Direktor ruskog centra u Nišu: "SRBI DOŠLI SA SEVERNOG POLA" i "Srbi su "mali Rusi"

I ja mislim da su Rusi nastali od nas Srba.

I zato razumeju nas jezik i izgleda im kao stari ruski jezik.

reč HVALA se ne koristi u današnjem ruskom, reč je o arhaizmu - SLAVA BOGU
to će Rusi i razumeti

medjutim dosta srpskog će im biti nejasno - ar, komšija, čorba, peškir, mušterija, aman zaman, bre, džada...

bolje i to nego Biloguzija

W1siZiIsInVwbG9hZHMvcGxhY2VfaW1hZ2VzL2I3NjZmZjJmY2IwZWViNWIyN18xMDQ3OTExMjczNF9iODNiMmJkZGRlX2suanBnIl0sWyJwIiwidGh1bWIiLCI5ODB4PiJdLFsicCIsImNvbnZlcnQiLCItcXVhbGl0eSA4MSAtYXV0by1vcmllbnQiXV0

msm, statua umakachu kubanskih cigara u Monikinu vaginu :hahaha: jad, cemer, tuga

medjutim dosta srpskog će im biti nejasno - ar, komšija, čorba, peškir, mušterija, aman zaman, bre, džada...

Sigurno, kao i što će Srbima na prvi pogled biti nejasno - bašmak, almaz, batrak, balda, sazan, stakan, tarakan, baklažan, balagan, sunduk, urjuk, utjug, čubuk, čugun, bašlik, jarlik, balik, šašlik, kalanča, aliča, parča, saranča, jepanča...

Ustvari, odakle ti uopšte idiotska ideja da je ruski imun na turkizme ??

- - - - - - - - - -

To si potpuno u pravu.

Nije u pravu.

Sigurno, kao i što će Srbima na prvi pogled biti nejasno - bašmak, almaz, batrak, balda, sazan, stakan, tarakan, baklažan, balagan, sunduk, urjuk, utjug, čubuk, čugun, bašlik, jarlik, balik, šašlik, kalanča, aliča, parča, saranča, jepanča...

Ustvari, odakle ti uopšte idiotska ideja da je ruski imun na turkizme ??

- - - - - - - - - -

Nije u pravu.

Sokole, sve ove gore navedene reci etimoloski poticu iz drevno - ruskog i/ili tatarskog jezika. Veliki je znak pitanja ko je tu od koga pozajmljivao reci.

Osim što sektašima neće pomoći "majčinstvo" drugih sektaša. A i poslednji put kada sam proveravao, Mongoli nisu bili hrišćani...

С обзиром на то што Бугарска и Руска патријаршије делају синхронизовано се кладим са теби да МПЦ ће бити призната у року од једне године.

С обзиром на то што Бугарска и Руска патријаршије делају синхронизовано се кладим са теби да МПЦ ће бити призната у року од једне године.

Lepo ja rekoh da Mongol(oid) poput tebe veze sa hrišćanstvom nema, inače bi znao da svaka pomesna pravoslavna crkva ima jednaku težinu i jednako pravo glasa. A to dalje znači da ta sekta neće biti kanonski priznata bez saglasnosti SPC.

ШОКАНТНО, СКАНДАЛОЗНО & НЕВЕРОВАТНО: Срби и Руси пишу ћирилицом, Хојт Ји поручује: не можете писати ћирилицом и латиницом истовремено! (ФОТО+ВИДЕО)

Препао се Хојт Ји центра у Нишу као и ова домаћа *******ија, колају приче како ће 4 Руса и један пас узурпирати Србију, а страхује се и више.

Препао се Хојт Ји центра у Нишу као и ова домаћа *******ија, колају приче како ће 4 Руса и један пас узурпирати Србију, а страхује се и више.

Када би натогоозија, русогоозија, ''исток'', ''запад''...од.****** од Србије на једно 200 година било би сасвим другачије.
Али на жалаост није Србија те среће.
Одлично је тло за ''примање'' натогооза и русогооза!!!

Back