SRBIN I JER JE NEGODOVAO JAVNO ZBOG PRIZNANJA NEZAVISNOSTI KOSOVA OD STRANE CRNE GORE :evil:

Ma sta je bre tebi vise?

Sta te briga za Crnogorce? Jel' te hrane, sta si se toliko razgoropadio?

Ne dezinformiši javnost. Niko u CG nije protivu Srba, već protivu veljesrba.
Nije naš problem što je svakoja vaša vlast anticrnogorska. I vi s njom.
Нисам говорио о ДПС, већ о СДП. СДП је србомрзачка странка, то се види према ставу о СПЦ, српском језику и запошљавању Срба. Такође и по бесмисленој тврдњи да су Срби 1918-те окупирали Црну Гору.
Но, тај СДП има 8-10 % подршке у бирачком тијелу. Умјеренији ДПС је много јачи од њих.

Back