Diskoteke

• Začetnik teme Začetnik teme Katarina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve ove teme do sada nisu bile lose,ali ipak zelim da cujem ,,strucno,, misljenje o diskotekama.Sta vi mislite o njima ,da li ih u vasem gradu ima dovoljno,koje su njihove prednosti,a koje mane????
Sto se tice mog misljenja,ja mislim da su to mesta gde mozes da se izigras i napijes do mile volje,smuvas neku ribu na jedno vece i tako,znaci nista dobro...

Clubovi,nasi...

Pa,imam dobro i loshe misljenje.

Dobro to shto je veicna njih estetski extra,shto je sve na mestu od vrsta pica do uredjenja do dogadjaja { u vecini diskoteka },a loshe mi je to....shto je vecina,velika vecina njih pokusala da napravi neuspelu kopiju Hollywoodskih posh clubova gde mogu samo najbogatiji da ulaze. Stvorili su nakaradan imidz, gde izbacivaci stoje i ocenjuju ko je kako obucen,ako devojka nije u dopicnjaku i grudnjaku,ili ne odgovara njihovim standardima lepote, nece je pustiti, a neke od tipova mogu da ne puste jer im se ne svidja izgled...a to je odraz ne visokog vec iskomplekisranog drustva,hoce visoku klasu i ''lepe'' ljude ali iznutra treste neki narodnjaci i jedan deo se ponasa sve sem onako kako bi trebali...Devojke u prelepim haljinama raskrecenih nogu i govore glasnije nego muski ali dobro..to je samo jedan deo i nisu svi takvi...Hteli su da stvore imidze dobar club,vecno mladi lepi ljudi,lepa pica itd a postigli su suprotnost i ona se jako ruzno....vidi.
Ne verujem da bi u nekom clubu u Maiami-u ili Dubaiu tako radili,a tamo clubovi izgledaju kao svemirski brodovi.

Dakle plus na estetici koja je meni jaako bitna, to je jako bitno za jedan club nijedan gist nce uci u neshto shto izgleda prljavo,neprivlacno,odbojno....a vec kad si u lepom okruzenju,to poravlja stvari mnogo,bar kod mene : )

E da,i minus na muzici. Nema dovoljno diskoteka koji su posveceni drugoj muzici,a ne narodnoj,ona dominira na scenu, { a imamo jednu scenu, Srbija nema r'n'b, nema srpski jazz neka alternativna soul muzika....}

Uh..Jednom sam bila u nekom klubu, diskoteci, ne znam ni kako su nas pustili unutra jer nismo imali 18 a nismo ni tako izgledali.. I unutra sok, niko ispod 25.. Smor..
Na splav idem kad me nateraju i kad ide bas veliko drustvo, onda mi je glupo da se izdvajam.. Na kraju krajeva, bitni su mi ljudi.. Pa dok jos traje house djuskam, kad krenu narodnaci iskuliram i eto..
Generalno, nemam nista protiv, uvek vise volim drustvo i nove ljude, nego da sam sama, kakvo god da je mesto.. Ima naravno mnogo stvari koje ne valjaju tamo, ali, zaista, diskoteke u ovakom drustvu nisu najveci problem..

Volim diskoteke, ali eto vazno je drushtvo, sam relativno ne mozesh svashta da napravish, ali sa ekipom, haos.... :D a shto se tiche narodnjaka, j.bg uvek ce biti tako, zato sam birash gde cesh i kako cesh..... i zato ja volim diskoteke.... di end.....

kod nas,bratore,sve ima...i mirni i intimni kafici i 20-ak ono klubova,diskova...zezzas se,qliras,rusis uz tehnjare,rastu,elitne&ekipicu,a bome,da se ne lazemo ima i folkaraaa...democracy,za svakog po nesto...izduvas se ljuCki subotom i mars na strebanje...i nema...bidnem/s(mo,te...)primereno dete...al u realnosti ja n co nosimo jedva 50 dinzi ekipno u grad pa zderemo kokice u socijala parkovima,da nas,ono,ne vide u centru,kruzimo,ki svi od 15 tak i manje dina...smekamo...a i bolje zezati se intimnije,neg sumnjiva lica,kradje,lednica...a ciq u miru pustis ziq za svoju dusu i bolje...a i slazem se.ba,sa cu ja norm dete da guram nos dje mu (jos)mesto nije,ko nafurane i klonirane fenserke,rockerke,mali smo,bwe...a i bila-ne bila samosvesna i zrela,cale i kewa ne daju,pa vidi!!!I meni o5 mnogo lepo...

Klubovi poput Plastic-a, Mr Stefan Brauna, Magacina, Teatra, H20, Freestyler, Fabrika itd.. pustaju muskarce koji su 21 ili vise, a devojke obicno 19, ili vise.
Steta je, jer su to najbolji klubovi i splavovi u gradu.
Da li neko ko izlazi cesto po diskotekama A DA JE 17,18 god. moze da mi navede par klubova i diskoteka (u kojima se pretezno pusta house) koji pustaju maloletnike.
Bio bih zahvalan. :)

Klubovi poput Plastic-a, Mr Stefan Brauna

Punoletan sam ali nemam jos 21 'dinu i bio sam tamo par puta :) sve je vrhunski od atmsvere,zike pa do cena koje su bahate mnogo gde obicno pivo kosta 350 din.

mozes da udjes tamo i ako si riba maloletna a izgledas vrhunski i starije znam par primera koji su ulazili tamo sa mnom

Klubovi poput Plastic-a, Mr Stefan Brauna, Magacina, Teatra, H20, Freestyler, Fabrika itd.. pustaju muskarce koji su 21 ili vise, a devojke obicno 19, ili vise.
Steta je, jer su to najbolji klubovi i splavovi u gradu.
Da li neko ko izlazi cesto po diskotekama A DA JE 17,18 god. moze da mi navede par klubova i diskoteka (u kojima se pretezno pusta house) koji pustaju maloletnike.
Bio bih zahvalan. :)

Jedino leti na Adi time out i PEOPLES

diskoteke su sranye, realno

Ja sam oduvek baš hteo da pitam, ako neko možda zna,
zbog čega svaki klub i splav gde ide ljax uvek fura istu stvar:
do ponoći pušta R'n'B i haus, a tek od ponoći grand...?
Zbog čega ne bi odma’ i u čemu je tu fora da se Seka pusti tek tad?

U Beogradu mozda ima jedna diskoteka,ta muzika je zamrla pre 30 i kusur godina...U klubove retko idem,idem najcesce kad su zurke zatvorenog tipa...Vise volim kafanu,pivnicu,birtiju od bilo kog kluba...

Back