Daniland
Početnik
- Poruka
- 8
Dragi moji potreban mi je savet. Neznam vise sta da radim. Nemogu da nadjem posao zato sto sam debela. Svuda me odbijaju. Molim vas pomozite mi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragi moji potreban mi je savet. Neznam vise sta da radim. Nemogu da nadjem posao zato sto sam debela. Svuda me odbijaju. Molim vas pomozite mi.![]()
Nece niko (i ne sme) reci da je debljina uzrok (ili jedan od uzroka), ali to i te kako moze da predstavlja prepreku bez obzira na vrstu posla jer su ljudi skloni da potcenjuju debele ljude.Sigurna si da nisi paranoicna? Rekli su ti u lice da nece da te prime zbog gojaznosti? Svesna si da ne mozes raditi poslove tipa promocija, ali u recimo administraciji ne vidim problem. Sve zavisi koju skolu imas. I da, nadji dobru vezu, i nece biti problema.
A sto se tice saveta za mrsljavljenje. Smrsaj pre svega zbog zdravlja. Posao ce doci.
Pa oslabi.![]()
Hvala na zeljama da oslabim ali kilaza je zdrvstveni problem a da bi se to resilo potreban je posao i novac. Samo u zadnjih dva meseca javila sam se na 13 razgovora za posao i svi kad me vide prevrcu oima ni da cuju sta znam da radim ni koju sam skolu zavrsila. I to tako traje 2 godine. Nije mi bitno koji je posao mogu da radim sve.
Dragi moji potreban mi je savet. Neznam vise sta da radim. Nemogu da nadjem posao zato sto sam debela. Svuda me odbijaju. Molim vas pomozite mi.![]()
Jednostavno smrsaj..gojaznost je bolest i to ne treba da te vredja vec da upali lampicu da se trgnes
ne postoji zdravstveni problem koji te prisiljava da jedes 0/24Ja mogu samo da te posavetujem da se pozabaviš ozbiljno tim zdravstvenim problemom, jer ako poslodavac sazna da imaš zdravstveni problem u startu ispadaš iz igre...
da, posto niko nema taj misteriozni hormonski disbalans pa ne znamo koliki je bullshit vadit se na isti