Dirty talk - da li praktikujete?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ширина појма није битна. Битна је врста језика који се фаворизује и често везује за тај појам.
meni je dirty talk vise prljavo pricanje, a ne vulgarno, kako si pohotna, pervezna itd je dirty talk, ne mora biti k*rvo submisivna, sa razvaljenom p***m 😆

Ширина појма није битна. Битна је врста језика који се фаворизује и често везује за тај појам.
nadjoh ovo na netu..šta kažeš na ovo Ružislave..jel ovakav jezik treba :mrgreen:
Clip_3sdeks.jpg

pa dobro,ti kao naučnica znaš da ugljenik i silicijum imaju puno sličnosti i najlakše se spajaju sa drugim elementima:lol:
ELEMENTI IVa (14.) GRUPE PSE

• C, Si, Ge, Sn, Pb, Fl
  • C je nemetal, Si i Ge su metaloidi, dok su Sn, Pb i Fl metali
  • Zajednička elektronska konfiguracija: ns2np2 (četiri valentna elektrona)

Vec sam rekla, samo ne čitaš gradivo :lol:
Није лепо нагађати кад већ можеш да питаш. Ако си мислила на уводни пост, прочитао сам га. И ако је тај твој уводни пост одговор на ово твоје питање, онда су и мој претходни постови одговор на њега :cool: Зашто онда питаш? Је л то зато што не читаш пажљиво или рецимо зато што покушаваш да анимираш тему?

meni je dirty talk vise prljavo pricanje, a ne vulgarno, kako si pohotna, pervezna itd je dirty talk, ne mora biti k*rvo submisivna, sa razvaljenom p***m 😆

"Кур.во субмисивна са разваљеном пичком" јесте вулгарније од "Како си перверзна" али то не значи да се ово друго налази ван домена вулгарног. Вулгарно је широка категорија.

Неко ко мало више води рачуна о језику би ти рекао да су и речи попут "риба", "фрајер", "цупи", "мување", "клопа", "гајба", "клоња", "брате" и "тебра" поприлично вулгарне.

Back