RHCP
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
Zanima me sta misle cure o momcima koji pricaju "malo grublje",tzv prljavi razgovor

Poslednja izmena:
Prljavi razgovori?
Pitam se na sta ti mislis.. (:
Moze da bude i dobro i lose u zavistnosti od tumacenja![]()
Pa mislim,evo na primer,kad se udvara neko pa kaze "svidjas mi se,imas dobre noge,grudi i sl."
Understand?
Poceh da pricam dirty![]()
ja ne znam kod koje bih zhiv ostao da je muvam i da odjednom zunem "imash dobre noge i sise (a mozhda i dupe) "
mislim nije mi jasno
Pa to nisu prljavi razgovori. Nego u vecini slucajeva pristup nesigurnog prostaka.
S tim sto ne kazem da je uvek lose na taj nacin, kad se dobro sroci i servira, moze da zvuci i previse dobro
Pa mislim,evo na primer,kad se udvara neko pa kaze "svidjas mi se,imas dobre noge,grudi i sl."
Understand?
Poceh da pricam dirty
@C.U.H.
Brzo kucanje![]()
kao na primer:
"Ja se izvinjavam ali moram reci gospodjice imate savrshenu....gradju. Dok sam stajao tamo ochi jednostavno nisu mogli da mi se odvoje od vashe predivne....figure."
![]()
Ne bas. Ali kad si ti u pitanju, sve prolazi.
Zanima me sta misle cure o momcima koji pricaju "malo grublje",tzv prljavi razgovor![]()
"Kako ona Jelena ima ruzno dupe", a s tom Jelenom ne razgovara i mrzi je i verovatno je ljubomorna na nju iz nekog razloga. Onda ste na konju, momci.
.. nezreloZanima me sta misle cure o momcima koji pricaju "malo grublje",tzv prljavi razgovor![]()
Uh cesto to radim,ali to devojkmama ne smeta! Mada ja to vulgarno umem nekako na fin nacin da prenesem,par puta sam pricao kao oni sa hot line-a(nisam stenjao bem mu misha vec kao vodio seks preko poruka i telefona),bas je mocno!