Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
Ja u diskoteci nisam bio vjek vjekova....Nije mi gotivno.J.b.g
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto tu nadjes osobu za jednu noc,..kako mislis da devojku upoznas u diskacu i budes s njom duze vreme..realno?
isto ko i što nađeš u kafiču, u biblioteci, na faksu, u prevozu... kakvae veze ima...
sad ovde ispade svi su gadljivi na diskoteke, kafane...
Kafane su vec nesto drugo![]()
''kafana je moja sudbinaaaaa, ona me je sebi uzelaaaa, kafana je moja istinaaaa....''
![]()
30 puta mi je milije otici u kafanu nego u diskoteku. Ne znam zbog cega, ali se u kafani ljepse osjecam.
aha...samo sipaj i ne brini, a u diskoteci non stop moram da gledam da me neko ne nakuje pre nego sto ja njega...![]()
Sve ove teme do sada nisu bile lose,ali ipak zelim da cujem ,,strucno,, misljenje o diskotekama.Sta vi mislite o njima ,da li ih u vasem gradu ima dovoljno,koje su njihove prednosti,a koje mane????
Sto se tice mog misljenja,ja mislim da su to mesta gde mozes da se izigras i napijes do mile volje,smuvas neku ribu na jedno vece i tako,znaci nista dobro...
Ja ne volem nešto posebno diskoteke, a i izbegavam ih jer ima svakakvih budala.Više volim kući da budem i da radim šta oću, i da ponekad neku drugaricu pozovem.
pa ako gledash to, budala ima svugde, ne samo u diskotekama i po klubovima.. ima ih i na ulici. . .
Ima ih na svakom ćošku, ali u diskoteci ih baš ubedljivo ima, pogotovo preko noći.
eh sad ybg, ako gledash tako onda treba po ceo dan u kucji da sedish...
Ne kažem da trebam da budem kući po ceo dan, ali eto...Ne privlače me diskoteke...
Klubovi poput Plastic-a, Mr Stefan Brauna
Klubovi poput Plastic-a, Mr Stefan Brauna, Magacina, Teatra, H20, Freestyler, Fabrika itd.. pustaju muskarce koji su 21 ili vise, a devojke obicno 19, ili vise.
Steta je, jer su to najbolji klubovi i splavovi u gradu.
Da li neko ko izlazi cesto po diskotekama A DA JE 17,18 god. moze da mi navede par klubova i diskoteka (u kojima se pretezno pusta house) koji pustaju maloletnike.
Bio bih zahvalan.
Ja sam oduvek baš hteo da pitam, ako neko možda zna,
zbog čega svaki klub i splav gde ide ljax uvek fura istu stvar:
do ponoći pušta R'n'B i haus, a tek od ponoći grand...?
Zbog čega ne bi odma’ i u čemu je tu fora da se Seka pusti tek tad?