Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.412
Treba ih poslati u neke specijalne skole..da se ne maze oOnakoO kad naglasavaju oO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chek, ovo bi ozbiljno radilo?

Hmmm... na netu kad mi neko to kazhe ne smeta mi..xD
a uzhivo me nervira.. na jednoj zhurci, moj drug kad je video mene i drugaricu reko je ''u koje pich*e''
znachi popizdela sam![]()

....e vrh ti frizura..'' i tako to a oni nama ''koje pich*e'' -.-
Prvo to nije dirty talk. To sto si ti naveo je pokusaj napaljenog tinejdzera da pridje devojci.
Opet ako joj ne das tokom upoznavanja do znanja da si seksualno bice [tj da si potentan iole] vrlo lako ces upasti u "hajde samo da budemo prijatelji" fazon jer si "nice guy"... Znaci to sto si naveo ne moze tak tako da se kaze, ali moze da se upakuje, i na neki nacin je pozeljno staviti joj do znanja da te i seksualno privlaci a ne da glumis finog momka. Znaci ili ces joj to ponasanjem dokazati ili recima, ako ne uradis ispadas...
Nije da devojke vole "jerk type" nego prosto oni se ne trude da sakriju svoju seksualnost. Mozes da budes i "nice guy" ako znas kako da joj pridjes, sta da kazes i kako da iskoristis govor tela u tvoju korist...
Edit: e da, samo da dodam, nemoj ni da se ponasas kao da si zagoreo. Stavis joj do znanja da mozes da je k@ras ali ti nije frka i ne zuris nigde, tj opusten si po tom pitanju da li ces je imati ili ne... sto te razlikuje odmah od vecine ostalih koji su joj to vece prisli i pricali sa njom, ili su glumili nice guy varijantu na pogresan nacin i smorili je, ili su bili previse navalentni i odbojni. Jer ako stoji sa drustvom jos uvek to znaci da jos imas sanse =]

Kakav car.![]()
i naravno krenete sa dodirom po ruci, ramenu, i polako napredujete, posle nekog dodira poklopite njenu ruku vasom ili sl, sklonite kosu sa lica... I pratite reakciju da vidite da li je opustena po pitanju toga... =] lagano napredujete ka osetljivijim zonama [ali ipak nemojte da se sa ruke prebacite na grudi ili nesto slicno tome
]
] pozzTema nema veze sa ovim sto si napiso tako da ti je ovo cist spam.Ali ipak fino srocenohvala na reputaciji
evo jos malo na tematiku ovoga sto sam rekao: ako ste vec u razgovoru sa tom devojkom koja vas privlaci i primecujete da je zainteresovana iole [mislim to je lako primetiti, ako se smeje vasim salama, guta vas pogledom itd] ne morate joj nista reci od gore navedenog dovoljno je da je dotaknete rukom po ramenu ili ruci s' vremena na vreme dok razgovarate. Mislim, onako opusteno. Ili recimo sklonite joj kosu sa lica ili sl...
Sta se dobija? Pa devojka se navikne na vase fizicko prisustvo i kasnije kada dodje recimo vreme za poljubac skoro da ste iskljucili sansu da ona odreaguje u "what a f.ck?" fazonu...i naravno krenete sa dodirom po ruci, ramenu, i polako napredujete, posle nekog dodira poklopite njenu ruku vasom ili sl, sklonite kosu sa lica... I pratite reakciju da vidite da li je opustena po pitanju toga... =] lagano napredujete ka osetljivijim zonama [ali ipak nemojte da se sa ruke prebacite na grudi ili nesto slicno tome
]
eto malo da pomognem braci muskarcima [ocekujem reputaciju] pozz
Tema nema veze sa ovim sto si napiso tako da ti je ovo cist spam.Ali ipak fino sroceno
Kad smo vec kod dodira,unutrasnja podlaktica je mjesto koje pravi iskre
Licno provjereno

Prljavi razgovori?
Pitam se na sta ti mislis.. (:
Moze da bude i dobro i lose u zavistnosti od tumacenja![]()
Misli se na razgovor o sex-u i o opisu neke devojke, to "prljavo" često definiše vulgarno.
By the way, čisto da znaš, zavist --> zavistan --> ženski rod: zavistana --> glasovna promena nepostojanog a --> zavistna --> t se gubi usled uprošćavanja suglasničkih grupa (gubljenje suglasnika) --> zavisna.
Iz sličnog ide: u zavisnosti.
Isto važi za bici (, ne bitci).
kako si ti pametan,stvarno nismo znali za to![]()

Misli se na razgovor o sex-u i o opisu neke devojke, to "prljavo" često definiše vulgarno.
By the way, čisto da znaš, zavist --> zavistan --> ženski rod: zavistana --> glasovna promena nepostojanog a --> zavistna --> t se gubi usled uprošćavanja suglasničkih grupa (gubljenje suglasnika) --> zavisna.
Iz sličnog ide: u zavisnosti.
Isto važi za bici (, ne bitci).