mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.813
Bio danas, užasno je skup ajde rekoh kupim čips i sladoled da izedem dok čekam. Akcija 4 korneta 350 din a on istopljen pa opet zaleđen. Ugl preskup prava pljačkaonica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za tebe i Maria vaistinu ne postoji...Ne postoji kod nas normalna prodavnica
Mario ima taj problem da je prevazišao Srbiju... i Švajcarsku i Japan.sada i DIS ne valja .u kom ce supermarketu mario na kraju da kupuje
![]()
Bio danas, užasno je skup ajde rekoh kupim čips i sladoled da izedem dok čekam. Akcija 4 korneta 350 din a on istopljen pa opet zaleđen. Ugl preskup prava pljačkaonica.
Pogledajte prilog 1401812
Pogledajte prilog 1401813
Хебем ли им даду"drug tito je krao ali je i nama dao,a ovi kradu,nikome ne dadu." iz 31 busa,moz bit narodna umotvorina.
Игром случаја сам био у Дису пре две недеље и изненадио сам се колико су повољније цене него на другим местима за неке ствари.
Citiraću bezvremenu izjavu mog kuma kad je bio u Norveškoj: "Kume, ovde nije ništa skupo, nego smo mi Srbi sirotinja."I ja sam bio u disu onesvestio sam se koliko su im visoke cene. Jesmo li mi u istom univerzumu?