- Poruka
- 27.125
Ovo ti je priča ko da se Maltežan i Andorac prepucavaju ko ima bolju repku...kog boli q...tolko smo loši da kad neki počinju natjecanje mi ga već završimo...![]()
Do Kindera!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo ti je priča ko da se Maltežan i Andorac prepucavaju ko ima bolju repku...kog boli q...tolko smo loši da kad neki počinju natjecanje mi ga već završimo...![]()

Dinamo će se u Ligu prvaka pokušati kvalificirati sa ekipom:
Na golu: klinac broj 1(kikser)
Zadnja linija: klinac 2 (nejak), čudak-dezerter, gologuzi kockar, izdajnik
Srednji red: muha bez glave, drvosječa, klinac 3 (spori), brazilska pyčkica
Napad: luđak i JEDAN I JEDINI BOŠKO BALABAN (najveći idiot od svih)
Na klupi: beskičmenjak ziheraš
E pa sretno momci
P.S veli beskičmenjak: "neće se tribina srrušit ak ispadnemo", ja bi dodo da će se srušit iovak ionak jer je u ruševnom stanju kao i cijelo tužno maksimirsko zdanje
Jel bilo krvi posle Sahtjora??

Al onaj Carlos je najdebilniji igrač koji je ikada igrao!
tkacio: Sva sreća da su ovi Nizozemci u qari do asa...Sad Tottenham...tolko su loši da imamo šansu...
Ali igrati na zadnjem veznom sa čovjekom koji to nikada u životu nije igrao (Hrgović-klasični bek) i oni tromim Balabanom, može samo idiot
tkacio:
divljim paradama bacao se po cijelom 16-ercu ko pomahnitao, a bitno da za repku zgleda ko napljugani Dalmatinac smjer željeznički skretničar (ne uvijek, ali...)Ima li sanse za prolazak u dalju fazu UEFA cup-a?
Nije Slepcika nego Slepička!!!Da Slepcika je potpisao u petak navecer na 3,5 godine....
...ma da....pre brzo pisem pa se zajebo....
u Dinamo jos dosao Adrian Callelo za 2.2 mil iz Independientea...
...stavra se euro momcad za sljedecu sezonu.....

)CRVENA ZVEZDA BEOGRAD,aete dok je neizbrisu...E ljudi svi na forum.hr otvorena je zanimljiva tema(tj ja sam je otvorio)CRVENA ZVEZDA BEOGRAD,aete dok je neizbrisu...

Pa obrisali su je nakon nekih....3 minuta!!!![]()
...nego s obzirom da je tema o Dinamu...Mamići su konačno sterali svog mezimca Dinu Drpića (poznatijeg kao muža Nives Celzijus) iz momčadi...nakon što su mu opraštali pokazivanje gole guzice navijačima Hajduka, vrijeđanje policajca, neplaćanje poreza u milijunskom iznosu i stalna bahaćenja, čaša se prelila....glasine kažu da je pijan prije treninga vrijeđo oružara i suigrače, hvalio najvećim ugovorm itd......klaični seljo....
I više nego dobar razlog da više ne ideš na forum.hr...nego s obzirom da je tema o Dinamu...Mamići su konačno sterali svog mezimca Dinu Drpića (poznatijeg kao muža Nives Celzijus) iz momčadi...nakon što su mu opraštali pokazivanje gole guzice navijačima Hajduka, vrijeđanje policajca, neplaćanje poreza u milijunskom iznosu i stalna bahaćenja, čaša se prelila....glasine kažu da je pijan prije treninga vrijeđo oružara i suigrače, hvalio najvećim ugovorm itd......klaični seljo....
Posebno mi je drago da pušu novi vjetrovi na Maksimiru...Kruno Jurčić je trenerska budućnost Dinama, nekdašnji prvotimac modrih i reprezentativac proslavljen svjetskom broncom, pošten je čovjek i radnik, obožava klub i stalno se stručno usavršava...promovirao je 4,5 domaćih klinaca koji igraju vrlo dobro, Bišćan i Kovač sa Butinom na golu daju potrebno iskustvo, a Mandžukiću je HNL postao premali, ni ne znaju se ovdje njegovi stvarni kapaciteti...20-25.000,00 ljudi zadnje 2 tekme...u svakom slučaju veliki optimizam uoči iduće sezone. Bravo Kruno samo tako dalje!!!!
Evo slavimo titulu!Posebno mi je drago da pušu novi vjetrovi na Maksimiru...Kruno Jurčić je trenerska budućnost Dinama, nekdašnji prvotimac modrih i reprezentativac proslavljen svjetskom broncom, pošten je čovjek i radnik, obožava klub i stalno se stručno usavršava...promovirao je 4,5 domaćih klinaca koji igraju vrlo dobro, Bišćan i Kovač sa Butinom na golu daju potrebno iskustvo, a Mandžukiću je HNL postao premali, ni ne znaju se ovdje njegovi stvarni kapaciteti...20-25.000,00 ljudi zadnje 2 tekme...u svakom slučaju veliki optimizam uoči iduće sezone. Bravo Kruno samo tako dalje!!!!
![]()